• Lorem ipsum

Rainforest Alliance koffie

Lees onderaan deze pagina waarom u Rainforest Alliance koffie zou kopen. Alle voordelen op een rijtje.

-3%
Cafeclub Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub
Caféclub Regular 100 pads
Cafeclub Regular koffiepads; een heerlijke koffiemelange, vol van smaak. Elke pad apart verpakt in folie. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,75
-6%
Segafredo  Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Segafredo
Segafredo Organica biologische koffiebonen 1kg Rainforest Certified
Deze melange van Segafredo is uitermate geschikt voor zowel espresso als lungo koffie. De melange van Arabica- en Robusta Bonen geven een zachte maar krachtige smaak. Biologisch geteeld.
€14,69€13,76
-7%
Tiktak  Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Met Mountain High kies je voor een melange van 100% topkwaliteit Arabica koffiebonen uit Colombia, Brazilië en Guatemala. Het speciale karakter van deze melange herken je aan het rijke aroma en de volle, zachte smaak.
€23,75€21,99
-3%
Cafeclub Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub
Caféclub Extra Dark 100 pads
Cafeclub Extra Dark koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99€8,75
Melitta Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Melitta
Melitta BellaCrema Decaffeinato bonen 1000 g
Wilt u zonder cafeïne, maar zeker niet zonder goede koffie? Geen probleem met onze BellaCrema® Decaffeinato! Italiaanse koffiesmaak met een lichte zoetheid en fruitigheid, en dat alles zonder cafeïne.
€9,79
Lavazza Lavazza Tierra Colombia bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra Colombia bonen 1kg
Tonen van tropisch fruit die worden vergezeld door aroma's van limoenschil en jasmijnbloemen met een afdronk van zoete likeur. 100% Arabica Gold Medal Winner
€17,75
-3%
Cafeclub Caféclub Mild 100 pads
Cafeclub
Caféclub Mild 100 pads
Caféclub Mild koffiepads; een fijne milde Arabica koffiemelange. Elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten.
€8,99€8,75
-3%
Cafeclub Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub
Caféclub Dark Roast 100 pads
Cafeclub Dark Roast koffiepads; krachtig gebrand. Elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Een heerlijke koffiemelange, vol van smaak
€8,99€8,75
Lavazza Lavazza Super Gusto UTZ bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Super Gusto UTZ bonen 1kg
Een excellente blend van bonen met een rijke, aangename en omhullende smaak van zoetheid en medium aroma, tonen van cacao en karamel. Duurzaam verbouwd op UTZ gecertificeerde koffieplantages.
€16,99
Lavazza Lavazza Tierra selection bonen  1kg
Lavazza
Lavazza Tierra selection bonen 1kg
De geselecteerde 100% Arabica bonen uit Brazilië geven deze luxe melange een intense smaak en een vol body die zich verenigen met de geuren en delicatesse van milde koffie uit Midden- en Zuid-Amerika.
€17,99
Costa Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
is een medium gebrande medium koffie met een aangenaam zoete smaak. Bij het bereiden in de vorm van espresso, zullen we tonen van noten en karamel erin voelen. Als een koffie met melk, zal het ons verrassen met zijn koekjes nasmaak.
€11,99
-3%
Cafeclub Caféclub Espresso 100 pads
Cafeclub
Caféclub Espresso 100 pads
Caféclub Espresso koffiepads; elke pad apart verpakt in folie. Zeer geschikt om elk kopje koffie vers te zetten. Ideaal op uw boot, camper of caravan. Ook ideaal als u af en toe koffie drinkt. Op Italiaanse wijze gebrand, vol van smaak.
€8,99€8,75
Dallmayr  Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Wij branden de koffiebonen van duurzame teelt niet te donker, maar wel lang om de milde en harmonieuze smaak met weinig zuur te verkrijgen. Een smaakervaring met een nootachtig aroma.
€9,79
Lavazza Lavazza Tierra Brasile bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra Brasile bonen 1kg
De melange wordt gekenmerkt door zachte noten die het gehemelte omhullen met een perfect evenwicht van zoetheid, cacao en hazelnoot. Met noten van donkere chocolade, hazelnoten en rietsuiker
€17,75
Costa Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa Coffee Caffe Crema Blend is een bonenkoffie die een mix is van hoogwaardige Arabica en Robusta. Het is een van de koffies geproduceerd door Costa Coffee bekend als een van de grootste koffieketens ter wereld.
€10,99
Lavazza Lavazza Expert Aroma TOP 100% Arabica bonen
Lavazza
Lavazza Expert Aroma TOP 100% Arabica bonen
De espresso is aangenaam mild, zoet en aromatisch. Qua smaak ontwikkelt de Aroma Top een subtiele zuurgraad en tonen van chocolade, evenals geroosterde granen. Het crème laagje van de Aroma Top is bijzonder lang houdbaar.
€14,99
Cafeclub Caféclub Schümli bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Schümli bonen 1kg
Caféclub Schümli koffiebonen; een selectie bonen voor een mild kopje koffie met een heerlijke cremalaag. Rainforest & Climate-neutral keurmerk.
€8,99
Costa Costa Signature Blend  donker gebrand koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend donker gebrand koffiebonen 1 kg
Het is een mix van Arabica en robusta, die werd gecreëerd aan het begin van het bestaan van het bedrijf, toen de gebroeders Costa op zoek waren naar de perfecte smaak van koffie. Na 112 pogingen werd de Signature Blend gemaakt.
€11,99
Melitta Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Melitta
Melitta BellaCrema Intenso bonen 1kg
Pittig met een sterk aroma, fijne crema en een lage zuurgraad (zuurgraad 2 op 5). Ideaal voor koffie crema. Rainforest Alliance keurmerk.
€9,79
Cafeclub Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Crema di Crema bonen 1kg
Krachtig genoeg om de melk bij deze creaties aan te kunnen en tegelijkertijd een heerlijk romige smaak met accenten van chocolade. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Dallmayr  Dallmayr Home Barista Crema e Aroma bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Crema e Aroma bonen 1kg
Home Barista Crema E Aroma is een aromatische koffietraktatie voor die speciale momenten die elke dag uniek maken. Ideaal om te bereiden met melk - of als je het leuk vindt om thuis als een barista met je koffie te experimenteren.
€9,79
Costa Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
Costa
Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
De medium branding brengt milde, rokerige tonen en een nasmaak van pure chocolade naar voren in zowel espresso- als melkkoffie. Ideaal voor melkachtige warme en koude composities.
€11,20
Cafeclub Caféclub Espresso bonen 1kg
Cafeclub
Caféclub Espresso bonen 1kg
Caféclub Espresso koffiebonen; een selectie bonen voor een krachtig en vol aroma. Geschikt om melk koffie variaties mee te maken. Rainforest Alliance Certified en Climate-Neutral Certified.
€8,99
Lavazza Lavazza Biologische Expert Intenso koffiebonen 1 kg
Lavazza
Lavazza Biologische Expert Intenso koffiebonen 1 kg
Mélange van kostbare biologische oorsprong en UTZ gecertificeerd met een intens aroma en aangename tonen van gedroogd fruit en kostbaar hout. Lavazza Tierra Intenso is een heerlijk intense koffie voor heerlijk koffiegenot
€14,75
Rainforest Alliance koffie

De voordelen op een rijtje waarom je Rainforest Alliance koffie koopt bij Koffiezone.

Duurzaamheid:

Rainforest Alliance is een organisatie die zich inzet voor het behoud van ecosystemen, biodiversiteit en het welzijn van lokale gemeenschappen. Door Rainforest Alliance gecertificeerde koffie te kopen, draag je bij aan duurzame landbouwpraktijken en de bescherming van het milieu.

Milieuvriendelijkheid:

Rainforest Alliance koffie wordt geproduceerd met aandacht voor het behoud van het regenwoud en andere natuurlijke hulpbronnen. Boeren die volgens de richtlijnen van Rainforest Alliance werken, maken gebruik van methoden die de bodemkwaliteit behouden, het gebruik van chemicaliën minimaliseren en de ecologische balans bevorderen.

Sociale verantwoordelijkheid:

Het Rainforest Alliance-certificeringsprogramma stelt ook normen op het gebied van sociale rechtvaardigheid en het welzijn van arbeiders. Het beschermt de rechten van werknemers, bevordert veilige werkomstandigheden en zorgt voor eerlijke beloning en sociale voorzieningen.

Kwaliteit en smaak:

Naast duurzaamheidsaspecten staat Rainforest Alliance koffie bekend om zijn uitstekende kwaliteit en smaak. De boeren die betrokken zijn bij de Rainforest Alliance-productie streven naar het verbouwen van hoogwaardige koffiebonen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Vertrouwen en transparantie:

Rainforest Alliance-certificering biedt consumenten een betrouwbare en transparante manier om duurzame keuzes te maken. Het label geeft aan dat de koffie afkomstig is van boerderijen die voldoen aan strikte duurzaamheidsnormen en regelmatig worden gecontroleerd.