• Lorem ipsum

Bristot koffiebonen - koffie branden met integriteit, eerlijkheid en transparantie. Korting bij aankoop van 6 kg of meer.

Bristot koffie voor in de horeca, op het werk of gewoon thuis. Meer dan 100 jaar is Bristot het belangrijkste merk van Procaffé AG, een van de belangrijkste Italiaanse branders in de espressosector. Met lange THT datum, bestel gerust.

Bristot koffie  Classico bonen 1kg
Classico bonen 1kg
Bristot Classico Intenso e Cremoso is een melange van 20% Arabica bonen en 80% Robusta bonen. Het aroma van geroosterd brood en chocolade is sterk en wordt in evenwicht gehouden door de fruitige noten.
€9,95
Bristot koffie  Espresso bonen 1kg
Espresso bonen 1kg
Evenwichtige espressobranding met intens aroma, lichte zuurgraad en toetsen van chocolade, noot, karamel en bruine suiker. Exquisite bonen uit Brazilië, India en Vietnam. Wij adviseren bereiding als espresso of mokka in de espressomachine of in de mokkapo
€11,99
Bristot koffiebonen - koffie branden met integriteit, eerlijkheid en transparantie. Korting bij aankoop van 6 kg of meer.

Caffè Bristot is het toonaangevende merk van Procaffé S.p.A., een historisch bedrijf dat sinds het begin van de vorige eeuw een constante rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de Italiaanse gebrande Premium koffie.
Vanuit ons hoofdkantoor in Belluno, genesteld in de Dolomieten, branden we sinds 1919 koffie en zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in onze sector, met constante aandacht voor veranderende stijlen en technologieën om te blijven voldoen aan veranderende smaken .
Onze geschiedenis, bestaande uit traditie, creativiteit en ondernemersvaardigheden, staat symbool voor de kwaliteit waarvoor Italiaanse producten internationaal bekend staan, en onze naam staat wereldwijd synoniem voor moderniteit, klasse en passie.