• Lorem ipsum

Kimbo koffiebonen

Maak kennis met de rijke smaak en aroma van authentieke Italiaanse koffie met Kimbo koffiebonen. Ontdek onze uitgebreide selectie en geniet van een onvergetelijke koffie-ervaring. Bestel vandaag nog!

-3%
Kimbo Kimbo Aroma Gold bonen 1kg
Kimbo
Kimbo Aroma Gold bonen 1kg
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€14,25€13,85
-8%
Kimbo Kimbo Extra Cream bonen 1kg
Kimbo
Kimbo Extra Cream bonen 1kg
Kimbo Extra Cream is een uitgelezen bonenkoffie van de Italiaanse branderij. Een perfect samengestelde melange van Arabica bonen uit Zuid-Amerika en de beste Aziatische Robusta bonen, die de zintuigen diep zal prikkelen.
€11,99€10,99
Kimbo Kimbo Extreme bonen 1kg
Kimbo
Kimbo Extreme bonen 1kg
Kimbo Extreme Professional Line bonen; een mix van zorgvuldig geselecteerde Arabica bergvariëteiten uit Brazilië en Centraal-Amerika. De Extreme bonen worden geroosterd volgens de Napolitaanse traditie.
€12,95
Kimbo Kimbo Cafeïnevrije bonen 500 g
Kimbo
Kimbo Cafeïnevrije bonen 500 g
Deze koffie bevat dan wel geen cafeïne, maar u kunt er zeker van zijn dat het rijke aroma en de volle smaak van een klassieke Italiaanse espresso bewaard zijn gebleven. Kimbo Decaf - de perfecte combinatie van zoetheid en body
€7,49
Kimbo Kimbo Prestige bonen 1kg
Kimbo
Kimbo Prestige bonen 1kg
PRESTIGIEUZE MELANGE is een melange van zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen uit Latijns-Amerika (80%) en Robusta bonen van hoge kwaliteit uit Zuid-Amerika (20%).
€14,75
-3%
Kimbo Kimbo Top Flavour bonen 1kg
Kimbo
Kimbo Top Flavour bonen 1kg
Kimbo Top Flavour Professional Line koffiebonen; is een uitgelezen bonenkoffie, een melange van geselecteerde Arabica-variëteiten uit de bergen van topkwaliteit (plantages in Midden- en Zuid-Amerika).
€14,45€13,95
-4%
Kimbo Kimbo Superior blend 1kg
Kimbo
Kimbo Superior blend 1kg
Professional line Kimbo superior blend koffiebonen hebben een onmiskenbaar aroma en een verleidelijk zachte smaak. Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels.
€13,39€12,89
-2%
Kimbo Kimbo Aroma Gold bonen 12kg
Kimbo
Kimbo Aroma Gold bonen 12kg
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€167,88€164,52
Stukprijs: €13,71 / Kilogram
Kimbo Kimbo Premium Dark Roast bonen 1 kg
Kimbo
Kimbo Premium Dark Roast bonen 1 kg
is een koffie die bestaat uit 30% Robusta bonen. Het mengsel heeft een gemiddeld cafeïnegehalte en zal geweldig zijn tijdens een middagpauze van het werk.
€12,95
-3%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€51,73€49,99
Kimbo koffiebonen

Geduld en zorg voor maximaal genot
Een goede koffie, of "caffe", wordt alleen gemaakt van de beste grondstoffen. Kimbo-koffie wordt geproduceerd in nauwe samenwerking met koffieboeren in de producerende landen. De experts en brandmeesters selecteren eerst geschikte teeltgebieden en werken nauw samen met de plaatselijke koffieboeren. Tijdens het hele teeltproces worden de groei en de rijping van de koffie gevolgd en gecontroleerd. Alle bonen worden in de zon aan de lucht gedroogd, gepeld en vervolgens naar de branderij in Napels vervoerd. Daar wordt elke boon opnieuw gecontroleerd. De proevers controleren de groene koffie, d.w.z. de groene boon, en geven alleen onberispelijk product vrij voor verdere verwerking. Kimbo's brandmeesters passen elk brandproces individueel aan de gebruikte groene koffie en vele andere parameters aan om bij elke branding een optimaal resultaat te bereiken en alleen de beste koffie te produceren. Alleen met dergelijke individuele brandingsprofielen en het roosteren van één soort ontstaat de buitengewone kwaliteit van Kimbo's "caffe".

Kimbo koffie voor elke smaak
Op die manier ontstaat een hele reeks onvergelijkbare espresso's. Van de originele Kimbo-melange, die nog steeds verkrijgbaar is, tot bijzonder edele soorten van één oorsprong, tot intense varianten met een lang aanhoudende crema, alles is verkrijgbaar wat kenners weten te waarderen. 

De klassieke Napolitaanse espresso
De belangrijkste voorwaarde voor uitstekend koffiegenot is natuurlijk de beste grondstof. Daarom stelt Kimbo de hoogste kwaliteitsnormen voor teelt en verwerking. En op het typische Zuid-Italiaanse gebraad. Het resultaat is dat Kimbo Espresso over de hele wereld steeds meer fans vindt die "caffe" van hoge kwaliteit weten te waarderen en er hun favoriete drankjes mee bereiden, van gewone espresso en doppio tot lungo en cappuccino.

Kimbo koffie, Kimbo koffie bestellen, Kimbo koffiebonen, Kimbo koffie kopen.

Adres van de fabrikant:

KIMBO Spa,

Via San Biagio, 65/67

42024 Castelnovo Sotto (RE) – Italy