• Lorem ipsum

Lavazza koffiebonen kopen

Profiteer van onze lage prijzen en staffelkorting bij aankoop meer pakken tegelijk. Dus altijd een Lavazza koffiebonen aanbieding bestelbaar, aan u de keuze.  Alle 46 soorten bonen snel leverbaar uit voorraad.

-12%
Lavazza Lavazza Qualità Oro koffiebonen 500g
Lavazza
Lavazza Qualità Oro koffiebonen 500g
Lavazza Qualità Oro, De perfecte symfonie voor een gegarandeerde superieure smaak. 100% Arabica bonen. Na bereiding heeft uw koffie een warme kleur en een gouden crème. Het bloemachtige aroma met ietwat fruitige noten en honing tint.
€7,98€6,99
-8%
Lavazza Lavazza Qualità Rossa Espresso bonen 500 g
Lavazza
Lavazza Qualità Rossa Espresso bonen 500 g
Lavazza Qualità Rossa Espresso koffiebonen; Een blend met een zoete aroma en volle smaak met vleugjes chocolade en gedroogd fruit. Na de bereiding heeft jouw koffie een gouden crème en een warme kleur. Samengesteld uit Arabica en Robusta koffiebonen.
€6,49€5,95
-6%
Lavazza Lavazza Super Crema blue bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Super Crema blue bonen 1kg
Gemixte Arabica en Robusta koffiebonen voor een sterke espresso die toch zacht smaakt. U proeft de aromatische tonen van hazelnoot en bruine suiker.  Intensiteit; medium
€15,65€14,65
-6%
Lavazza Lavazza Gran Espresso blue bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Gran Espresso blue bonen 1kg
Lavazza Gran Espresso koffiebonen bieden de perfecte Italiaanse espresso met een rijke, uitgebalanceerde smaak en aroma's van pure chocolade en specerijen.
€14,69€13,75
-3%
Lavazza Lavazza Crema e Aroma blue bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Crema e Aroma blue bonen 1kg
Een melange met een consistente crema en een sterk en (beslissend uitgesproken) karakter, met een aangename afdronk van gedroogd fruit, bittere cacao (pure chocolade) en houtachtig van smaak wat doet denken aan een op houtvaten gerijpte wijn.
€13,95€13,50
Lavazza Lavazza Bella Crema Caffe bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Bella Crema Caffe bonen 1kg
Een mooie, fluweelzachte crema wacht op je met deze koffie. If you are looking for a smooth cream, then this coffee is exactly what you are looking for. Ontdek de geweldige crema die doorkomt, ook al zit er geen Robustagehalte in de blend.
€14,95
Lavazza Lavazza Espresso Italiano Classico koffiebonen 1kg
Lavazza
Lavazza Espresso Italiano Classico koffiebonen 1kg
Lavazza Espresso Italiano Classico koffiebonen; een 100% Arabica blend met een typisch aromatische smaak, bevat hints van fruit en bloemen.  Deze Italiaanse espresso is sterk en zwart met een zachte gouden crema.
€14,75
-3%
Lavazza Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg
Lavazza
Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg
Lavazza Crema e Aroma, Proef de rijke aroma's en ervaar een onvergetelijke koffiebeleving bij elke kop. Bestel vandaag nog en geniet van de beste kwaliteit en smaak met Lavazza Crema e Aroma koffiebonen. Verwen jezelf & creëer de perfecte kop koffie thuis
€11,25€10,95
-8%
Lavazza Lavazza Qualità Rossa Espresso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Qualità Rossa Espresso bonen 1kg
Lavazza Qualità Rossa Espresso koffiebonen; Een blend met een zoete aroma en volle smaak met vleugjes chocolade en gedroogd fruit. Na de bereiding heeft jouw koffie een gouden crème en een warme kleur. Samengesteld uit Arabica en Robusta koffiebonen.
€12,99€11,99
Lavazza Lavazza Classico Crema bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Classico Crema bonen 1kg
Deze koffie geeft een goede crema laag en is een Italiaanse koffie klassieker. Mix van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen.
€11,29
Lavazza Lavazza Dolce Caffe Crema bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Dolce Caffe Crema bonen 1kg
Deze koffiebonen hebben een smaak van licht karamel, geven een goede crema laag. Een zoete zachte koffie gemaakt met kwaliteit Arabica (ca 80%) en Robusta koffiebonen.
€13,29
-3%
Lavazza Lavazza Qualità Oro koffiebonen 1kg
Lavazza
Lavazza Qualità Oro koffiebonen 1kg
Lavazza Qualità Oro, De perfecte symfonie voor een gegarandeerde superieure smaak. 100% Arabica bonen. Na bereiding heeft uw koffie een warme kleur en een gouden crème. Het bloemachtige aroma met ietwat fruitige noten en honing tint.
€14,98€14,49
Lavazza Lavazza Cremoso Espresso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Cremoso Espresso bonen 1kg
Een smakelijke goudbruine cremelaag. Een no-nonsense melange met een hoog aandeel Robusta, donkerder gebrand en wat pittiger. Een aangename langdurige nasmaak met hints van chocolade. 30% Arabica en 70% Robusta.
€11,45
-9%
Lavazza Lavazza Espresso Barista Intenso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Espresso Barista Intenso bonen 1kg
Dit is een super blend die de Italiaanse traditie en expertise van Lavazza uitdrukt. En van jou een barista in je huis maakt. De selectie van nobele melanges en een zachte branding zorgen voor een originele Italiaanse caffè-ervaring.
€15,79€14,29
Lavazza Lavazza Barista Gran Crema Espresso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Barista Gran Crema Espresso bonen 1kg
Dit is een mix van Arabica en Robusta bonen. Na bereiding heeft jouw koffie een aromatische aroma van bakkersnoten en bloemen. Ideaal voor zwarte koffie, espresso, cappuccino en Latte te maken.
€14,69
Lavazza Lavazza Barista Perfetto Espresso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Barista Perfetto Espresso bonen 1kg
Dit is een koffie gemaakt van 100% Arabica-koffiebonen, heeft een verfijnde crema met delicate vleugjes chocolade en een perfecte ietwat bloemige aromatische smaak.Ideaal voor Zwarte espresso, cappuccino en Latte. Bereid in de espressomachine.
€15,99
Lavazza Lavazza Top Class bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Top Class bonen 1kg
Uitstekend om cappuccino te maken omdat de koffiesmaak intact blijft. Mix van Arabica bonen uit Centraal en Zuid Amerika en Robusta bonen uit India en Java.
€16,49
-5%
Lavazza Lavazza Crema Gustoso bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Crema Gustoso bonen 1kg
Lavazza Gustoso Crema koffiebonen; koffie die vol en krachtig smaakt en heeft na bereiding een amberkleur cremalaag. Met een nasmaak van hazelnoten. Dus perfect voor melkspecialiteiten, Latte, Cappuccino en Cafe Latte en crema koffie.
€11,99€11,35
-5%
Lavazza Lavazza Expert Gusto Forte bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Expert Gusto Forte bonen 1kg
Lavazza Gusto Forte Vending koffiebonen; donkere gebrand vol met aroma's van noten en kruiden. Smaakvolle afdronk van cacao. De crema is consistent. Mix van arabica en robusta koffiebonen.
€9,99€9,49
Lavazza Lavazza Expert Gusto Pieno bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Expert Gusto Pieno bonen 1kg
Lavazza Expert Gusto Pieno koffiebonen; deze koffie hebben een intens aroma met tinten van geroosterde noten. Medium en donkere gebrand. Mix van arabica en robusta koffiebonen.
€9,79
Lavazza Lavazza Expert Crema Ricca bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Expert Crema Ricca bonen 1kg
Lavazza Expert Crema Ricca koffiebonen; deze koffie geeft een volle crème en heeft tinten van pure chocolade, kruiden en gedroogd fruit. Geoogst op UTZ gecertificeerde plantages.
€12,75
-7%
Lavazza Lavazza Crema e Gusto Forte bonen 1kg
Lavazza
Lavazza Crema e Gusto Forte bonen 1kg
Deze koffie smaakt erg sterk en intens. Na bereiding heeft jouw koffie een amber crème en een donkere kleur. Je ruikt de geur van noten en tabak. De smaak typeert zich als; sterk en daadkrachtig.
€10,69€9,99
Lavazza Lavazza Tierra selection bonen  1kg
Lavazza
Lavazza Tierra selection bonen 1kg
De geselecteerde 100% Arabica bonen uit Brazilië geven deze luxe melange een intense smaak en een vol body die zich verenigen met de geuren en delicatesse van milde koffie uit Midden- en Zuid-Amerika.
€17,99
Lavazza Lavazza Gold Selection koffiebonen 1kg
Lavazza
Lavazza Gold Selection koffiebonen 1kg
Een zorgvuldig samengestelde blend van de beste Arabica en Robusta bonen met een volle smaak en een perfecte balans tussen bitter en zoet. Een unieke, full body espresso met een nasmaak van zoete melkchocolade en subtiele hints van vanille.
€16,15
Lavazza koffiebonen kopen

Lavazza koffiebonen voor thuis, voor op het werk, als barista en de professional.

Wij raden Lavazza koffie aan omdat er 33 smaakvariaties zijn, ieder zijn smaak. Wij verkopen ook Lavazza gemalen koffie en koffiepads.

Wie op zoek is naar koffiespecialiteiten van Italiaanse oorsprong, zal snel de naam Lavazza tegenkomen. Het traditionele bedrijf is de grootste koffieproducent van Italië en biedt een breed scala van verschillende koffiesoorten en brandingen aan. Of het nu gaat om hele bonen, gemalen koffie, espresso of koffiecapsules: Bij Lavazza komen zowel fijnproevers als lekkerbekken aan hun trekken. Een typisch Italiaanse Caffè Lungo, een espresso of een Caffè Crema zijn geen uitdaging met de heerlijke koffiebonen van Lavazza.

Lavazza staat voor Italiaanse koffiecultuur

Vrijwel geen enkele andere naam is zo nauw verbonden met Italiaanse koffiebranderijen als Lavazza. Het traditionele bedrijf heeft zich ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een wereldspeler en biedt koffie en espresso van de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd hecht de premiumbranderij nog steeds veel belang aan haar Italiaanse erfgoed.
Het was waarschijnlijk Luigi Lavazza, kruidenier in Turijn sinds 1894, die voor het eerst systematisch koffies van verschillende variëteiten en oorsprong begon te mengen. Hij wilde de smaak en het aroma ervan verfijnen en creëerde zo nieuwe, speciale koffies. Zijn klanten accepteerden ze met enthousiasme en Signor Lavazza legde zo de basis voor een succesvol familiebedrijf dat nu wereldwijd actief is.

Waar komt Lavazza koffie vandaan? 

De koffie komt uit heel de wereld en wordt gebrand en verpakt in Italië. Adres van de fabrikant:

LUIGI LAVAZZA S.p.A.

via Bologna 32, 10152 - Turijn - Italie

Waar koop ik Lavazza koffie?

Koffiezone heeft zeer veel smaken Lavazza koffiebonen en gemalen koffie, pads in het assortiment.

Wat is de lekkerste Lavazza koffie?

Dat is persoonlijk. U kunt hiervoor het filter menu gebruiken in onze webshop. Daar kiest u uw smaak voorkeur en zo komt u bij uw lekkerste Lavazza koffie.

Hoe kan ik het beste Lavazza koffiebonen bewaren?

Voor het behoud van de versheid is het aanbevolen om Lavazza koffiebonen in een luchtdichte container op een koele, droge plaats te bewaren. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht, hitte en vocht.

Zijn Lavazza koffiebonen geschikt voor alle soorten koffiemachines?

Ja, Lavazza koffiebonen kunnen gebruikt worden in een verscheidenheid aan koffiemachines, waaronder automatische espressomachines, traditionele espressomachines, en koffiemolens voor filterkoffie. Het is belangrijk om de bonen goed af te stellen op het type machine voor de beste resultaten.

Wat maakt Lavazza koffiebonen uniek vergeleken met andere merken?

Lavazza koffiebonen staan bekend om hun kwalitatieve blend van Arabica en Robusta bonen, zorgvuldig geselecteerd uit verschillende delen van de wereld. Dit zorgt voor een consistent hoogwaardige smaak en aroma, waarbij de unieke Italiaanse koffiecultuur centraal staat.

Hoe kan ik de intensiteit en het aroma van Lavazza koffiebonen het beste ervaren?

Om de volle intensiteit en aroma van Lavazza koffiebonen te ervaren, is het belangrijk om de bonen vlak voor het zetten te malen. De keuze van de maling en de zetmethode (zoals espresso, French press of druppelfilter) kan ook een grote invloed hebben op de smaakprofielen die je ervaart.