• Lorem ipsum

Caffè Vergnano koffiebonen

Caffè Vergnano koffie, ook wel Vergnano 1882 genoemd. - De authentieke Italiaanse espresso, al meer dan 100 jaar koffie-experts. Of wilt u liever een proefpakket?  Aan u de keuze. Genieten van Vergnano koffie begint hier. Bestel gerust.

-5%
Caffè Vergnano Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
deze mix is ideaal voor personen die houden van een koffie met een stevige crèmelaag, intense smaak en kruidige tonen. Bevat Arabica en robusta bonen. Medium intensiteit.
€10,99€10,43
Caffè Vergnano Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano
Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano gedecafeïneerde koffie heeft een rich en geurig karakter. De beste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika zijn voor de decafé blend van Vergnano gebruikt. Omdat het cafeïnegehalte zo laag is, ideaal voor te drinken in de avond.
€13,99
Caffè Vergnano Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
is een espresso met een speciale melange. De 100% Arabica melange is vervaardigd uit alleen de beste gewassen uit Midden- en Zuid-Amerika.
€12,99
Caffè Vergnano Vergnano Espresso bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Espresso bonen 1kg
een Italiaanse koffiemix van het luxe koffiemerk Caffè Vergnano 1882. Caffè Vergnano 1882 espresso Koffiebonen hebben een volle body en aroma.
€11,49
-3%
Caffè Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,17€33,99
Caffè Vergnano Vergnano Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Caffè Vergnano
Vergnano Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Vergnano Intenso is een koffieblend die een krachtig karamelaroma combineert met een gebalanceerde zuurgraad. De toevoeging van Afrikaanse en Aziatische Robusta zorgt voor een heerlijke nasmaak van chocolade.
€9,95
Caffè Vergnano koffiebonen

Caffè Vergnano: traditie sinds meer dan 100 jaar

Caffè Vergnano kijkt terug op een lange en traditionele geschiedenis. Het bedrijf werd in 1882 opgericht als een kleine kruidenierszaak in Chieri, een klein stadje aan de voet van de heuvels van Turijn, en werd geleid door de grootvader van de huidige eigenaar, Domenico Vergnano. Dit legde de basis voor de ware roeping van de familie Vergnano. Want in enkele jaren tijd hebben de familieleden van de kleine winkel zich de geheimen van het branden en verkopen van koffie eigen gemaakt. Nu ontwikkelde het bedrijf zich met sprongen - en de eerste drie Italiaanse winkels werden geopend in Turijn, Alba en Chieri. De echte sprong voorwaarts kwam echter in de jaren dertig als gevolg van een gedurfde keuze. Het bedrijf verwierf een eigen koffieplantage in Kenia.

Caffè Vergnano zet zich in voor het milieu

Sinds 1999 heeft Caffè Vergnano het leidende beginsel van duurzaamheid in het kader van zijn bedrijfsactiviteiten geïnternaliseerd, omdat de bescherming van het milieu aantoonbaar ook leidt tot een betere levenskwaliteit. De premiumbranderij heeft dan ook besloten zowel de verplichte als de vrijwillige voorschriften inzake productveiligheid en milieubescherming na te leven. Om dit doel te bereiken heeft de kwaliteitsafdeling de nodige financiële middelen gekregen.

Al 140 jaar en vier generaties worden we gedreven door onze passie;
om een unieke traditie te behouden en door te geven, met respect voor mens en planeet. Daarom hebben we ons DUURZAAMHEIDSCOMITÉ opgericht, dat nu onze doelen definieert en onze acties begeleidt.
Het is een nauwgezet pad, gemaakt van kwaliteit, Italiaans-heid en zorg,
en waarbij mens en milieu centraal staan in alles wat we doen.

Onze sterke inzet voor een duurzamere koffie komt hier vandaan.
 
We selecteren alleen de beste herkomst en roosteren deze langzaam volgens traditie,

waardoor een uniek productieproces wordt gewaarborgd dat steeds meer gericht is op het gebruik van duurzame grondstoffen, voedselveiligheid en zorgvuldig bewaakte ethische werkpraktijken.

Wij zetten ons in voor een circulaire economie

Onze productie en innovatie zijn gericht op het gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, zodat onze gebruikte producten kunnen worden hergebruikt als grondstoffen of kunnen worden verwijderd in volledige harmonie met het milieu.

Merchandising

Onze sterke inzet voor gerecyclede en terugwinbare materialen resulteert ook in onze verpakkingen en merchandising.

Blik configurator

Met onze Tin Configurator moedigen we de consument aan om iets nieuws te maken van onze koffieblikken zodra ze ze hebben gebruikt.

Partnerschappen

Dankzij de samenwerking met Assobioplastiche kunnen we composteerbare materiaalproducten een nieuw leven geven, op een concrete en actieve manier.

Wij zorgen voor mensen

We bouwen aan een toekomst die waarde creëert voor mensen - van werknemers tot zakenpartners en leveranciers met wie we waarden van respect, ethisch werken en transparantie delen. In het bijzonder geven we om vrouwen, degenen die werkzaam zijn in koffieproducerende gemeenschappen en dicht bij ons staan, voor wie we opkomen voor onderwijs en gelijke kansen op werk.