• Lorem ipsum

Het beste van over de hele wereld

Kwaliteitskoffie is onze dagelijkse inzet: we zoeken naar de beste koffies ter wereld, we mengen de verschillende oorsprongen verstandig en branden ze met zorg om u een unieke smaak en aroma te geven.

-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Mehari is de Passalacqua koffiemelange met een buitengewone balans voor een sterke en volle koffie, geweldige body en room in het kopje, het biedt een intense smaakervaring waardoor deze melange een van de meest gewaardeerde en gevraagde is.
€19,98€17,98
-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Cremador is een Passalacqua-blend die bestaat uit 5 van de beste origines ter wereld voor een resultaat met een uitzonderlijk aroma en een perfecte balans, in vele formaten om van te genieten aan de bar, thuis en op kantoor.
€19,98€17,98
Het beste van over de hele wereld

Passalacqua koffie 

Wij branden onze koffie volgens traditie, met liefde gemaakt in Napels.

Kwaliteitskoffie is onze dagelijkse inzet: we zoeken naar de beste koffies ter wereld, we mengen de verschillende oorsprongen verstandig en branden ze met zorg om u een unieke smaak en aroma te geven

Koffie is gezelligheid, smaak, traditie, kortom: aanbidding.

Napels is de Italiaanse stad waar mensen de meeste koffie drinken in Italië, en zo is traditie ontstaan: vanuit de alledaagse betekenis die we aan onze gebaren toekennen.
We voelen dat we getuigen, verspreiders en bewaarders van die traditie zijn.

Passalacqua is een familieverhaal, misschien ook het jouwe.

"In de onmiddellijke naoorlogse periode had grootvader Samuele, om het gezin te voeden, zijn bedrijf als vertegenwoordiger van koffiebonen hervat, toen kwam de kans: met zijn drie zonen Biagio, Yor, Armando en Emilio kochten ze een oude machine die slechts 5 kg koffie per twintig minuten brandde. Van daaruit begon het allemaal, vanuit de wens om opnieuw te beginnen, vanuit een koffie die van ver kwam om te worden omgevormd tot iets om trots op te zijn, al 4 generaties lang".