• Lorem ipsum

Gimoka koffiebonen

Gimoka Gruppo Gimoka, een van de meest vooraanstaande Italiaanse koffiebedrijven, bekend om zijn sterke band tussen traditie en technologie. Gimoka koffiebonen aanbieding, koop 12 kilo en ontvang korting.

Gimoka Gimoka Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gusto Ricco bonen 1kg
Gimoka Gusto Ricco koffiebonen; is een combinatie van Indonesische Arabica (10%) en Braziliaanse Robusta (90%). De juiste branding geeft de koffie een smaak van gemiddelde intensiteit met subtiele hints van karamel. Gusto Ricco bonen.
€6,49
Gimoka Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Uitstekend voor het maken van lange zwarte koffie. Het mengt ook goed met melk om een lekkere cappuccino en latte macchiato te maken.
€6,49
Gimoka Gimoka Gran Festa bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Gran Festa bonen 1kg
De koffie heeft een heerlijke lichte crema met een volle ronde smaak. Het is een zeer sterke koffie met een hoog cafeïnegehalte. 95% arabica en 5% robusta
€6,49
Gimoka Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Italiaanse espressobonen van Gimoka. Bestaat voornamelijk uit Robusta bonen met een vleugje Arabica koffie. De melange heeft een volle, krachtige smaak met herkenbare tonen van hout en cacao.
€6,89
Gimoka Gimoka Dulcis Vitae bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Dulcis Vitae bonen 1 kg
is een melange van hele Robusta bonen uit Vietnam en Uganda. Dit geeft Dulcis Vitae een aangenaam, intens aroma en de romige koffie heeft een evenwichtige body en een evenwichtige structuur.
€6,99
Gimoka Gimoka Professional Supremo bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Professional Supremo bonen 1 kg
Melange gekenmerkt door een medium branding die het mogelijk maakt om een ​​zachte en romige koffie te verkrijgen, met aroma's van amandel, karamel en donkere chocolade.
€8,59
Gimoka Gimoka 5 sterren koffiebonen 1 kg
Gimoka
Gimoka 5 sterren koffiebonen 1 kg
Zoete, evenwichtige en medium-bodied mix. De delicate zuurgraad vermengt zich met het aroma in een amalgaam van sensaties die doen denken aan hazelnoot en gedroogd fruit.
€12,99
Gimoka Gimoka Aurum koffiebonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Aurum koffiebonen 1 kg
Uitgebalanceerde mix met een licht gesuggereerde zuurgraad en bijna stroperige body, gekenmerkt door een licht boeket van kruiden en een afdronk die doet denken aan bittere cacao. De room is geroosterde hazelnoot.
€10,49
Gimoka Gimoka Armonioso bonen 1 kg
Gimoka
Gimoka Armonioso bonen 1 kg
Een harmonieuze en uitgebalanceerde koffie in smaak en aroma. Een fijne melange met een lichte branding die de hints van chocolade en karamel volledig omhult. Ideaal voor gebruik, na het malen, met een mokka-koffiezetapparaat of espressomachine voor thuis
€9,49
Gimoka koffiebonen

GIMOKA: EEN VERHAAL VAN PASSIE EN ENGAGEMENT
Espressokoffie is een van de belangrijkste symbolen van de Italiaanse cultuur. Het kenmerk van de Gimoka Group, naast zijn toewijding en passie voor koffie, is het behoud van de traditionele koffiecultuur. Italiaanse levensvreugde, traditie, passie en authenticiteit maken allemaal deel uit van de merkboodschap van de Gimoka Group.

ITALIAANSE KOFFIE
Bij Gimoka staat "Made in Italy" voor de beste koffiekwaliteit en koffiecultuur. De branderij Gimoka werd in 1982 opgericht aan de oevers van Lecco, in een klein dorpje in de provincie Sondrio in het hart van Lombardije, Italië, door Ivan Padelli. Geïnspireerd door passie en toewijding voor koffie, groeide de kleine branderij uit tot een van de grootste koffiebranders van Italië.

HET HART VAN DE GIMOKA BRANDERIJ
Jarenlange ervaring en de niet-aflatende zoektocht naar nieuwe koffiesmaken zijn de sleutel tot de ongelooflijke wereld van het Gimoka productassortiment. Kwaliteit is de stelregel volgens welke de onderneming haar processen beheert. Het begint bij de winning van de grondstoffen in het land van oorsprong en eindigt in het kopje van de klant. Met hart en ziel zijn de medewerkers van Gimoka elke dag aan het werk om met passie het best mogelijke uit het koffieproduct te halen. Bovendien staat precisie bij het handhaven van de perfecte brandcurve centraal bij Gimoka, zodat een unieke en onmiskenbare smaak zich in het kopje kan ontvouwen.

Adres van de fabrikant:

Gruppo Gimoka

Via delle Industrie, 4A, 23014 Andalo Valtellino SO, Italie.