• Lorem ipsum

Mövenpick koffiebonen

“Mövenpick of Switzerland” wordt volgens de oorspronkelijke Zwitserse receptuur in de koffiebranderijen van J.J. Darboven gebrand. Wij verkopen ook Mövenpick gemalen koffie en pads.

Mövenpick Mövenpick Caffe Crema bonen 1kg
Mövenpick
Mövenpick Caffe Crema bonen 1kg
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€10,15
Mövenpick Mövenpick Barista Espresso bonen 1kg
Mövenpick
Mövenpick Barista Espresso bonen 1kg
Deze krachtige en donkere espresso bonen zijn een mix van Arabica en Robusta koffiebonen. Ideaal voor koffiespecialiteiten als Latte Macchiato en Cappuccino en uiteraard de espresso. Bereid de espresso met 7 tot 9 gram koffie.
€10,15
Mövenpick Mövenpick Gusto Italiano bonen 1kg
Mövenpick
Mövenpick Gusto Italiano bonen 1kg
Mövenpick Gusto Italiano koffiebonen; is een melange van koffiebonen die samengesteld is uit geselecteerde Arabica koffie uit Midden-Amerika en Robusta koffie uit Afrika gecertificeerd door Max Havelaar.
€10,15
-6%
Mövenpick Mövenpick Der Himmlische bonen 1kg
Mövenpick
Mövenpick Der Himmlische bonen 1kg
Fijn en sensueel, een waar genot op elk moment van de dag. De bijzondere kenmerken van deze Mövenpick-koffie ontstaan onder meer door de selectie van geselecteerde hooglandkoffies.
€10,99€10,29
Mövenpick Mövenpick Schümli bonen 1kg
Mövenpick
Mövenpick Schümli bonen 1kg
Mövenpick Schümli bonen; caffè Crema in zijn puurste vorm, als dit is wat u verlangt, moet u zeker Mövenpick Schümli proberen. Want deze zeer volumineuze en milde koffie laat niets te wensen over en overtuigt zelfs zeer veeleisende koffiedrinkers.
€10,15
Mövenpick Movenpick des Jahres 2024 Kenia bonen 1kg
Mövenpick
Movenpick des Jahres 2024 Kenia bonen 1kg
In de Centrale regio worden eersteklas Arabicakoffie verbouwd, die onze Mövenpick of the Year zo speciaal maken. Volgens onze koffiespecialisten heeft Crema Kenya een zwarte bessensmaak en een aangename zoetheid - met kruidige noten en een volle smaak.
€10,29
Mövenpick Mövenpick Crema Brazil bonen 750 g
Mövenpick
Mövenpick Crema Brazil bonen 750 g
Met een milde en aromatische smaak is het perfect voor het zetten in volautomatische koffiemachines.
€8,95
-2%
Mövenpick Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick
Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick is al decennia lang één van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje.
€49,95€48,95
Mövenpick Mövenpick El Autentico bonen 1 kg
Mövenpick
Mövenpick El Autentico bonen 1 kg
Mövenpick El Autentico koffiebonen; de koffie heeft en volle smaak en gemaakt van 100% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Voor duurzame verbetering van de levensomstandigheden van boeren in de landen waar de koffie vandaan komt.
€10,29
Mövenpick koffiebonen

De naam Mövenpick staat, binnen de internationale gastronomie, al jarenlang voor premium kwaliteit.

Genieten in hele bonen - Vers gemalen net voor het brouwen - liefhebbers vertrouwen op hele bonen voor het beste genot en aroma, net als in het café. Puur en ongegrond: Deskundigen raden aan koffie zo lang mogelijk als hele boon te bewaren - dat is goed voor het aroma! Dus tover perfect bereid koffiegenot in uw kopje met de Espresso of Caffè Crema. 

Mövenpick koffiebonen bereiding.

Geschikt voor gebruik in alle volautomatische machines, alsook voor andere bereidingen in portafilter machines om espresso of caffè crema te maken. Andere specialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato kunnen ook worden bereid met de Espresso 1000g hele bonen van Mövenpick Café.

Overigens: door het brouwen onder hoge druk ontstaat de crema die eigen is aan espresso en Caffè Crema. De beroemde goudbruine schuimkroon bestaat onder andere uit koffieboonolie en bindt een groot deel van het heerlijke aroma. Wat is het verschil tussen espresso en Caffè Crema? Deze laatste is afkomstig uit Zwitserland, is de tegenhanger van filterkoffie en wordt ook wel Schümli genoemd. Schümli - dat komt van Schäumchen en beschrijft de crema die ontstaat tijdens de bereiding. Een Caffè Crema wordt bereid volgens dezelfde methode als een espresso, maar met vier keer zoveel water. Het resultaat: een zachte maar sterke smaak en de populaire crema.

Stuur je zintuigen op reis!

Met de Espresso en Caffè Crema van Mövenpick Café haalt u de beste koffiecultuur in huis. Of het nu gaat om de volle, intense espresso of de veelzijdige Caffè Crema: de koffiespecialiteiten gemaakt van de fijnste bonen zullen u overtuigen door hun rijkdom aan smaak en verscheidenheid aan nuances.

Mövenpick koffie hele bonen: Veel plezier met een vol aroma, fluweelzachte crema en maximale frisheid.

Adres van de fabrikant:

J.J. Darboven GmbH & Co. KG

Pinkertweg 13

22113 Hamburg