• Lorem ipsum

Thee van korrels, warm of koud water erbij en geniet

Deze korrelthee kunt u zowel warm als koud drinken. Erg eenvoudig om te maken, giet het water erbij en u bent klaar in enkele minuten.

Kruger Kruger korrelthee citroen  400GR
Kruger
Kruger korrelthee citroen 400GR
Ervaar de verfrissende smaak van Krügers citroentheedrank en bespaar tegelijkertijd geld, met de voordelige voordeelverpakking. Minder suiker en meer opbrengst. Geniet van de populaire citroenthee van KRÜGER - de snelle drank voor warme en koude dagen.
€2,89
Kruger Kruger korrelthee perzik 400GR
Kruger
Kruger korrelthee perzik 400GR
KRÜGER perziktheedrank, warm of koud, een smaakbeleving voor elke gelegenheid. Het genoemde artikel bevat geen allergeen volgens de wettelijke voorschriften van de EU.
€2,99
Kruger Kruger korrelthee appel 400GR
Kruger
Kruger korrelthee appel 400GR
Bereiding: los ongeveer 3 theelepels (10 g) per kopje (200 ml) op in koud of warm water. Tip: voor koude dranken kunt u zo nodig ijsblokjes toevoegen. Lichte genotvolle smaak!
€2,99
Kruger Kruger korrelthee bosvruchten 400GR
Kruger
Kruger korrelthee bosvruchten 400GR
De klassieke theedrank met bosvruchtensmaak - snel en eenvoudig te bereiden op warme of koude dagen.
€2,99
King George Bosvruchten korrelthee 400 g
King George Bosvruchten korrelthee 400 g
Instant drank met bosvruchtsmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,29
King George Citroen korrelthee 400 g
King George Citroen korrelthee 400 g
Instant drank met citroensmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,29
King George Perzik korrelthee 400 g
King George Perzik korrelthee 400 g
Instant drank met perziksmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,29
King George Appel korrelthee 400 g
King George Appel korrelthee 400 g
Instant drank met appelsmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,29
King George Aardbei Kiwi korrelthee 400 g
King George Aardbei Kiwi korrelthee 400 g
Instant drank met aardbei kiwi smaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,49
King George Kers Banaan korrelthee 400 g
King George Kers Banaan korrelthee 400 g
Instant drank met kers banaan smaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,49
King George Unicorn korrelthee 400 g
King George Unicorn korrelthee 400 g
Instant drank met unicornsmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,69
King George Cola Sinas korrelthee 400 g
King George Cola Sinas korrelthee 400 g
Instant drank met cola sinas smaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,49
King George Cola korrelthee 400 g
King George Cola korrelthee 400 g
Instant drank met colasmaak en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,29
King George Mango Passie korrelthee 400 g
King George Mango Passie korrelthee 400 g
Instant drank met mango passievrucht en vitamine C. Eén blikje is goed voor 4 liter. Makkelijk te bereiden. Een beetje korrels in een glas, water erbij en roeren. Direct klaar en geniet. Kan koud of warm worden bereid. Lekker in de zomer en winter.
€2,49
Thee van korrels, warm of koud water erbij en geniet

Welkom bij Kruger korrel thee: een heerlijke en verkwikkende keuze voor theeliefhebbers!

Hier ontdek je alles over Kruger korrel thee en de juiste bereidingswijze. Of je nu een fervent theedrinker bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, Kruger korrel thee zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Kruger korrel thee is een hoogwaardige theesoort die bekend staat om zijn rijke smaak en aroma. Het wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde theebladeren extract. Deze theebladeren worden vervolgens zorgvuldig verwerkt tot korrels, waardoor de volle smaak en geur optimaal behouden blijven.

Maar hoe bereid je nu precies Kruger korrel thee? Hier zijn een paar eenvoudige stappen om de perfecte kop thee te zetten:

Stap 1: Breng water aan de kook. Zorg ervoor dat je vers, koud water gebruikt voor de beste smaak.

Stap 2: Voeg de Kruger korrel thee toe. Gebruik ongeveer één theelepel korrels per kopje thee.

Stap 3: Giet het kokende water over de korrels en laat de thee ongeveer 1-2 minuten oplossen. Dit geeft de korrels voldoende tijd om hun smaak vrij te geven.

Bij Kruger begrijpen we de waarde van hoogwaardige thee en daarom zijn we trots op onze korrel thee. We streven ernaar om je de beste kwaliteit en smaak te bieden in elke kop. Ontdek de heerlijke wereld van Kruger korrel thee en geniet van een unieke thee-ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.