• Lorem ipsum

Gimoka, een van de meest vooraanstaande Italiaanse koffiebedrijven

Gimoka Gruppo Gimoka, een van de meest vooraanstaande Italiaanse koffiebedrijven, bekend om zijn sterke band tussen traditie en technologie. Wilt u een proefbakje kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 12 kilo en ontvang korting.

-8%
Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Gimoka
Gran Bar bonen 1kg
Uitstekend voor het maken van lange zwarte koffie. Het mengt ook goed met melk om een lekkere cappuccino en latte macchiato te maken.
€6,29€5,79
-5%
Gimoka Gran Festa bonen 1kg
Gimoka
Gran Festa bonen 1kg
De koffie heeft een heerlijke lichte crema met een volle ronde smaak. Het is een zeer sterke koffie met een hoog cafeïnegehalte. 95% arabica en 5% robusta
€6,29€5,99
Gimoka Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka
Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka Gusto Ricco koffiebonen; is een combinatie van Indonesische Arabica (10%) en Braziliaanse Robusta (90%). De juiste branding geeft de koffie een smaak van gemiddelde intensiteit met subtiele hints van karamel. Gusto Ricco bonen.
€5,99
Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Gimoka
Aroma Classico bonen 1kg
Italiaanse espressobonen van Gimoka. Bestaat voornamelijk uit Robusta bonen met een vleugje Arabica koffie. De melange heeft een volle, krachtige smaak met herkenbare tonen van hout en cacao.
€6,89
-1%
Gimoka Gimoka Vellutato bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Vellutato bonen 1kg
Zacht en aromatisch. 100% Rainforest gecertificeerde Arabica-melange: kostbaar en duurzaam. Een licht gebrande koffie die zacht is in de mond en een aromatisch profiel gekenmerkt door bloemen- en gedroogd fruitgeuren en een hoge zuurgraad.
€9,99€9,89
Gimoka, een van de meest vooraanstaande Italiaanse koffiebedrijven

GIMOKA: EEN VERHAAL VAN PASSIE EN ENGAGEMENT
Espressokoffie is een van de belangrijkste symbolen van de Italiaanse cultuur. Het kenmerk van de Gimoka Group, naast zijn toewijding en passie voor koffie, is het behoud van de traditionele koffiecultuur. Italiaanse levensvreugde, traditie, passie en authenticiteit maken allemaal deel uit van de merkboodschap van de Gimoka Group.

ITALIAANSE KOFFIE
Bij Gimoka staat "Made in Italy" voor de beste koffiekwaliteit en koffiecultuur. De branderij Gimoka werd in 1982 opgericht aan de oevers van Lecco, in een klein dorpje in de provincie Sondrio in het hart van Lombardije, Italië, door Ivan Padelli. Geïnspireerd door passie en toewijding voor koffie, groeide de kleine branderij uit tot een van de grootste koffiebranders van Italië.

HET HART VAN DE GIMOKA BRANDERIJ
Jarenlange ervaring en de niet-aflatende zoektocht naar nieuwe koffiesmaken zijn de sleutel tot de ongelooflijke wereld van het Gimoka productassortiment. Kwaliteit is de stelregel volgens welke de onderneming haar processen beheert. Het begint bij de winning van de grondstoffen in het land van oorsprong en eindigt in het kopje van de klant. Met hart en ziel zijn de medewerkers van Gimoka elke dag aan het werk om met passie het best mogelijke uit het koffieproduct te halen. Bovendien staat precisie bij het handhaven van de perfecte brandcurve centraal bij Gimoka, zodat een unieke en onmiskenbare smaak zich in het kopje kan ontvouwen.

Adres van de fabrikant:

Gruppo Gimoka

Via delle Industrie, 4A, 23014 Andalo Valtellino SO, Italie.