• Lorem ipsum

Idee koffiebonen

Idee koffie gemaakt door JJ Darboven uit Duitsland.

Idee Idee Crema bonen 750 g
Idee
Idee Crema bonen 750 g
Idee Kaffee Caffe Crema koffiebonen; 100% arabica bonen. De fijnste creme en harmonieuze smaak. Ideaal voor de bereiding in volautomatische koffie machines.
€7,49
Idee Idee Espresso bonen 750 g
Idee
Idee Espresso bonen 750 g
Milde koffiebonen, volle espressosmaak. Wat in eerste instantie klinkt als een tegenstelling is een unieke nieuwe creatie dankzij Darboven stoomverfijning en perfect op elkaar afgestemde brandparameters: IDEE KAFFEE Espresso.
€7,49
Idee koffiebonen

Idee Een idee dat uit traditie voortkomt. IDEE KOFFIE maakt koffieliefhebbers keer op keer enthousiast. Met zorgvuldig samengestelde 100% Arabica koffiebonen uit de beste teeltgebieden in hooggelegen land en een briljant idee: naast een hoge kwaliteit ook de mens centraal stellen. De stoomverwerking van Darboven, waarbij de koffiebonen met pure stoom zorgvuldig worden gezuiverd voordat ze met zorg onder druk worden gebrand, resulteert in mild koffiegenot met een vol cafeïnegehalte. In de IDEE KOFFIE-producten worden deels koffies uit het ontwikkelingsproject H.E.L.P. gebruikt.

Wilt u de gemalen koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 8 x 750 g en ontvang korting.

Al meer dan 140 jaar worden ervaring en tradities van generatie op generatie doorgegeven. Het is het motto "innovatie door traditie" dat het bedrijf heeft gemaakt tot wat het vandaag is. Het traditionele Hamburgse bedrijf J.J. Darboven wordt niet alleen geassocieerd met eersteklas koffie, maar ook met een sterk engagement op het gebied van culturele en sportsponsoring en talrijke sociale projecten, zoals de bevordering van jonge vrouwelijke ondernemers.

Adres van de fabrikant:

J.J. Darboven GmbH & Co. KG

Pinkertweg 13

22113 Hamburg