• Lorem ipsum

Caffè Vergnano 1882 koffiebonen kopen

Caffè Vergnano koffie, ook wel Vergnano 1882 genoemd. - De authentieke Italiaanse espresso, al meer dan 100 jaar koffie-experts. Of wilt u liever een proefpakket?  Aan u de keuze. Genieten van Vergnano koffie begint hier. Bestel gerust.

Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
Vergnano
Gran Aroma bonen 1kg
deze mix is ideaal voor personen die houden van een koffie met een stevige crèmelaag, intense smaak en kruidige tonen. Bevat Arabica en robusta bonen. Medium intensiteit.
€10,99
Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Vergnano
Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano gedecafeïneerde koffie heeft een rich en geurig karakter. De beste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika zijn voor de decafé blend van Vergnano gebruikt. Omdat het cafeïnegehalte zo laag is, ideaal voor te drinken in de avond.
€13,29
Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
Vergnano
Antica Bottega bonen 1kg
is een espresso met een speciale melange. De 100% Arabica melange is vervaardigd uit alleen de beste gewassen uit Midden- en Zuid-Amerika.
€12,95
Vergnano Espresso bonen 1kg
Vergnano
Espresso bonen 1kg
een Italiaanse koffiemix van het luxe koffiemerk Caffè Vergnano 1882. Caffè Vergnano 1882 espresso Koffiebonen hebben een volle body en aroma.
€11,59
-3%
Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,23€34,00
Vergnano Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Vergnano
Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Vergnano Intenso is een koffieblend die een krachtig karamelaroma combineert met een gebalanceerde zuurgraad. De toevoeging van Afrikaanse en Aziatische Robusta zorgt voor een heerlijke nasmaak van chocolade.
€9,95
Vergnano Aroma Mio Robusto koffiebonen 1 kg
Vergnano
Aroma Mio Robusto koffiebonen 1 kg
Vergnano Aroma Mio Robusto is een blend met een sterk karakter en blijvend aroma. Een selectie van de beste Robusta bonen benadrukt body en romigheid, waardoor deze koffie vooral geschikt is voor liefhebbers van sterke en intense espresso.
€9,25
Caffè Vergnano 1882 koffiebonen kopen

Caffè Vergnano: traditie sinds meer dan 100 jaar
Caffè Vergnano kijkt terug op een lange en traditionele geschiedenis. Het bedrijf werd in 1882 opgericht als een kleine kruidenierszaak in Chieri, een klein stadje aan de voet van de heuvels van Turijn, en werd geleid door de grootvader van de huidige eigenaar, Domenico Vergnano. Dit legde de basis voor de ware roeping van de familie Vergnano. Want in enkele jaren tijd hebben de familieleden van de kleine winkel zich de geheimen van het branden en verkopen van koffie eigen gemaakt. Nu ontwikkelde het bedrijf zich met sprongen - en de eerste drie Italiaanse winkels werden geopend in Turijn, Alba en Chieri. De echte sprong voorwaarts kwam echter in de jaren dertig als gevolg van een gedurfde keuze. Het bedrijf verwierf een eigen koffieplantage in Kenia.

Caffè Vergnano zet zich in voor het milieu
Sinds 1999 heeft Caffè Vergnano het leidende beginsel van duurzaamheid in het kader van zijn bedrijfsactiviteiten geïnternaliseerd, omdat de bescherming van het milieu aantoonbaar ook leidt tot een betere levenskwaliteit. De premiumbranderij heeft dan ook besloten zowel de verplichte als de vrijwillige voorschriften inzake productveiligheid en milieubescherming na te leven. Om dit doel te bereiken heeft de kwaliteitsafdeling de nodige financiële middelen gekregen.