• Lorem ipsum

illy Nespresso cups

illy illy Nespresso Classico Espresso cups
illy
illy Nespresso Classico Espresso cups
De klassiek gebrande koffie heeft een zachte en fluweelachtige smaak en biedt de perfecte balans tussen zuur en bitter met tonen van karamel, oranjebloesem, jasmijn en een zoete nasmaak.
€3,88
illy illy Nespresso Lungo cups
illy
illy Nespresso Lungo cups
De klassiek gebrande koffie heeft een zachte en fluweelachtige smaak die een perfecte balans biedt tussen zuur en bitter met tonen van karamel, oranjebloesem, jasmijn en een zoete nasmaak.
€3,88
illy illy Nespresso Decaf cups
illy
illy Nespresso Decaf cups
De cafeïnevrije koffie heeft een zachte smaak, met een cafeïnegehalte van minder dan 0,1%. De koffie biedt een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid, met delicate tonen van karamel, chocolade en geroosterd brood, met een zoete nasmaak.
€3,88
illy illy Nespresso Forte Espresso cups
illy
illy Nespresso Forte Espresso cups
De sterk gebrande koffie heeft een rijke en gedecideerde smaak en biedt een omhullend aroma van geroosterd brood en een nasmaak van pure chocolade.
€3,88
illy illy Nespresso Intenso Espresso cups
illy
illy Nespresso Intenso Espresso cups
De intens gebrande koffie heeft een volle smaak en is licht bitter van smaak, met levendige tonen van cacao en gedroogd fruit.
€3,88
illy Illy Nespresso Intenso Lungo Espresso cups
illy
Illy Nespresso Intenso Lungo Espresso cups
Deze intens gebrande illy Intenso Lungo heeft een volle smaak met levendige tonen van cacao en gedroogd fruit en heeft in de afdronk een ietwat bittere smaak.
€3,88
illy Nespresso cups

illy - Kwaliteit zit hem in de details

We streven naar topkwaliteit in elk detail, van de koffieteelt tot het koffiekopje. In samenwerking met de meest toegewijde koffietelers selecteren we alleen de allerbeste 1% van de beste Arabica-koffiebonen. Zo perfectioneren we ons proces om de unieke illy-blend te creëren: de ideale balans van negen soorten Arabica-koffie uit meer dan 30 landen wereldwijd.

De beste 1% is meer dan zomaar een detail, het is de basis van een verhaal vol kwaliteit en duurzaamheid.

Unieke blend, verschillende smaakintensiteiten.

Ontdek alle nuances van de unieke illy 100% Arabica-blend, nu verkrijgbaar in aluminium capsules die compatibel zijn met Nespresso®* Original koffieapparaten.

*handelsmerk van een derde partij, die geen connectie heeft met Koffiezone.

De illy aluminium capsules zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Nespresso®* Original -koffiemachines.