• Lorem ipsum

Caféclub online bestellen - het beste in koffie. Profiteer nu van staffelkorting.

Deze Nederlands firma brandt al jarenlang koffie en zij melangeren en verpakken het zelf. Caféclub is een van de grootste koffiebranderijen in Europa en hebben veel kwaliteits certificaten zoals: ISO, HACCP, BRC en Grüne Punkt.

Cafeclub Caféclub Espresso bonen 1kg
Caféclub Espresso bonen 1kg
Caféclub Espresso koffiebonen; een selectie bonen voor een krachtig en vol aroma. Geschikt om melk koffie variaties mee te maken. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Cafeclub Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli koffiebonen; een selectie bonen voor een mild kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Rainforest & Climate-neutral keurmerk.
€8,99
Cafeclub Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Krachtig genoeg om de melk bij deze creaties aan te kunnen en tegelijkertijd een heerlijk romige smaak met accenten van chocolade. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Caféclub online bestellen - het beste in koffie. Profiteer nu van staffelkorting.

Deze Nederlands firma brandt al jarenlang koffie en zij melangeren en verpakken het zelf. Caféclub is een van de grootste koffiebranderijen in Europa en hebben veel kwaliteits certificaten zoals: ISO, HACCP, BRC en Grüne Punkt. In onze webshop vindt u ook Caféclub koffiepads, gemalen koffie, oploskoffie en proefbakjes.