• Lorem ipsum

Segafredo koffiebonen

Segafredo koffie krijgt allemaal een nieuw uiterlijk, De inhoud blijft gelijk. Wilt u profiteren van goedkope prijzen en staffelkorting op alle Segafredo koffie? Bestel nu, de keuze is geheel aan u. Koffiezone heeft een groot assortiment Segafredo koffie

-6%
Segafredo Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Crema koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, zelfde koffiebonen. Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€10,99€10,29
-7%
Segafredo Segafredo Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Espresso koffiebonen 1kg
Nieuwe verpakking, inhoud exact gelijk gebleven.
Een melange van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€10,99€10,25
Segafredo Segafredo Intermezzo koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Intermezzo koffiebonen 1kg
Segafredo intermezzo koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, caramel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte créma van deze blend.
€8,99
Segafredo Segafredo Casa Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Casa Espresso koffiebonen 1kg
Segafredo Casa Koffiebonen, De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso.
€9,49
-6%
Segafredo Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
Segafredo Segafredo 100% Arabica koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo 100% Arabica koffiebonen 1kg
Deze melange kenmerkt zich door tonen van citrus in de afdronk. Een volle aroma  met smaaktinten van noten en cacao. Een compositie voor liefhebbers van espresso met een authentieke smaak en een perfect lichtbruin crema.
€12,89
Segafredo Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe Crema Classico koffiebonen 1kg
Evenwichtig en aromatisch. Deze klassieke Italiaanse melange dankt zijn aromatische, typische karakter aan de hoogwaardige samenstelling van geselecteerde Arabica- en Robusta-bonen, verfijnd en gebrand volgens een traditioneel Italiaans recept.
€9,25
Segafredo Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe Crema Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo Dolce Caffe crema bonen; deze milde melange van Arabica- en Robusta bonen van hoge kwaliteit staat garant voor een aromatische en afgeronde smaakbeleving.
€9,25
Segafredo Segafredo Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Caffe crema Gustoso koffiebonen 1kg
Caffe crema Gustoso bonen; een lange, intensieve brandtijd geeft deze typisch Italiaanse melange van hoogwaardige Arabica- en Robusta-bonen een rijk, sterk aroma. Ideaal voor de bereiding van Caffè Crema met alle gangbare koffiemachines, na het malen.
€9,25
-4%
Segafredo Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema koffiebonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€27,45€26,45
-4%
Segafredo Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,54€45,50
Segafredo Segafredo Speciale Espresso koffiebonen 1 kg
Segafredo
Segafredo Speciale Espresso koffiebonen 1 kg
Deze melange van Arabica en Robusta bonen geeft je het echte Italië gevoel. Deze melange kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Smaken van chocolade en salmiak komen samen met de intense geur van mokka. Perfect voor alle melkkoffies.
€16,99
Segafredo Segafredo Speciale Dolce koffiebonen 1kg
Segafredo
Segafredo Speciale Dolce koffiebonen 1kg
Een melange die zich kenmerkt door een medium/stevige body met een smakenpallet van chocolade, zoethout en een aangename rins in de afdronk.
€16,99
Segafredo Segafredo Speciale 100% Arabica koffiebonen 1 kg
Segafredo
Segafredo Speciale 100% Arabica koffiebonen 1 kg
100% Arabica bonen uit Zuid Amerika. Een uitgebalanceerd samenspel met tinten van pure chocolade, tonen van citrusfruit en de geur van honing. Een medium body met een zoete afdronk.
€16,99
-6%
Segafredo Segafredo Speciale koffiebonen proefpakket
Segafredo
Segafredo Speciale koffiebonen proefpakket
Ontdek met dit Segafredo Speciale proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€47,97€45,00
Segafredo koffiebonen

Sinds de oprichting in 1973 heeft Massimo Zanetti zijn bedrijf Segafredo naar een werkelijk verbazingwekkende ontwikkeling geleid. Als zoon en kleinzoon van koffiehandelaars werd hij praktisch geboren in de wereld van de koffie en zijn levenspad leek voorbestemd. Toch was het allerminst vanzelfsprekend dat hij de traditionele branderij Segafredo, die hij in 1973 op 25-jarige leeftijd overnam, met veel doorzettingsvermogen en creativiteit tot een internationaal succesvolle onderneming zou maken. Vandaag is Segafredo Zanetti een van de vijf grootste koffie- en espressomerken ter wereld.

Segafredo - Koffie voor de wereld

Voor Massimo Zanetti, is espresso de echte Italiaanse koffie. Vanuit een mondiaal perspectief beschouwt hij het echter als een specialiteit, misschien zelfs een Italiaanse eigenaardigheid, waarvoor alleen Italianen hun eigen machine konden uitvinden. Meer dan twee derde van de door Segafredo Zanetti verkochte koffie wordt daarentegen gedronken als filterkoffie. En Segafredo doet meer dan 90% van zijn zaken buiten Italië. Voor Massimo Zanetti, is dat perfect in orde. Overal produceert Segafredo Zanetti koffie zoals koffiedrinkers dat waarderen. De onderneming is met verschillende merken aanwezig in Europa, de VS, Nieuw-Zeeland en Azië. De filosofie van Massimo Zanetti is gebaseerd op de Italiaanse manier van leven en espresso. Maar hij is geen dogmaticus en het doet hem genoegen elke Frahling-liefhebber precies het plezier te bieden waarnaar hij op zoek is. Alleen zo kan hij voor Segafredo Zanetti.... steeds nieuwe markten ontsluiten en zoveel mensen op alle continenten inspireren.

Kwaliteit brengt succes

Deze strategie heeft Massimo Zanetti in staat gesteld om in iets meer dan 40 jaar een van de belangrijkste en meest succesvolle bedrijven in de koffiesector te creëren. Een paar feiten illustreren dit:

Segafredo Zanetti Beverages Group heeft meer dan 2.000 mensen in dienst.
Het bedrijf verkoopt 3,5 miljoen zakken koffie per jaar.
Meer dan 70.000 cateringklanten schenken regelmatig Segafredo koffie en espresso.
Segafredo produceert ongeveer 50% van de in de VS geproduceerde Arabica bonen.
Het bedrijf bezit verschillende plantages, waaronder de grootste aaneengesloten koffieplantage ter wereld in Brazilië en de grootste en meest efficiënte koffieplantage in de VS in Hawaï.

Waar komt Segafredo koffie vandaan? 

Uit alle bekende koffie producerende landen. Segafredo koffie wordt gebrand en verpakt in Italië.

Adres van de fabrikant:

Segafredo Zanetti S.p.a.

Via Puccini, 1

40067 Sesto di Rastignano, Pianoro (BO)

Italia

Welke Segafredo bonen voor cappuccino? Diverse smaken zoals de Casa, Selezione Espresso, Classico crema en Caffe Gustoso zijn hiervoor geschikt.