• Lorem ipsum

Lazarro koffiebonen

Lazarro espresso koffiebonen zijn uiterst geschikt voor espresso's of lungo's, maar ook voor melkspecialiteiten zoals cappuccino's en latte macchiato.

Lazarro Lazarro Espresso Dark Roast bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Espresso Dark Roast bonen 1kg
Lazarro Espresso Dark Roast koffiebonen; zijn een melange van Robusta en Arabica koffiebonen. De koffiebonen zijn donker gebrand en hebben een rijke en volle smaak met iets karakter. Lazarro Espresso Dark Roast heeft een mooie crèmelaag.
€7,29
Lazarro Lazarro Espresso bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Espresso bonen 1kg
Lazarro Espresso bonen; een uitstekende boon die bijzonder geschikt is voor de bereiding van espresso, maar ook als lungokoffie kan worden gedronken.
€7,29
-3%
Lazarro Lazarro bonen 5 x 1kg proefpakket
Lazarro
Lazarro bonen 5 x 1kg proefpakket
Lazarro is een kwalitatief hoogwaardig merk van Nederlandse makelij. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€36,10€35,00
Lazarro Lazarro Barista Caffe Crema bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Barista Caffe Crema bonen 1kg
Lazarro Barista Caffe Crema bonen; geeft een zeer mooie cremalaag en een volle smaak. Zeer geschikt als Cappuccino. Heerlijk voor thuis of op het werk. Gemaakt voor de Barista's!
€7,29
Lazarro Lazarro Caffè Crema bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Caffè Crema bonen 1kg
Lazarro Caffè Crema koffiebonen; zijn een perfecte koffie om een heerlijke caffe Crema koffie te maken. Geschikt voor koffie vol automaten en allerlei andere koffiemachines.
€7,29
Lazarro Lazarro Crema Schümli bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Crema Schümli bonen 1kg
Lazarro Crema Schümli bonen; een harmonieus mild genot, vrij van zuurheid en bitterheid. Aanbevolen voor de bereiding van koffiespecialiteiten, zoals cappuccino. - harmonieus genot - fijne zuurgraad - gebrand Geschikt voor volautomatische koffiemachines. 
€7,29
-3%
Lazarro Lazarro Intermezzo Rossa bonen 900 gram
Lazarro
Lazarro Intermezzo Rossa bonen 900 gram
Lazarro Intermezzo rossa koffiebonen zijn geschikt voor alle koffiemachines. De koffie is perfect om een heerlijke lungo koffie te maken. De lichte smaken van chocolade en kruiden maken deze koffie tot een waar genot.
€7,20€6,99
Lazarro koffiebonen

Lazarro waar te koop?
Bij Koffiezone kunt u zeer voordelig uw Lazarro koffiebonen online bestellen. 
Lazarro wordt in Nederland geproduceerd in Bolsward.
Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.