• Lorem ipsum

Pellini koffie - van elke smaak hebben wij een aanbieding, bestel 6 kg of meer en profiteer van flinke kortingen. Pellini TOP, de espresso van formaat.

Pellini Blend van koffie gebrand in bonen. Dit zijn de redenen die Pellini-koffie speciaal en onmiskenbaar maken: unieke en exclusieve melanges gemaakt van alleen de beste Arabica- en Robusta-kwaliteiten.

-18%
Pellini Pellini TOP 100% Arabica bonen 1kg
Pellini
Pellini TOP 100% Arabica bonen 1kg
Pellini Top wordt door velen beschouwd als de beste koffiebonen ter wereld. Het is een 100% Arabica-melange, bestaande uit 6-8 geselecteerde mountain Arabica-variëteiten. 
€19,99€16,49
Pellini Vivace nº82 Gusto Deciso bonen 1kg
Pellini
Vivace nº82 Gusto Deciso bonen 1kg
Vanaf €10,99 per kg. Pellini Vivace nº82 Gusto deciso koffiebonen; Top kwaliteit van een exclusieve Italiaanse koffiebrander, de Vivace koffie van Pellini heeft een krachtige traditionele en fijne smaak.
€12,39
Pellini Cremoso Espresso nº9  Bar bonen 1kg
Pellini
Cremoso Espresso nº9 Bar bonen 1kg
Pellini espresso bar no. 9 Cremoso; Een mengsel van de hoogste kwaliteit Arabica en robusta korrels. Koffie van de wereldberoemde en gerespecteerde Italiaanse brander Pellini.
€14,19
Pellini Proefbakje Pellini nº9 Cremoso Espresso Bar 200 gram
Pellini
Proefbakje Pellini nº9 Cremoso Espresso Bar 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€3,55
Pellini koffie - van elke smaak hebben wij een aanbieding, bestel 6 kg of meer en profiteer van flinke kortingen. Pellini TOP, de espresso van formaat.

Het goede behouden, het nieuwe creëren - moderne koffie van Pellini
Hoe kan een branderij die in 1992 in Italië, het moederland van de espresso, werd opgericht, het opnemen tegen traditionele koffieproducenten, waarvan sommige tientallen jaren ouder zijn? Slechts op één manier, aldus de twee directeuren van Pellini Caffè S.p.A. in Bussolengo bij Verona: door alle koffiebranderijtradities over te nemen die bijdragen tot de goede smaak van een koffie. Anderzijds moeten verouderde dogma's, kwaliteitsvariaties en onzekerheden die vroeger als onvermijdelijk werden beschouwd bij het manueel roosteren, worden vermeden en vervangen door moderne technische procédés.

Met deze filosofie heeft Pellini Caffè zich in korte tijd een vaste plaats verworven in Italië en vindt het ook steeds meer klanten en liefhebbers in andere Europese landen.

Pellini - smaak die overtuigt
Pellini Caffè is een van de weinige grotere koffiebranderijen die de afgelopen jaren voortdurend zijn gegroeid. In Italië behoren zij thans tot de vijf grootste bedrijven in de sector, en het einde van dit succesverhaal is niet in zicht, en ook niet de bedoeling. Ongeveer 2000 restauranthouders aldaar vertrouwen op de kwaliteit van deze koffie, en ook in Duitsland vinden liefhebbers hem in steeds meer cafés, restaurants en bars. Waar Pellini Caffè ook gedronken wordt, de smaak, het bouquet en de aroma's zijn overtuigend. 

Adres van de fabrikant:

Pellini Caffè S.P.A

Via I Maggio, Bussolengo/VR ZIP 37012

Italy