• Lorem ipsum

Alberto koffiebonen

Voor allen, die van koffiespecialiteiten met een mediterrane flair houden. Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting. THT staat bij product omschrijving of specificaties. Genieten van Alberto koffie begint hier, bestel gerust.

-9%
Alberto Alberto Espresso bonen 1kg
Alberto
Alberto Espresso bonen 1kg
Alberto Espresso koffiebonen; met een optimaal gedoseerd aandeel hoogwaardige robusta bonen geeft deze Espresso de typisch Italiaanse smaak. De kleur is notenbruin met een fijne zachte crèmelaag. Deze espressomelange heeft een pittig karakter.
€8,99€8,19
-9%
Alberto Alberto Crema koffiebonen 1kg
Alberto
Alberto Crema koffiebonen 1kg
Alberto Caffe crema koffiebonen; deze milde espresso heeft een vol aroma en een zachte crèmelaag. De langzame branding zorgt voor de milde kruidige smaak met een typisch Italiaanse nuance.
€8,99€8,19
Alberto koffiebonen

ALBERTO Italiaanse flair en levensvreugde in combinatie met de gegarandeerde J.J. Darboven premiumkwaliteit. 

Voor het typische pittige karakter van Italiaanse koffiespecialiteiten worden voor onze ALBERTO producten koffiebonen van de beste herkomst ter wereld op Italiaanse wijze gebrand tot zij hun aroma volledig hebben ontwikkeld. Het resultaat zijn de twee hoogwaardige variëteiten ALBERTO Espresso en ALBERTO Caffè Crema, die bij uw klanten niets te wensen overlaten. Beide variëteiten zijn verkrijgbaar als hele bonen of als koffiepads. Met ALBERTO in uw assortiment kunt u uw klanten thuis Italiaans koffiegenot bieden in de gebruikelijke J.J. Darboven premium kwaliteit.

Onze Alberto koffiebonen van JJ Darboven worden verpakt in handige zakken van 1 kg om de versheid en kwaliteit te waarborgen. De bonen worden met zorg verpakt om hun aroma te behouden totdat u ze opent. Elke keer dat u de zak opent, wordt u begroet door de heerlijke geur van vers gebrande koffiebonen, die u meteen zin geeft in een kopje koffie.

De Italiaanse koffiespecialiteit voor thuis, werk, barista of professional. 

Met de Alberto koffiebonen kunt u thuis genieten van een authentieke koffie-ervaring. De bonen zijn geschikt voor zowel professionele koffiemachines als voor thuisgebruik, zodat u altijd kunt genieten van een perfect gezette kop koffie.

Kies voor de Alberto koffiebonen van JJ Darboven en ontdek de uitstekende kwaliteit en smaak die deze bonen te bieden hebben. Laat uzelf verwennen met de rijke aroma's en heerlijke smaak van onze espresso en crema bonen. Bestel vandaag nog uw zak van 1 kg en beleef elke dag een koffiemoment om van te genieten.

Adres van de fabrikant:

J.J. Darboven GmbH & Co. KG

Pinkertweg 13

22113 Hamburg