• Lorem ipsum

Idee koffiebonen - maagvriendelijk en 100% Arabica koffie. Bestel nu extra voordelig 8 kg

Idee koffie gemaakt door JJ Darboven uit Duitsland.

Idee Idee Crema bonen 1kg
Idee
Idee Crema bonen 1kg
Idee Kaffee Caffe Crema koffiebonen; 100% arabica bonen. De fijnste creme en harmonieuze smaak. Ideaal voor de bereiding in volautomatische koffie machines.
€10,99
Idee Idee Espresso bonen 1kg
Idee
Idee Espresso bonen 1kg
Milde koffiebonen, volle espressosmaak. Wat in eerste instantie klinkt als een tegenstelling is een unieke nieuwe creatie dankzij Darboven stoomverfijning en perfect op elkaar afgestemde brandparameters: IDEE KAFFEE Espresso. 100 % Arabica.
€10,99
Idee koffiebonen - maagvriendelijk en 100% Arabica koffie. Bestel nu extra voordelig 8 kg

Idee Een idee dat uit traditie voortkomt. IDEE KOFFIE maakt koffieliefhebbers keer op keer enthousiast. Met zorgvuldig samengestelde 100% Arabica koffiebonen uit de beste teeltgebieden in hooggelegen land en een briljant idee: naast een hoge kwaliteit ook de mens centraal stellen. De stoomverwerking van Darboven, waarbij de koffiebonen met pure stoom zorgvuldig worden gezuiverd voordat ze met zorg onder druk worden gebrand, resulteert in mild koffiegenot met een vol cafeïnegehalte. In de IDEE KOFFIE-producten worden deels koffies uit het ontwikkelingsproject H.E.L.P. gebruikt.

Wilt u de gemalen koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.

Al meer dan 140 jaar worden ervaring en tradities van generatie op generatie doorgegeven. Het is het motto "innovatie door traditie" dat het bedrijf heeft gemaakt tot wat het vandaag is. Het traditionele Hamburgse bedrijf J.J. Darboven wordt niet alleen geassocieerd met eersteklas koffie, maar ook met een sterk engagement op het gebied van culturele en sportsponsoring en talrijke sociale projecten, zoals de bevordering van jonge vrouwelijke ondernemers.

Adres van de fabrikant:

J.J. Darboven GmbH & Co. KG

Pinkertweg 13

22113 Hamburg