• Lorem ipsum

ijskoffie voor de warme dagen

IJskoffie heeft een verfrissend effect, het koude karakter van ijskoffie kan helpen om je interne lichaamstemperatuur te verlagen en je te laten afkoelen.

-36%
Nescafé koffie  Nescafé Frappé sticks
Nescafé koffie
Nescafé Frappé sticks
Nescafé Frappé is een verfrissende melkkoffie die je koel houdt. Je kunt ‘m mengen met een lepel, of schudden met een shaker. Voeg wat ijs toe, roer je koffie en geniet van je heerlijk koele traktatie.
€3,99€2,55
Nescafé koffie  Frappe ijskoffie instant poeder blik
Nescafé koffie
Frappe ijskoffie instant poeder blik
Nescafé Frappé is een verfrissende melkkoffie die je koel houdt. Je kunt ‘m mengen met een lepel, of schudden met een shaker. Voeg wat ijs toe, roer je koffie en geniet van je heerlijk koele traktatie
€4,49
Kruger Kruger ijskoffie classic 275 gram
Kruger
Kruger ijskoffie classic 275 gram
De FAMILY Iced Coffee Classic is de perfecte verfrissing voor de zomer - gewoon koude melk toevoegen, roeren en je hebt een heerlijk drankje. Instant koffie. Koele melk ontmoet een fijne noot van koffie - zo werkt zomers genieten.
€2,59
-9%
Hearts Hearts ijskoffie 1 kg
Hearts
Hearts ijskoffie 1 kg
IJs koffie, verfrissende verwennerij, Zomerdrankje, Instantkoffie, Cafeïne houdend, Koude Drank, Oplosbare koffie. Het poeder is gemakkelijk te bereiden met koude melk of een melkalternatief. Bevat 8% oploskoffie!
€5,49€4,99
-7%
Kruger Kruger ijskoffie chocolade 500 gram
Kruger
Kruger ijskoffie chocolade 500 gram
De FAMILY ijskoffiechocolade is de perfecte verfrissing voor de zomer - gewoon koude melk toevoegen en een heerlijk drankje is klaar.
€3,39€3,15
Segafredo  Segafredo Caramel Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
Segafredo
Segafredo Caramel Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
Smaakvolle, rijke, donker geroosterde Italiaanse Caramel Macchiato koffie & melk met karamel. Een kant-en-klare koffie voor liefhebbers en kenners van goede koffie. Drank op basis van koffie met lactosevrije melk en karamelsmaak.
€21,00
Segafredo  Segafredo Vanille Espresso ijskoffie 12 x 235ml
Segafredo
Segafredo Vanille Espresso ijskoffie 12 x 235ml
De intense en rijke Segafredo Vanille Espresso + Melk is een combinatie van sterke, donker gebrande Italiaanse koffie, fijne vanille en verse melk. Voel de authentieke Italiaanse caffé sfeer en het sterke karakter.
€21,00
Segafredo  Segafredo Latte Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
Segafredo
Segafredo Latte Macchiato ijskoffie 12 x 235ml
De zachte en volle Segafredo Latte Macchiato brengt een heerlijk briesje uit de wereld van Italiaanse koffie. De latte is een combinatie van sterke, donker gebrande Italiaanse koffie en melk.
€21,00
ijskoffie voor de warme dagen

Waarom is ijskoffie zo lekker met warm weer?

IJskoffie heeft een verfrissend effect, het koude karakter van ijskoffie kan helpen om je interne lichaamstemperatuur te verlagen en je te laten afkoelen.

Veel mensen vinden ijskoffie erg lekker tijdens warm weer. Omdat het koud is kan je smaakbeleving veranderen en de smaken van koffie intensiveren.

Voel jij je soms sloom of lusteloos? Drink ijskoffie dan met cafeïne zodat je een energie boost ervaart.

Je kunt het zelf makkelijk maken met onze producten die wij aanbieden in onze webshop.

Ontdek de heerlijke verfrissing van ijskoffie tijdens warm weer. Geniet van onze smaakvolle variëteiten, van romige klassiekers tot verrassende nieuwe smaken. Laat je verleiden door de perfecte combinatie van koude koffie, room en zoetheid. Proef de zomer met ijskoffie!

Bestel hier jouw ijskoffie online en wij leveren snel.