• Lorem ipsum

Caféclub online bestellen - het beste in koffie. Profiteer nu van staffelkorting.

Deze Nederlands firma brandt al jarenlang koffie en zij melangeren en verpakken het zelf. Caféclub is een van de grootste koffiebranderijen in Europa en hebben veel kwaliteits certificaten zoals: ISO, HACCP, BRC en Grüne Punkt.

-6%
Cafeclub Caféclub Schümli bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli koffiebonen; een selectie bonen voor een mild kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Rainforest & Climate-neutral keurmerk.
€8,99€8,49
-6%
Cafeclub Caféclub Espresso bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Espresso bonen 1kg
Caféclub Espresso koffiebonen; een selectie bonen voor een krachtig en vol aroma. Geschikt om melk koffie variaties mee te maken. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,49
-6%
Cafeclub Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Krachtig genoeg om de melk bij deze creaties aan te kunnen en tegelijkertijd een heerlijk romige smaak met accenten van chocolade. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,49
Caféclub online bestellen - het beste in koffie. Profiteer nu van staffelkorting.

Proef de Perfectie met Cafeclub Koffiebonen: Pure Kwaliteit in elke Slok

Deze Nederlands firma brandt al jarenlang koffie en zij melangeren en verpakken het zelf. Caféclub is een van de grootste koffiebranderijen in Europa en hebben veel kwaliteits certificaten zoals: ISO, HACCP, BRC en Grüne Punkt. In onze webshop vindt u ook Caféclub koffiepads, gemalen koffie, oploskoffie en proefbakjes.

Caféclub - gecertificeerde koffie van duurzame teelt
Steeds meer liefhebbers van geurige smaak letten niet alleen op de smaak, maar ook op de herkomst van de gebruikte bonen. Daarom is het des te fijner dat de koffies van Caféclub met een zuiver geweten kunnen worden gedronken. Eerlijke handel wordt gegarandeerd door het UTZ duurzaamheidscertificaat. Het UTZ-programma zorgt voor eerlijke arbeidsomstandigheden in ontwikkelingslanden en nieuwe industrielanden, en voor een zachte biologische landbouw. Uiteraard worden in de grote Nederlandse branderij alleen biologisch geteelde bonen gebruikt. Dit betekent dat Caféclub-klanten niet alleen uitstekende koffie krijgen, maar er ook met een zuiver geweten van kunnen genieten.