• Lorem ipsum

Flaronis - Domino koffiebonen

Flaronis - Domino Domino Oro Bar bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Oro Bar bonen 1 kg
Deze werkelijk uitzonderlijke koffie wordt gekenmerkt door een delicate crema en subtiele aroma's. In de mond zijn er tonen van geroosterde noten en cacaobonen met een lichte bitterheid die deze koffie een lange en aanhoudende smaak geeft.
€9,99
Flaronis - Domino Domino Cremoso Gran Bar bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Cremoso Gran Bar bonen 1 kg
Deze Domino-koffie wordt in Italië gebrand door onze beste koffiespecialist en wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken en heerlijke smaak en zijn sterke consistentie.
€6,49
Flaronis - Domino Domino Crema Professionale bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Crema Professionale bonen 1 kg
Domino Crema Professionale is een heerlijke koffie met een intens aroma en een zachte crème, gemaakt van een subtiele melange van bonen van de beste plantages ter wereld.
€9,95
Flaronis - Domino koffiebonen

Deze in Belgie verpakt en gebrande koffiebonen zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Belgie en nu ook in Nederland. Proef zelf en koop hier nu Domino bonen.

Voortbouwend op het succes van haar merken heeft de Flaronis-groep besloten om te diversifiëren en een hele reeks producten aan te bieden die perfect samengaan met koffie, zoals Belgische chocolade "D'Artagnan", snoepgoed en gebak.

Flaronis blijft ook de bevoorrechte internationale partner en verdeelt exclusief prestigieuze merken zoals Gimoka koffie, Schirmer café, Baileys chocolade, Chocolat Reber,... in de Benelux.

Naast de Benelux verkoopt Flaronis zijn merken en producten ook in een tiental landen over de hele wereld, zoals Rusland, Frankrijk, Duitsland, China, Japan, Peru, Canada, Polen, Roemenië, Noorwegen, Qatar, Estland, Kroatië, Andorra, Tunesië, ...