• Lorem ipsum

Passalacqua koffiebonen

Kwaliteitskoffie is onze dagelijkse inzet: we zoeken naar de beste koffies ter wereld, we mengen de verschillende oorsprongen verstandig en branden ze met zorg om u een unieke smaak en aroma te geven.

-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Cremador is een Passalacqua-blend die bestaat uit 5 van de beste origines ter wereld voor een resultaat met een uitzonderlijk aroma en een perfecte balans, in vele formaten om van te genieten aan de bar, thuis en op kantoor.
€19,95€17,95
Passalacqua  Passalacqua Vesuvio bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Vesuvio bonen 1kg
Een perfecte melange van de beste Arabica-koffie en de fijnste Robusta-variëteiten wordt een perfecte balans bereikt in het kopje tussen een intens aroma, een perfecte body, een langdurige smaak en de typische romigheid van Napolitaanse koffie.
€22,95
-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Mehari is de Passalacqua koffiemelange met een buitengewone balans voor een sterke en volle koffie, geweldige body en room in het kopje, het biedt een intense smaakervaring waardoor deze melange een van de meest gewaardeerde en gevraagde is.
€20,95€18,95
Passalacqua  Passalacqua Mexico bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Mexico bonen 1kg
Zowel voor de bar als thuis, de koffie met de Mekico melange voldoet aan de smaakpapillen van de meest veeleisende klanten: de persistentie van een unieke smaak samen met een onverwachte zoetheid zijn kenmerken van deze 100% Arabica melange.
€22,95
Passalacqua  Passalacqua Mekico Plus bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Mekico Plus bonen 1kg
Als Mexico melange biedt Mexico Plus een perfecte balans tussen intens aroma, perfecte body en een langdurige smaak in het kopje. Zoals alle Passalacqua koffiemelanges geeft Mexico Plus altijd dat vleugje "goede koffie" voor een lange tijd.
€29,95
Passalacqua koffiebonen

Passalacqua koffie 

Wij branden onze koffie volgens traditie, met liefde gemaakt in Napels.

Kwaliteitskoffie is onze dagelijkse inzet: we zoeken naar de beste koffies ter wereld, we mengen de verschillende oorsprongen verstandig en branden ze met zorg om u een unieke smaak en aroma te geven

Koffie is gezelligheid, smaak, traditie, kortom: aanbidding.

Napels is de Italiaanse stad waar mensen de meeste koffie drinken in Italië, en zo is traditie ontstaan: vanuit de alledaagse betekenis die we aan onze gebaren toekennen.
We voelen dat we getuigen, verspreiders en bewaarders van die traditie zijn.

Passalacqua is een familieverhaal, misschien ook het jouwe.

"In de onmiddellijke naoorlogse periode had grootvader Samuele, om het gezin te voeden, zijn bedrijf als vertegenwoordiger van koffiebonen hervat, toen kwam de kans: met zijn drie zonen Biagio, Yor, Armando en Emilio kochten ze een oude machine die slechts 5 kg koffie per twintig minuten brandde. Van daaruit begon het allemaal, vanuit de wens om opnieuw te beginnen, vanuit een koffie die van ver kwam om te worden omgevormd tot iets om trots op te zijn, al 4 generaties lang".