• Lorem ipsum

La Brasiliana koffie uit Italië - opgericht in 1948

Elke slok van La Brasiliana neemt je mee op een verkenning van voortreffelijke koffie, waar traditie en vernieuwing samensmelten om je momenten van authentiek genot te bieden.

La Brasiliana Marfisa koffiebonen 1kg
La Brasiliana Marfisa koffiebonen 1kg
De melange bestaat uit twaalf van de beste bonensoorten uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika, gekenmerkt door een langdurige smaak met fruitige noot. De melange wordt zachtjes gebrand op lage temperaturen en is mild dankzij het lage cafeïnegehalt
€21,50
La Brasiliana koffie uit Italië - opgericht in 1948

Geschiedenis La Brasiliana koffie

Opgericht in 1948 in Ferrara door Carlo Govoni, is La Brasiliana een icoon van Italiaanse kwaliteit in koffie geworden. Door de generaties heen, van Carlo tot Gian Carlo, van Pierluigi tot Elisabetta, heeft elke generatie van de familie Govoni hun steentje bijgedragen aan de groei van het merk. Hun onwankelbare focus op kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid heeft La Brasiliana vandaag gemaakt tot wat het is. Met meer dan 75 jaar ervaring, vertegenwoordigt La Brasiliana Italiaanse espresso wereldwijd, trouw aan een familie-erfenis die de cultuur van premium koffie viert.