• Lorem ipsum

Durgol - Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Voor elk koffie apparaat een product te verkrijgen.

Als Zwitsers familiebedrijf produceert Düring AG al sinds 1951 het meest betrouwbare product tegen kalk. Alle producten van durgol zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en serviceorganisaties en hebben elk haar specifieke toepassing.

Durgol  Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 stuks voor koffiemachines van alle soorten en merken
De beste reiniging voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug.
€6,89
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
De beste ontkalker voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug. Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten.
€9,98
Durgol  Durgol melksysteem reiniger 500ml
Durgol
Durgol melksysteem reiniger 500ml
Eenvoudig in gebruik + dosseerdop Zeer effectieve en hygiënische reiniging Verlengt de levensduur van uw machine 1 fles voor 10 x reinigen  
€7,25
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten. Aanbevolen door experts, servicecentra en fabrikanten van koffiemachines.
€6,89
Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
Reinigingsproduct Eco Multiclean DLSC550
De De’Longhi Eco MultiClean DLSC550 is een melksysteemreiniger die zorgt dat jouw espressoapparaat optimaal blijft werken. Het verwijdert de melkresten zoals melkvet uit het melkreservoir of stoompijpje.
€8,99
Stro reinigingsborstels roestvrij staal 20cm
Stro reinigingsborstels roestvrij staal 20cm
Deze herbruikbare roestvrij stalen borstels zijn nagenoeg onbreekbaar. Dit product kunt u gebruiken bij het reinigen van diverse huishoudelijke apparaten o.a. koffiebonen apparaat.    2x
€1,99
DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
DeLonghi EcoDecalk ontkalker DLSC200
Lekker genieten van je koffie? Universele ontkalkingsoplossing met natuurlijke ingrediënten. De DLSC200 is gemaakt met milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare ingrediënten die veilig zijn voor zowel uw machine als het milieu.
€8,99
Bio ontkalker Orofix 2 zakjes a 25 gram.
Bio ontkalker Orofix 2 zakjes a 25 gram.
Bio ontkalker Orofix voor koffiemachines en waterkokers, met citroenzuur. 2 x 25 gram.  Speciaal geschikt voor foodgrade en moeiteloos ontkalken.
€1,99
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons
Multifunctionele siliconen schoonmaak spons voor oa de afwas van uw koffiekopjes en theeglazen. De spons is dubbelzijdig en effectief voor het schoonmaken van de vaat.
€2,99
Siliconenspons 2 pak
Siliconenspons 2 pak
Erg handig om uw koffie en thee kopjes mee te reinigen. Siliconen spons x2, 2- maal geassorteerd. 'non scratch' schuurspons met handgreep, schuurvlies voor het krasvrij reinigen van zwaardere vervuilingen. 
€3,99
Durgol  Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Durgol
Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Reduceert service- & reparatiekosten. Veilig, reuk- en smaakloos. Zeer effectief en klaar voor gebruik. 1 fles voor 4 x 125 ml ontkalken
€6,89