• Lorem ipsum

Durgol - Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Voor elk koffie apparaat een product te verkrijgen.

Als Zwitsers familiebedrijf produceert Düring AG al sinds 1951 het meest betrouwbare product tegen kalk. Alle producten van durgol zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en serviceorganisaties en hebben elk haar specifieke toepassing.

-14%
Durgol  Durgol Universal snel-ontkalker flacon 750 ml
Durgol
Durgol Universal snel-ontkalker flacon 750 ml
De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalking, tast daarbij het materiaal niet aan. Daarnaast is het product veilig voor levensmiddelen en voor het milieu. Durgol universal is de universele snelontkalker voor alle huishoudelijke voorwerpen.
€6,99€5,99
Durgol  Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 stuks voor koffiemachines van alle soorten en merken
De beste reiniging voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug.
€6,89
DeLonghi DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
DeLonghi
DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
Lekker genieten van je koffie? Universele ontkalkingsoplossing met natuurlijke ingrediënten. De DLSC200 is gemaakt met milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare ingrediënten die veilig zijn voor zowel uw machine als het milieu.
€8,99
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
De beste ontkalker voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug. Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten.
€9,98
Durgol  Durgol melksysteem reiniger 500ml
Durgol
Durgol melksysteem reiniger 500ml
Eenvoudig in gebruik + dosseerdop Zeer effectieve en hygiënische reiniging Verlengt de levensduur van uw machine 1 fles voor 10 x reinigen  
€7,25
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten. Aanbevolen door experts, servicecentra en fabrikanten van koffiemachines.
€6,89
-14%
Durgol  Durgol Ecologische bio-ontkalker 500 ml
Durgol
Durgol Ecologische bio-ontkalker 500 ml
Durgol universal bio is een ecologische snelontkalker op basis van melkzuur voor keukenapparatuur, huishoudartikelen, oppervakken en armaturen. 500 ml lost ca 25 gram kalk op, zeer snelle werking, veilig, reuk en smaakloos, effectieve corrosiebescherming
€6,99€5,99
Bio ontkalker Orofix 2 zakjes a 25 gram.
Bio ontkalker Orofix 2 zakjes a 25 gram.
Bio ontkalker Orofix voor koffiemachines en waterkokers, met citroenzuur. 2 x 25 gram.  Speciaal geschikt voor foodgrade en moeiteloos ontkalken.
€1,99
Durgol  Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Durgol
Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Reduceert service- & reparatiekosten. Veilig, reuk- en smaakloos. Zeer effectief en klaar voor gebruik. 1 fles voor 4 x 125 ml ontkalken
€6,89
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons voor oa de afwas van uw koffiekopjes en theeglazen. De spons is dubbelzijdig en effectief voor het schoonmaken van de vaat.
€2,99
Siliconenspons 2 pak
Siliconenspons 2 pak
Erg handig om uw koffie en thee kopjes mee te reinigen. Siliconen spons x2, 2- maal geassorteerd. 'non scratch' schuurspons met handgreep, schuurvlies voor het krasvrij reinigen van zwaardere vervuilingen. 
€3,99
DeLonghi DeLonghi Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
DeLonghi
DeLonghi Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
De De’Longhi Eco MultiClean DLSC550 is een melksysteemreiniger die zorgt dat jouw espressoapparaat optimaal blijft werken. Het verwijdert de melkresten zoals melkvet uit het melkreservoir of stoompijpje.
€8,99
Durgol - Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Voor elk koffie apparaat een product te verkrijgen.

Luister goed, koffieliefhebbers

We moeten het hebben over een cruciale stap die vaak over het hoofd wordt gezien: het reinigen en ontkalken van je koffiemachine. Dit is geen optie, maar een absolute noodzaak als je wilt genieten van de beste kwaliteit koffie en de levensduur van je geliefde koffiemachine wilt verlengen. Hier zijn de "dwingende" redenen waarom je dit niet kunt negeren:

Durgol ontkalker en reiniging tabletjes is wat Koffiezone adviseert.

1. Behoud van smaak:
Een schone koffiemachine zorgt voor de meest smaakvolle kopjes koffie. Na verloop van tijd kunnen koffieresten, oliën en mineralen zich ophopen in je machine, wat de smaak van je koffie negatief beïnvloedt. Door regelmatig te reinigen en ontkalken, behoud je de pure, verse en heerlijke smaak waar je zo van houdt.

2. Verleng de levensduur:
Een goed onderhouden koffiemachine gaat langer mee. Ophoping van koffieresten en kalkaanslag kan leiden tot verstoppingen en beschadiging van de interne onderdelen van je machine. Door regelmatig schoon te maken en te ontkalken, verminder je de kans op storingen en verleng je de levensduur van je waardevolle investering.

3. Hygiëne en gezondheid:
Een schone koffiemachine betekent een hygiënische omgeving voor je koffiebereiding. Bacteriën en schimmels kunnen zich ontwikkelen in vuile machines, wat de kwaliteit en veiligheid van je koffie kan beïnvloeden. Bescherm jezelf en je geliefden door regelmatig schoon te maken en ontkalken, zodat je altijd kunt genieten van een kopje koffie zonder zorgen.

4. Optimaal presteren:
Een gereinigde en ontkalkte koffiemachine presteert beter. Je zult merken dat je machine sneller opwarmt, een betere waterdoorstroming heeft en consistente koffiekwaliteit levert. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een perfect gebrouwen kopje koffie, keer op keer.

5. Bespaar geld:
Ja, je leest het goed. Door je koffiemachine regelmatig te reinigen en ontkalken, kun je geld besparen op reparatie- en vervangingskosten. Voorkom dure reparaties door preventief onderhoud uit te voeren en je machine in topconditie te houden. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Dus, beste koffieliefhebbers, er is geen excuus meer om je koffiemachine niet schoon te maken en te ontkalken. Het is tijd om actie te ondernemen en de beste koffie-ervaring te garanderen. Volg de instructies van de fabrikant, gebruik onze hoogwaardige reinigings- en ontkalkingsproducten en maak er een gewoonte van om regelmatig onderhoud uit te voeren. Je zult beloond worden met heerlijke koffie, een langere levensduur van je machine.

Wacht niet langer, neem de controle over en geef je koffiemachine de zorg die hij verdient. Reinig en ontkalk regelmatig en geniet van de voordelen van een perfect gebrouwen kopje koffie.

Begin vandaag nog met het reinigen en ontkalken van je koffiemachine en zet de eerste stap naar een verbeterde koffie-ervaring. Je koffiemachine rekent op je, dus doe het nu!