• Lorem ipsum

Climate-neutral koffie

Dit betekent dat de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het productieproces en de distributie van de koffie volledig wordt gecompenseerd.

-3%
Cafeclub Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub
Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub Regular koffiepads; een heerlijke koffiemelange, vol van smaak. Elke pad apart verpakt in folie. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,75
-3%
Cafeclub Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub
Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub Extra Dark koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,75
-3%
Cafeclub Caféclub Mild 100 pads
Cafeclub
Caféclub Mild 100 pads
Caféclub Mild koffiepads; een fijne milde Arabica koffiemelange. Elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten.
€8,99€8,75
-3%
Cafeclub Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub
Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub Dark Roast koffiepads; krachtig gebrand. Elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Een heerlijke koffiemelange, vol van smaak
€8,99€8,75
-3%
Cafeclub Caféclub Espresso 100 pads
Cafeclub
Caféclub Espresso 100 pads
Caféclub Espresso koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Op Italiaanse wijze gebrand, vol van smaak.
€8,99€8,75
Cafeclub Caféclub Schümli bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli koffiebonen; een selectie bonen voor een mild kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Rainforest & Climate-neutral keurmerk.
€8,99
Cafeclub Caféclub Entkoffeiniert 100 pads
Cafeclub
Caféclub Entkoffeiniert 100 pads
Caféclub Entkoffeiniert koffiepads; zonder Cafeïne. Iedere pad is per stuk vers verpakt!
€8,89
Cafeclub Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Krachtig genoeg om de melk bij deze creaties aan te kunnen en tegelijkertijd een heerlijk romige smaak met accenten van chocolade. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Cafeclub Caféclub Espresso bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Espresso bonen 1kg
Caféclub Espresso koffiebonen; een selectie bonen voor een krachtig en vol aroma. Geschikt om melk koffie variaties mee te maken. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Cafeclub Caféclub voordeelzak Dark Roast 56 pads
Cafeclub
Caféclub voordeelzak Dark Roast 56 pads
Krachtig gebrand dus sterk van smaak. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€4,59
Cafeclub Caféclub Entkoffeiniert gemalen 500 gram
Cafeclub
Caféclub Entkoffeiniert gemalen 500 gram
Caféclub Entkoffeiniert; Gemalen koffie. Een heerlijke, cafeïnevrije koffiemelange. Verpakt per pak a 500 gram vers gebrande koffie.
€3,69
Cafeclub Caféclub voordeelzak Regular 56 pads
Cafeclub
Caféclub voordeelzak Regular 56 pads
Normale sterkte. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified. De Super crème koffie melanges worden met de meeste toewijding en volgens een uniek brandproces geproduceerd.
€4,59
Cafeclub Caféclub Klassisch gemalen 500 gram
Cafeclub
Caféclub Klassisch gemalen 500 gram
Caféclub Klassisch gemalen koffie; een heerlijke aromatische koffie. Verpakt per pak a 500 gram vers gebrande koffie. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€3,49
Cafeclub Caféclub Naturmild gemalen 500 gram
Cafeclub
Caféclub Naturmild gemalen 500 gram
Caféclub Naturmild gemalen koffie; een heerlijke milde koffiemelange. Verpakt per pak a 500 gram vers gebrande koffie. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€3,49
Cafeclub Caféclub voordeelzak Mild 56 pads
Cafeclub
Caféclub voordeelzak Mild 56 pads
Caféclub voordeelzak Mild koffiepads; een fijne milde Arabica koffiemelange. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€4,59
Climate-neutral koffie

Het "Climate-neutral koffie" keurmerk verwijst naar koffieproducten die gecertificeerd zijn als klimaatneutraal.

Dit betekent dat de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het productieproces en de distributie van de koffie volledig wordt gecompenseerd. Het keurmerk is bedoeld om consumenten de zekerheid te geven dat de koffie die ze kopen geen negatieve impact heeft op het klimaat.

Om het keurmerk te verkrijgen

moet de koffieproducent verschillende maatregelen nemen om de CO2-uitstoot te verminderen, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiënte productiemethoden en het minimaliseren van afval en emissies. Daarnaast moet de resterende CO2-uitstoot die niet kan worden vermeden, gecompenseerd worden door investeringen in projecten die de uitstoot elders verminderen, zoals hernieuwbare energieprojecten of bosbehoud programma's.

Het doel van het Climate-neutral koffie keurmerk

is om koffieproducenten aan te moedigen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering. Het biedt consumenten de mogelijkheid om bewust te kiezen voor koffie die een positieve impact heeft op het milieu. Door het keurmerk te dragen, kunnen koffiemerken aantonen dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun CO2-uitstoot en actief werken aan het verminderen van hun klimaatimpact.

Het is belangrijk op te merken dat keurmerken kunnen verschillen afhankelijk van de regio en certificeringsinstantie. Het is altijd raadzaam om specifieke informatie te raadplegen over het Climate-neutral koffie keurmerk en de criteria die worden gehanteerd voor certificering.

Bestel hier vertrouwd je klimaat neutrale koffie online. Wij leveren snel.