• Bestel zonder wachtwoord aan te maken
  • Onbeperkt verzenden in NL €4,99 muv Waddeneilanden
Home » Koffiebonen » Mövenpick

Mövenpick (Darboven) koffiebonen - Mövenpick is geschikt voor alle soorten automaten en machines.

Volume-korting: hoe meer u besteld, hoe hoger uw korting. Pak de Volume-korting

Van 1 kilo koffiebonen kunt u circa 140 kopjes zetten. Stel u drinkt 10 kopjes per dag dan is de 8 kilo binnen 4 maanden op. De 140 is berekend op ongeveer 7 gram bonen per kopje, dit geld als indicatie. En is meestal instelbaar bij een koffie machine. 

De kwaliteit van de Mövenpick producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje. 

Het baanbrekende Fairtrade-merk Café Intención zag al vroeg in dat duurzame kwaliteit wordt gecreëerd als koffietelers, handelaren, koffiebranders en koffiekenners samenwerken. Het Fairtrade-keurmerk versterkt de producenten en verbetert hun leef- en werkomstandigheden. Dit komt ook de uitstekende kwaliteit van de Café Intención-producten, die in de meeste gevallen ook biologische kwaliteit waarborgen, ten goede. Cafe Intencion is biologisch geteeld. Goede koffie=goede zaak.

Mövenpick koffie waar te koop? Bij koffiezone de online Mövenpick winkel. Voor echt koffie voordeel moet je bij Koffiezone zijn.

Koop hier je Mövenpick  koffie voor op het werk. Mövenpick koffie zakelijk kopen met korting per hele doos.

Koffiezone heeft Mövenpick koffie aanbieding voor grootverbruikers zoals horeca, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. Zakelijk Mövenpick koffiebonen bestellen of kopen doe je bij Koffiezone. Is koffie zakelijk aftrekbaar? Koffie zakelijk kopen zijn zakelijke kosten en is dus aftrekbaar zolang het uitgaven zijn die u doet voor uw onderneming. U kunt kiezen voor een Mövenpick koffie zakelijk abonnement bij Koffiezone. Bel ons gerust.