• Lorem ipsum

Käfer koffiebonen

Käfer is een merk van Minges en is uitstekende rauwe koffie. De koffie is traditioneel lang gebrand om exclusieve Käfer koffie van topklasse te creëren. Koop 8 kilo en ontvang korting

Käfer Käfer Caffe Crema Lungo bonen 1kg
Käfer
Käfer Caffe Crema Lungo bonen 1kg
Käfer Caffe Crema Lungo bonen; zachtjes geroosterd! Zacht-mild plezier met een licht fruitige noot. Voor de liefhebbers van mild koffiegenot! Onze speciale aanbeveling.
€8,69
Käfer Käfer Espresso Forte bonen 1kg
Käfer
Käfer Espresso Forte bonen 1kg
De volle, sterke, uitstekende koffiekarakteristiek wordt bekroond door een heerlijk weelderige crema. De koffie van een kenner. Ideaal geschikt voor alle standaard koffie- en espressomachines.
€8,69
Käfer koffiebonen

Käfer koffie - altijd een heerlijke traktatie

Het volle aroma gecombineerd met een werkelijk heerlijke lichtbruine crema staat voor alle koffies van dit bedrijf. Zeer fijn gebrand en soms met een sterkere, soms met een milde smaak, krijgt u altijd een lekkere koffie die kwalitatief niets te wensen overlaat. Of u nu een liefhebber bent van latte macchiato, cappuccino of de "gewone" filterkoffie, of de voorkeur geeft aan een volmondige, sterke espresso, met Käfer koffie koopt u een uitstekende koffie.

Käfer GmbH & Co. Verwaltungs- und Beteiligungs KG, zoals het concern correct heet, heeft zijn hoofdkantoor in de wijk Parsdorf in Vaterstetten bij München. Het nu wijdvertakte bedrijf werd in 1930 opgericht in de vorm van een kruidenierswinkel door Elsa en Paul Käfer in de Amalienstrasse in München. Amper drie jaar later verhuisden ze naar een groter pand in de Prinzregentenstrasse, waar het hoofdkantoor van Käfer Kaffee vandaag nog steeds gevestigd is. De twee zonen, Gerd en Helmut Käfer, namen in de jaren zestig het delicatessenbedrijf van hun ouders over en ontwikkelden andere bedrijfsactiviteiten. De zoon van Gerd Käfer, Michael, trad in 1988 toe tot het management en nam in 1992 de leiding over. Sinds 1995 is hij de enige aandeelhouder en algemeen directeur van Käfer Kaffee.