• Lorem ipsum

Rainforest Alliance koffie

Lees onderaan deze pagina waarom u Rainforest Alliance koffie zou kopen. Alle voordelen op een rijtje.

-6%
Segafredo  Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
-6%
Cafeclub Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub
Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub Regular koffiepads; een heerlijke koffiemelange, vol van smaak. Elke pad apart verpakt in folie. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,49
-7%
Tiktak  Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Met Mountain High kies je voor een melange van 100% topkwaliteit Arabica koffiebonen uit Colombia, Brazilië en Guatemala. Het speciale karakter van deze melange herken je aan het rijke aroma en de volle, zachte smaak.
€23,75€21,99
-6%
Cafeclub Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub
Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub Extra Dark koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,49
Lavazza Lavazza Tierra Colombia bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra Colombia bonen 1kg
Tonen van tropisch fruit die worden vergezeld door aroma's van limoenschil en jasmijnbloemen met een afdronk van zoete likeur. 100% Arabica Gold Medal Winner
€17,49
Melitta Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2023 bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Selectie v h Jaar 2023 bonen 1kg
Onze Selection of the Year 2023 verrast met subtiele tonen van donkere chocolade en wilde bessen. Om dit te bereiken, ontlokken we het unieke aroma van de Montierra-bonen uit Colombia met een aangepaste branding. Een speciale traktatie voor ontdekkers!
€9,99
Melitta Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Melitta
Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Wilt u zonder cafeïne, maar zeker niet zonder goede koffie? Geen probleem met onze BellaCrema® Decaffeinato! Italiaanse koffiesmaak met een lichte zoetheid en fruitigheid, en dat alles zonder cafeïne.
€9,79
Lavazza Lavazza Tierra bio-organic bonen 500 g
Lavazza
Lavazza Tierra bio-organic bonen 500 g
¡Tierra! Organic bestaat uit 100% Arabica bonen, duurzaam verbouwd op UTZ-GECERTIFICEERDE boerderijen. UTZ-gecertificeerd; UTZ betekent 'goed' in Quiché, een Maya taal. Lavazza Bio Organic Tierra Koffiebonen
€9,99
Dallmayr  Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Wij branden de koffiebonen van duurzame teelt niet te donker, maar wel lang om de milde en harmonieuze smaak met weinig zuur te verkrijgen. Een smaakervaring met een nootachtig aroma.
€9,99
Melitta Melitta Auslese bonen 500 gram
Melitta
Melitta Auslese bonen 500 gram
Lekkere koffiebonen die je kunt malen in een vollautomaat of juist zelf te malen in een filtermachine. Melitta Auslese is een echt personage: sterk, zelfverzekerd en levendig.  
€4,04
-14%
Gimoka Gimoka Vellutato bonen 1kg
Gimoka
Gimoka Vellutato bonen 1kg
Zacht en aromatisch. 100% Rainforest gecertificeerde Arabica-melange: kostbaar en duurzaam. Een licht gebrande koffie die zacht is in de mond en een aromatisch profiel gekenmerkt door bloemen- en gedroogd fruitgeuren en een hoge zuurgraad.
€9,99€8,59
-6%
Cafeclub Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub
Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub Dark Roast koffiepads; krachtig gebrand. Elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Een heerlijke koffiemelange, vol van smaak
€8,99€8,49
Melitta Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Pittig met een sterk aroma, fijne crema en een lage zuurgraad (zuurgraad 2 op 5). Ideaal voor koffie crema. Rainforest Alliance keurmerk.
€8,99
Barzini Barzini Cafeïnevrij espresso 22 cups
Barzini
Barzini Cafeïnevrij espresso 22 cups
Barzini Cafeïnevrij Espresso, Italian espresso koffiecups; Per zak 22 cups. Nespresso compatible koffiecups, niet geschikt voor Nespresso Vertuo.
€3,09
Barzini Barzini Ristretto Italian 22 cups
Barzini
Barzini Ristretto Italian 22 cups
Barzini Ristretto, Italina espresso koffiecups;  Per zak 22 Nespresso compatible koffiecups, niet geschikt voor Nespresso Vertuo. Barzini koffiecups koop je voordeliger per hele doos.
€3,09
Dallmayr  Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Het is iets! Deze pittige, intens gebrande espresso van duurzame teelt wekt de geesten op. De smaak is typisch Italiaans: krachtig en vol met veel geroosterd aroma en nauwelijks zurigheid.
€9,79
Cafeclub Caféclub voordeelzak Dark Roast 56 pads
Cafeclub
Caféclub voordeelzak Dark Roast 56 pads
Krachtig gebrand dus sterk van smaak. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€4,39
Lavazza Lavazza Tierra Brasile Intense bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra Brasile Intense bonen 1kg
De melange wordt gekenmerkt door zachte noten die het gehemelte omhullen met een perfect evenwicht van zoetheid, cacao en hazelnoot.
€17,49
Lavazza Lavazza Expert Aroma TOP 100% Arabica bonen
Lavazza
Lavazza Expert Aroma TOP 100% Arabica bonen
De espresso is aangenaam mild, zoet en aromatisch. Qua smaak ontwikkelt de Aroma Top een subtiele zuurgraad en tonen van chocolade, evenals geroosterde granen. Het crème laagje van de Aroma Top is bijzonder lang houdbaar.
€14,99
Cafeclub Caféclub Cappuccino 30 pads
Cafeclub
Caféclub Cappuccino 30 pads
Caféclub Cappuccino koffiepads; heerlijke smaak met extra melkschuim. Per tas met 30 pads en 30 toppings. Iedere pad is per stuk vers verpakt! Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€9,99
-6%
Cafeclub Caféclub Schümli bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli koffiebonen; een selectie bonen voor een mild kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Rainforest & Climate-neutral keurmerk.
€8,99€8,49
Cafeclub Caféclub Entkoffeiniert 100 pads
Cafeclub
Caféclub Entkoffeiniert 100 pads
Caféclub Entkoffeiniert koffiepads; zonder Cafeïne. Iedere pad is per stuk vers verpakt!
€8,69
-6%
Cafeclub Caféclub Espresso 100 pads
Cafeclub
Caféclub Espresso 100 pads
Caféclub Espresso koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Op Italiaanse wijze gebrand, vol van smaak.
€8,99€8,49
Mövenpick Mövenpick Crema Brazi bonen 750 g
Mövenpick
Mövenpick Crema Brazi bonen 750 g
Met een milde en aromatische smaak is het perfect voor het zetten in volautomatische koffiemachines.
€8,95
Rainforest Alliance koffie

De voordelen op een rijtje waarom je Rainforest Alliance koffie koopt bij Koffiezone.

Duurzaamheid:

Rainforest Alliance is een organisatie die zich inzet voor het behoud van ecosystemen, biodiversiteit en het welzijn van lokale gemeenschappen. Door Rainforest Alliance gecertificeerde koffie te kopen, draag je bij aan duurzame landbouwpraktijken en de bescherming van het milieu.

Milieuvriendelijkheid:

Rainforest Alliance koffie wordt geproduceerd met aandacht voor het behoud van het regenwoud en andere natuurlijke hulpbronnen. Boeren die volgens de richtlijnen van Rainforest Alliance werken, maken gebruik van methoden die de bodemkwaliteit behouden, het gebruik van chemicaliën minimaliseren en de ecologische balans bevorderen.

Sociale verantwoordelijkheid:

Het Rainforest Alliance-certificeringsprogramma stelt ook normen op het gebied van sociale rechtvaardigheid en het welzijn van arbeiders. Het beschermt de rechten van werknemers, bevordert veilige werkomstandigheden en zorgt voor eerlijke beloning en sociale voorzieningen.

Kwaliteit en smaak:

Naast duurzaamheidsaspecten staat Rainforest Alliance koffie bekend om zijn uitstekende kwaliteit en smaak. De boeren die betrokken zijn bij de Rainforest Alliance-productie streven naar het verbouwen van hoogwaardige koffiebonen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Vertrouwen en transparantie:

Rainforest Alliance-certificering biedt consumenten een betrouwbare en transparante manier om duurzame keuzes te maken. Het label geeft aan dat de koffie afkomstig is van boerderijen die voldoen aan strikte duurzaamheidsnormen en regelmatig worden gecontroleerd.