• Lorem ipsum

Eduscho koffiebonen

Wilt u de gemalen koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.

Eduscho Eduscho Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Deze medium gebrande caffè crema neemt je bij elke slok mee naar magische plekken in Zuid-Azië & Latijns-Amerika. Sluit je ogen en geniet van je aromatische, volle moment.
€8,99
Eduscho Eduscho Espresso intenso bonen 1 kg
Eduscho
Eduscho Espresso intenso bonen 1 kg
Deze karaktervolle bonenmelange wordt zorgvuldig en intensief gebrand op Italiaanse wijze. Gewoonweg delicioso - ook als cappuccino of latte macchiato!
€8,99
Eduscho Eduscho Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Wat gebeurt er als exotische koffie uit het zuidoosten van Brazilië en Azië de Hanzekunst van het branden ontmoet? Dan ontstaat deze harmonieuze en zachte koffie met een goudbruin crema!
€8,99
Eduscho Eduscho Caffè Variatie bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Variatie bonen 1000 g
Cappuccino, flat white, latte macchiato? Geen probleem, onze Caffè Variation kan alles! Robustabonen uit het zonnige zuiden van Azië combineren zich met Braziliaanse Arabicabonen in deze alleskunner. Hij is ook heel lekker als espresso of caffè crema.
€8,99
-4%
Eduscho Eduscho proefpakket koffiebonen
Eduscho
Eduscho proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Eduscho proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€35,96€34,49
Eduscho koffiebonen

Filterkoffie van Eduscho - de klassieker opnieuw uitgevonden
Of het nu sterk en kruidig of mild en elegant is - de gemalen koffiesoorten van Eduscho bekoren door hun unieke samenstelling van geselecteerde Arabica- en exquise Robusta-bonen. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog rendement en zijn daarom bijzonder geschikt voor gebruik in onze filterkoffiemachines. De gemalen koffie is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg. Voor snel genieten tussendoor kunt u ook de individueel verzegelde sachets gebruiken, die niet alleen zorgen voor een optimale dosering, maar ook voor een langdurig behoud van de koffiearoma's en dus voor het hoogste genotsniveau.