• Lorem ipsum

Alberto koffiebonen aanbieding - Het beste uit 2 werelden

Voor allen, die van koffiespecialiteiten met een mediterrane flair houden. Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting. THT staat bij product omschrijving of specificaties. Genieten van Alberto koffie begint hier, bestel gerust.

-6%
Alberto  Espresso bonen 1kg
Alberto
Espresso bonen 1kg
Alberto Espresso koffiebonen; met een optimaal gedoseerd aandeel hoogwaardige robusta bonen geeft deze Espresso de typisch Italiaanse smaak. De kleur is notenbruin met een fijne zachte crèmelaag. Deze espressomelange heeft een pittig karakter.
€8,99€8,49
-6%
Alberto  Crema bonen 1kg
Alberto
Crema bonen 1kg
Alberto Caffe crema koffiebonen; deze milde espresso heeft een vol aroma en een zachte crèmelaag. De langzame branding zorgt voor de milde kruidige smaak met een typisch Italiaanse nuance.
€8,99€8,49
Alberto koffiebonen aanbieding - Het beste uit 2 werelden

ALBERTO Italiaanse flair en levensvreugde in combinatie met de gegarandeerde J.J. Darboven premiumkwaliteit. De Italiaanse koffiespecialiteit voor thuis, werk, barista of professional. 

Voor het typische pittige karakter van Italiaanse koffiespecialiteiten worden voor onze ALBERTO producten koffiebonen van de beste herkomst ter wereld op Italiaanse wijze gebrand tot zij hun aroma volledig hebben ontwikkeld. Het resultaat zijn de twee hoogwaardige variëteiten ALBERTO Espresso en ALBERTO Caffè Crema, die bij uw klanten niets te wensen overlaten. Beide variëteiten zijn verkrijgbaar als hele bonen of als koffiepads. Met ALBERTO in uw assortiment kunt u uw klanten thuis Italiaans koffiegenot bieden in de gebruikelijke J.J. Darboven premium kwaliteit.

Adres van de fabrikant:

J.J. Darboven GmbH & Co. KG

Pinkertweg 13

22113 Hamburg