• Lorem ipsum

Idee koffiebonen - maagvriendelijk en 100% Arabica koffie. Bestel nu extra voordelig 8 kg

Idee koffie gemaakt door JJ Darboven uit Duitsland.

Idee Idee Crema bonen 1kg
Idee Crema bonen 1kg
Idee Kaffee Caffe Crema koffiebonen; 100% arabica bonen. De fijnste creme en harmonieuze smaak. Ideaal voor de bereiding in volautomatische koffie machines.
€10,95
Idee Proefbakje Idee Crema 200 gram
Proefbakje Idee Crema 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,86
Idee koffiebonen - maagvriendelijk en 100% Arabica koffie. Bestel nu extra voordelig 8 kg

Idee Een idee dat uit traditie voortkomt. IDEE KOFFIE maakt koffieliefhebbers keer op keer enthousiast. Met zorgvuldig samengestelde 100% Arabica koffiebonen uit de beste teeltgebieden in hooggelegen land en een briljant idee: naast een hoge kwaliteit ook de mens centraal stellen. De stoomverwerking van Darboven, waarbij de koffiebonen met pure stoom zorgvuldig worden gezuiverd voordat ze met zorg onder druk worden gebrand, resulteert in mild koffiegenot met een vol cafeïnegehalte. In de IDEE KOFFIE-producten worden deels koffies uit het ontwikkelingsproject H.E.L.P. gebruikt.

Wilt u de gemalen koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.

Al meer dan 140 jaar worden ervaring en tradities van generatie op generatie doorgegeven. Het is het motto "innovatie door traditie" dat het bedrijf heeft gemaakt tot wat het vandaag is. Het traditionele Hamburgse bedrijf J.J. Darboven wordt niet alleen geassocieerd met eersteklas koffie, maar ook met een sterk engagement op het gebied van culturele en sportsponsoring en talrijke sociale projecten, zoals de bevordering van jonge vrouwelijke ondernemers.