• Lorem ipsum

Melitta koffiebonen - extra voordelig en morgen in huis. Bespaar geld en bestel meer kilo's, profiteer van de staffelkorting op alle Melitta bonen.

Liever een proefpakket van Melitta? Kijk en bestel hier. Er is altijd een reden voor echt goede koffie! Wij verkopen ook Melitta gemalen koffie en koffiepads. Liever een Melitta proefpakket?

Melitta Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Melitta
Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Wilt u zonder cafeïne, maar zeker niet zonder goede koffie? Geen probleem met onze BellaCrema® Decaffeinato! Italiaanse koffiesmaak met een lichte zoetheid en fruitigheid, en dat alles zonder cafeïne.
€9,79
Melitta Melitta BellaCrema Speciale bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Speciale bonen 1kg
100% Arabica koffie. Deze koffie heeft een bijzonder mild aroma en een goudkleurige crèmelaag. Voor volautomatische koffiemachines, handfiltratie en French press.
€8,99
Melitta Melitta BellaCrema La Crema bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema La Crema bonen 1kg
Dit is de favoriet van alle fanatieke koffiedrinkers. 100% Arabica koffiebonen. Volle kracht toch uitgebalanceerd. Geweldige crèmelaag. Lichte notensmaak en fruitigheid.
€8,99
Melitta Melitta Auslese bonen 500 gram
Melitta
Melitta Auslese bonen 500 gram
Lekkere koffiebonen die je kunt malen in een vollautomaat of juist zelf te malen in een filtermachine. Melitta Auslese is een echt personage: sterk, zelfverzekerd en levendig.  
€4,04
Melitta Melitta Barista Crema bonen 1 kg
Melitta
Melitta Barista Crema bonen 1 kg
Deze bonen is de perfecte metgezel voor alle koffieliefhebbers die het evenwichtig en harmonieus vinden. Want dat is precies hoe het smaakt. Daarom is het ook bijzonder lekker als caffè crema, melkkoffie of café au lait.
€8,99
Melitta Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2023 bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2023 bonen 1kg
Onze Selection of the Year 2023 verrast met subtiele tonen van donkere chocolade en wilde bessen. Om dit te bereiken, ontlokken we het unieke aroma van de Montierra-bonen uit Colombia met een aangepaste branding. Een speciale traktatie voor ontdekkers!
€8,99
Melitta Melitta BellaCrema Espresso bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Espresso bonen 1kg
100% Arabica koffie. Deze koffie smaakt krachtig. Heeft een rijk aroma en geeft een karamelkleurige cremelaag. 
€8,99
Melitta Melitta Barista Crema Forte bonen 1kg
Melitta
Melitta Barista Crema Forte bonen 1kg
Sterke, volle koffie Crema, de barista inspireert en zeker ook u! Ideaal voor Caffè Crema, Café Latte en Americano. Optimale maling: medium
€8,99
Melitta Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Pittig met een sterk aroma, fijne crema en een lage zuurgraad (zuurgraad 2 op 5). Ideaal voor koffie crema. Rainforest Alliance keurmerk.
€8,99
Melitta Melitta Barista Espresso bonen 1 kg
Melitta
Melitta Barista Espresso bonen 1 kg
Koffiebonen kenmerkt zich door een krachtige en kruidige smaak. Dus als je graag cappuccino, latte macchiato of pure espresso drinkt, vind je hier waarschijnlijk je nieuwe favoriet voor het barista-moment thuis.
€8,99
Melitta Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2022 bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2022 bonen 1kg
Selectie van het Jaar 2022 verrast met een fijne abrikoosnoot. Hiervoor ontlokken wij het unieke aroma van de Solcano bonen uit Guatemala met een aangepaste branding. Een speciale traktatie voor ontdekkers!
€9,29
Melitta Melitta Mein Café Dark Roast bonen 1kg
Melitta
Melitta Mein Café Dark Roast bonen 1kg
Intens karakter met nuances van pure chocolade. Ideaal voor cappuccino, latte macchiato en espresso. Optimale maling: medium. Arabica-Robusta melange uit Latijns-Amerika, Oost-Afrika en Azië
€11,19
Melitta Melitta Mein Café Medium Roast bonen 1kg
Melitta
Melitta Mein Café Medium Roast bonen 1kg
Fluweelzacht karakter met nootachtige hints. Hele koffiebonen geschikt voor de volautomaat of na vermaling in de koffiemolen voor handfiltratie, filterhouder of French Press. Ideaal voor koffie-melkspecialiteiten en Caffè Crema.
€11,19
-3%
Melitta Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Melitta
Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Melitta koffie. Proef deze Crema bonen in sterkte 2, 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,95€43,50
Melitta Melitta Mein Café Mild Roast bonen 1kg
Melitta
Melitta Mein Café Mild Roast bonen 1kg
Een fijne fruitige noot harmonieert bijzonder goed met pure chocolade. Harmonieus en evenwichtig! Met de Melitta Mein Café variëteiten komt elke koffieliefhebber aan zijn trekken. Café Mild Roast wordt gekenmerkt door zijn milde en delicaat fruitige smaak
€11,19
Melitta koffiebonen - extra voordelig en morgen in huis. Bespaar geld en bestel meer kilo's, profiteer van de staffelkorting op alle Melitta bonen.

Melitta Koffie - Heerlijke koffies van fluweelzacht tot kruidig met een volle body
Melitta Europa GmbH & Co. KG, met hoofdzetel in Minden, Oost-Westfalen, is een van de leidende ondernemingen op de Duitse koffiemarkt. In 1908 vond Melitta Bentz voor het eerst filterpapier uit om koffiedranken te bereiden zonder set, en het jaar daarop werd de onderneming opgericht. Melitta koffie biedt voor elke smaak het perfecte genot - of het nu gemalen filterkoffie, koffiepads, hele bonen of instant cappuccino is. Naast de delicate koffiesoorten, variërend van fluweelzacht tot kruidig vol, omvat het ruime assortiment volautomatische koffiemachines, waterkokers en koffiemolens, onderhoud & accessoires en natuurlijk filterzakjes voor de verschillende behoeften op het gebied van koffiegenot. Als u op zoek bent naar Melitta koffie in een eersteklas professionele branding met een mild of sterk aroma, ontdek dan de verscheidenheid aan beste bonen in de gecertificeerde onlineshop van Koffiezone. Voor elke koffieliefhebber is er de juiste variëteit.

Traditioneel merk Melitta - filter- en bonenkoffie van uitstekende kwaliteit
Een kopje Melitta koffie brengt u 's morgens in een goed humeur en zorgt voor een aangename pauze in de namiddag. Het traditionele merk uit Minden staat voor filter- en bonenkoffie van uitstekende kwaliteit. Het concern is nog steeds in handen van de familie Bentz in de derde en vierde generatie, maar breidt zich ook internationaal uit - met dochterondernemingen in Canada/VS en Brazilië. Melitta's uitgebreide portefeuille wekt bij elke liefhebber een blijde verwachting. Als Koffie van het Jaar 2022 zal de filterfijngemalen gebrande koffie van 100% Oost-Afrikaanse arabicabonen met tonen van rijpe vijgen, die verkrijgbaar is in sterktes 1-5, in verrukking brengen. De klassiek milde Melitta Kaffee Auslese wordt individueel gebrand door meester-branders in de teeltregio en bekoort het gehemelte met zijn onmiskenbare karakter. Koffiedrinkers die van comfort houden, houden van de zacht gebrande creatie van Harmonie, gemaakt van natuurlijk milde bonen. Andere populaire Melitta variëteiten:

Barista Crema koffiebonen
Barista Espresso
BellaCrema koffiepads
Harmonie mild koffie pads
Cappuccino Choco
Heren Koffie Mild, Medium, Donker
Selectie van het jaar