• Lorem ipsum

Biologische koffie

Biologische koffieteelt legt de nadruk op duurzaamheid en behoud van het milieu. Lees onderaan de pagina 5 redenen waarom je biologische koffie koopt.

-6%
Segafredo  Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
Café intención Café Intención Crema Aromatico bonen 1kg
Café intención
Café Intención Crema Aromatico bonen 1kg
100% Arabica koffie, met twee keurmerken. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het biologisch keurmerk voor biologische teelt. Een topkwaliteit koffie uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika.
€13,29
-5%
Dolce Gusto Dolce Gusto Grande Mexico 12 cups
Dolce Gusto
Dolce Gusto Grande Mexico 12 cups
Dolce Gusto Grande Mexico; maak van je dag een Fiësta met de NESCAFÉ Dolce Gusto Absolute Origins: Mexico. Een 100% biologische Grande met tonen van hazelnoot en pruim.
€4,99€4,75
Café intención Café Intención Espresso Intensivo bonen 1kg
Café intención
Café Intención Espresso Intensivo bonen 1kg
Deze Espresso is een mooie mix met een pittig aroma. Ervaar de stevige body met een mooie crèmelaag van deze (h)eerlijke, donker gebrande koffiebonen. Een espresso melange van Café Intención Ecológico.
€13,29
-5%
Dolce Gusto Dolce Gusto BIO Peru espresso 12 cups
Dolce Gusto
Dolce Gusto BIO Peru espresso 12 cups
100% biologisch. Dolce Gusto Peru Espresso; een intense Arabica koffie geteeld volgens de traditie van het Peruaanse Minga volk. Geniet van de smaak van zoethout, roze peper en zwarte bessen.
€4,99€4,75
Minges Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
Minges
Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
De duurzaam en biologisch geteelde koffiebonen overtuigt zelfs fijnproevers met zijn volle, aromatische body. En een geweldige rijke, bloemig-fruitachtige smaak. 100% Arabica bonen van gecertificeerde teelt.
€10,98
Café intención Café Intención Ecológico 36 pads
Café intención
Café Intención Ecológico 36 pads
Café Intención ecológico koffie pads; 36 Fairtrade koffiepads van Darboven. Eerlijk verhandelde koffie van biologische kwaliteit.
€4,99
Lavazza Lavazza Tierra bio-organic bonen 500 g
Lavazza
Lavazza Tierra bio-organic bonen 500 g
¡Tierra! Organic bestaat uit 100% Arabica bonen, duurzaam verbouwd op UTZ-GECERTIFICEERDE boerderijen. UTZ-gecertificeerd; UTZ betekent 'goed' in Quiché, een Maya taal. Lavazza Bio Organic Tierra Koffiebonen
€9,99
Café intención Café Intención Aromatico gemalen 500 gram
Café intención
Café Intención Aromatico gemalen 500 gram
Cafe Intencion Aromatico Ecologico gemalen; is gemaakt van 100% Arabica-koffie gemaakt van pure, absoluut biologische bonen (EC biologisch certificaat). Geniet van de natuurlijke, volle, licht kruidige smaak van Café Intención Ecológico.
€6,59
-5%
Dolce Gusto Dolce Gusto BIO Colombia lungo 12 cups
Dolce Gusto
Dolce Gusto BIO Colombia lungo 12 cups
100% biologisch. Dolce Gusto Colombia; een verfijnde biologische Lungo met een unieke smaak. De Colombia Lungo is een Lungo met premium kwaliteit en een Arabica boon met tonen van amandel, nootmuskaat, en geroosterde gerst.
€4,99€4,75
Lavazza Lavazza Biologische Expert Intenso koffiebonen 1 kg
Lavazza
Lavazza Biologische Expert Intenso koffiebonen 1 kg
Mélange van kostbare biologische oorsprong en UTZ gecertificeerd met een intens aroma en aangename tonen van gedroogd fruit en kostbaar hout. Lavazza Tierra Intenso is een heerlijk intense koffie voor heerlijk koffiegenot
€14,75
Lavazza Lavazza Tierra for Africa biologische bonen 500 g
Lavazza
Lavazza Tierra for Africa biologische bonen 500 g
Tierra for Africa is een biologische en met de hand geplukte koffie, ontstaan in Oost-Afrika, waar Lavazza boeren traint in ondernemerschap. Geniet van de rijpste koffiebessen.
€9,99
Pascucci Pascucci Biologische bonen 1kg
Pascucci
Pascucci Biologische bonen 1kg
De aromatische zuurheid van goed gewassen Arabica overheerst op alles. Het is een primitieve koffie, zoet, delicaat ruw, met een heel fris aroma en een donkere nasmaak.
De fruitige noten van abrikoos, avocado en groene amandelen komen vooral naar voren.
€29,99
Lavazza Lavazza Tierra biologische for Amazonia bonen 500 gram
Lavazza
Lavazza Tierra biologische for Amazonia bonen 500 gram
Hand geplukte Arabica koffiebonen uit Peru. Bestel deze medium gebrande bonen online. Uit voorraad leverbaar. Bio-Organic for Amazonia. Steun het goede doel.
€9,99
Jacobs koffie Jacobs Tesoro Espresso Peru  koffiebonen 1kg
Jacobs koffie
Jacobs Tesoro Espresso Peru koffiebonen 1kg
De koffiebonen zijn 100% Pur Origin Peru van fairtrade teelt en 100% van de Arabica koffieplant. Deze espressokoffie heeft een fijne, milde zuurgraad en een subtiele, fruitige smaak, waardoor hij bijzonder aangenaam is.
€17,29
Jacobs koffie Jacobs Tesoro Caffé Crema Peru koffiebonen 1kg
Jacobs koffie
Jacobs Tesoro Caffé Crema Peru koffiebonen 1kg
Deze koffiebonen zijn 100% puur Peru van biologische teelt en 100% Arabica. Deze koffie heeft een zeer fijne zuurstructuur en een heerlijk subtiele, fruitige smaak die je laat verlangen naar meer.
€17,29
Pellini Pellini BIO biologica 100% arabica filterkoffie 250 g
Pellini
Pellini BIO biologica 100% arabica filterkoffie 250 g
Topkwaliteit 100% Arabica van biologische boerderijen in de tropische zone. De aandacht van de boeren voor het behoud van de biologische teelt maakt PELLINI BIO superieur in aroma en smaak.
€7,99
-2%
Café intención Café Intención Crema Aromatico bonen 8kg
Café intención
Café Intención Crema Aromatico bonen 8kg
100% Arabica koffie, met twee keurmerken. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het biologisch keurmerk voor biologische teelt. Een topkwaliteit koffie uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika.
€107,92€105,28
Stukprijs: €13,16 /
Gepa Cafe Gepa Cafe Si Cafe Crema Milano bonen 1kg
Gepa Cafe
Gepa Cafe Si Cafe Crema Milano bonen 1kg
Fluweelzachte maar toch stevige Café Crema. Een vleugje zacht zuur is inbegrepen en maakt het een perfect afgeronde koffie. Beoordeling: medium sterke koffie, uitstekende crema. Gepa Café Si Gepa Café Crema is biologisch en fair-plus gecertificeerd.
€30,99
Bristot Bristot Biologische bonen 500 g
Bristot
Bristot Biologische bonen 500 g
Heerlijk vol met een vleugje citrusachtige zuren. Geschikt voor thuis koffie of espresso van te maken. Smaak hints: chocolade, amandel en licht kruidig. Intensiteit 8 uit 10.
€9,99
Schirmer Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer Cafe Creme 1854 biologische fairtrade koffiebonen;
Deze duurzaam geteelde koffie uit Schirmer voldoet aan de biologische eisen, die streng worden gecontroleerd.
€12,69
-13%
Moak Moak Morbido funk 10 cups
Moak
Moak Morbido funk 10 cups
De verzorging van een gezonde bodem en de selectie van verfijnde variëteiten maken van deze blend een koffie die wordt gekenmerkt door sterke aromatische tonen en geuren van hazelnoten en gebrande amandelen. Fluweelzachte body en onderscheidende smaak.
€2,29€1,99
Schirmer Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer Bio espresso 1854 biologische fairtrade koffiebonen; Uit de biologische landbouw komt deze uitstekende espresso, die in een speciaal proces zachtjes is geroosterd.
€12,69
Gepa Cafe Gepa Cafe Si Espresso Siciliano bonen 1kg
Gepa Cafe
Gepa Cafe Si Espresso Siciliano bonen 1kg
Gepa Espresso Cafè Si is ontworpen voor de chique horeca. Exclusief en speciaal dankzij de speciale Italiaanse branding. 70% Arabica en 30% Robusta bonen. Gepa Cafe Si Espresso is biologisch en fair-plus gecertificeerd.
€26,99
Biologische koffie

5 redenen waarom je biologische koffie koopt

Gezondheid:

Biologisch geteelde koffie wordt geproduceerd zonder het gebruik van kunstmatige chemicaliën, pesticiden, herbiciden of genetisch gemodificeerde organismen (GGO's). Dit betekent dat er geen residuen van schadelijke stoffen in de koffiebonen achterblijven, waardoor je een gezonder kopje koffie kunt drinken.

Milieuvriendelijkheid:

Biologische koffieteelt legt de nadruk op duurzaamheid en behoud van het milieu. Het vermijden van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest draagt bij aan het behoud van bodemgezondheid, biodiversiteit en waterkwaliteit. Biologische boeren werken vaak met natuurlijke methoden, zoals compostering en schaduwbomen, om een evenwichtig ecosysteem te bevorderen.

Natuurlijke smaak en aroma:

Doordat biologische koffiebonen op een natuurlijke en duurzame manier worden geteeld, behouden ze vaak hun natuurlijke smaak en aroma. Biologische boeren besteden veel aandacht aan het selecteren van koffievariëteiten en zorgen voor zorgvuldige teelt- en oogstmethoden, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige bonen met rijke en complexe smaakprofielen.

Steun aan boeren en gemeenschappen:

Biologische koffieproductie stimuleert eerlijke handelspraktijken en sociale rechtvaardigheid. Door biologische koffie te kopen, steun jij boeren die werken volgens duurzame methoden en die vaak eerlijke prijzen ontvangen voor hun producten. Dit draagt bij aan het welzijn van de boeren en hun gemeenschappen, en bevordert een meer rechtvaardige en duurzame koffie-industrie.

Transparantie en traceerbaarheid:

Biologische koffie wordt vaak gecertificeerd door onafhankelijke instanties, waardoor consumenten verzekerd zijn van de biologische kwaliteit en productiemethoden. Certificeringsprogramma's zoals USDA Organic, EU Organic en andere regionale certificeringen zorgen voor transparantie en traceerbaarheid, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van biologische koffie.

Biologische koffie kopen doe je bij Koffiezone.