• Lorem ipsum

Schirmer koffiebonen

Schirmer koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.

-3%
Schirmer Schirmer Cafeïnevrije bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Cafeïnevrije bonen 1kg
Schirmer cafeïnevrije koffiebonen; 
Cafeïnevrije koffiebonen van het koffiehuis Schirmer uit Dortmund. Deze cafeïnevrije koffiebonen zijn samengesteld uit zowel Arabica als Robusta bonen.
€9,99€9,69
Schirmer Schirmer Café Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Café Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer Cafe Creme koffiebonen; 
Geproduceerd volgens het Schirmer-recept in 1854, worden de koffiebonen zorgvuldig geleid naar de volledige ontwikkeling van hun smaak in het langdurige brandproces.
€10,99
Schirmer Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer Cafe Creme 1854 biologische fairtrade koffiebonen;
Deze duurzaam geteelde koffie uit Schirmer voldoet aan de biologische eisen, die streng worden gecontroleerd.
€12,69
Schirmer Schirmer 1854 Il Vero Espresso bonen 1 kg
Schirmer
Schirmer 1854 Il Vero Espresso bonen 1 kg
De typische espressobonen en de speciale espressoroosting geven deze espresso een pittige en sterk aromatische koffiesmaak.
€9,99
Schirmer Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer Bio espresso 1854 biologische fairtrade koffiebonen; Uit de biologische landbouw komt deze uitstekende espresso, die in een speciaal proces zachtjes is geroosterd.
€12,69
Schirmer Schirmer Espresso koffiebonen 1 kg
Schirmer
Schirmer Espresso koffiebonen 1 kg
Deze melange bevat geselecteerde Arabica-koffie uit de beroemdste teeltgebieden ter wereld, gemengd met Robusta-koffie van hoge kwaliteit. De verpakking met aromabeschermingsventiel beschermt het koffiearoma effectief.
€8,99
Schirmer Schirmer 1854 Colosseo Espresso bonen 1 kg
Schirmer
Schirmer 1854 Colosseo Espresso bonen 1 kg
De typische espresso koffiebonen (Arabica / Robusta) en de speciale espresso branding geven deze espresso het koffiegenot a la ITALIA - sterk, aromatisch en pittig.
€10,29
Schirmer koffiebonen

Schirmer Kaffee GmbH uit Dortmund is een gerenommeerd traditioneel merk dat een van de meest succesvolle koffiebranders in Europa is. De onderneming werd in 1854 in Leipzig opgericht en heeft sinds 1965 haar hoofdkantoor in Dortmund. Schirmer biologische koffie en espresso in versgebrande kwaliteit voor thuis, kantoor, detailhandel, vending en gastronomie wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld. De filosofie van het bedrijf wordt gekenmerkt door een streven naar consequent beoefende duurzaamheid en de hoogste koffiecompetentie.

Originele hele bonen, Café Creme, Colosseo Espresso: Schirmer gebruikt de beste groene koffiesoorten voor haar genietbare koffieproducten en zorgt door een zorgvuldige branding voor samenstellingen met een uniek karakter. In de merkencategorie van Koffiezone kunt u fairtradebiologische espresso van Schirmer en aromatische Fairtrade koffie kopen tegen buitengewoon aantrekkelijke prijzen. Ontdek de magie van waardevolle bonen voor puur genot van gecontroleerde handel.

Adres van de fabrikant:

Schirmer Kaffee

Heßlingsweg 28

44309 Dortmund, Německo