• Lorem ipsum

Lavazza koffiebonen aanbieding, bestel nu extra voordelig.

Profiteer van onze lage prijzen en staffelkorting bij aankoop van 6kg of meer. Dus altijd een Lavazza koffiebonen aanbieding bestelbaar aan u de keuze.  Alle 34 soorten bonen snel leverbaar uit voorraad.

-1%
Lavazza Qualità Oro bonen 1kg
Qualità Oro bonen 1kg
De perfecte symfonie voor een gegarandeerde superieure smaak. 100% Arabica bonen. Na bereiding heeft uw koffie een warme kleur en een gouden crème. Het bloemachtige aroma met ietwat fruitige noten en honing tint.
€13,99€13,89
Lavazza Crema e Aroma bonen 1kg
Crema e Aroma bonen 1kg
Lavazza Crema e Aroma koffiebonen zijn een harmonieuze blend van zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen. Een koffie welke zacht van smaak is en een favoriet is bij vele Italiaanse restaurants en cafe's.
€11,99
Lavazza Barista Intenso Espresso bonen 1kg
Barista Intenso Espresso bonen 1kg
Dit is een super blend die de Italiaanse traditie en expertise van Lavazza uitdrukt. En van jou een barista in je huis maakt. De selectie van nobele melanges en een zachte branding zorgen voor een originele Italiaanse caffè-ervaring.
€13,95
Lavazza Barista Perfetto Espresso bonen 1kg
Barista Perfetto Espresso bonen 1kg
Dit is een koffie gemaakt van 100% Arabica-koffiebonen, heeft een verfijnde crema met delicate vleugjes chocolade en een perfecte ietwat bloemige aromatische smaak.Ideaal voor Zwarte espresso, cappuccino en Latte. Bereid in de espressomachine.
€14,89
-4%
Lavazza Barista Gran Crema Espresso bonen 1kg
Barista Gran Crema Espresso bonen 1kg
Dit is een mix van Arabica en Robusta bonen. Na bereiding heeft jouw koffie een aromatische aroma van bakkersnoten en bloemen. Ideaal voor zwarte koffie, espresso, cappuccino en Latte te maken.
€13,49€12,99
Lavazza Qualità Rossa bonen 1kg
Qualità Rossa bonen 1kg
Lavazza Qualità Rossa koffiebonen; Een blend met een zoete aroma en volle smaak met vleugjes chocolade en gedroogd fruit. Na de bereding heef jouw koffie een gouden crème en een warme kleur. Samengesteld uit Arabica en Robusta koffiebonen.
€12,39
Lavazza Super Crema blue bonen 1kg
Super Crema blue bonen 1kg
Gemixte Arabica en Robusta koffiebonen voor een sterke espresso die toch zacht smaakt. U proeft de aromatische tonen van hazelnoot en bruine suiker.  Intensiteit; medium
€14,49
-2%
Lavazza Tierra Colombia bonen 1kg
Tierra Colombia bonen 1kg
Tonen van tropisch fruit die worden vergezeld door aroma's van limoenschil en jasmijnbloemen met een afdronk van zoete likeur. 100% Arabica Gold Medal Winner
€15,99€15,75
-3%
Lavazza Expert Crema e Aroma bonen 1kg
Expert Crema e Aroma bonen 1kg
Een perfect uitgebalanceerde melange met een stevige, fluweelzachte crema en een rijk aroma. Een echte Italiaanse koffie. Lavazza Crema e Aroma is perfect voor automatische machines. In de praktische zak, behouden de hele bonen hun aroma, zelfs geopend.
€10,99€10,69
Lavazza Crema e Gusto Classico bonen 1kg
Crema e Gusto Classico bonen 1kg
Lavazza Crema e Gusto Classico heeft een onderscheidend karakter, chocoladetonen en een lichtzure afdronk. Ideaal om op elk moment van de dag te genieten, want het is een zeer aangename en intense aromatische koffie.
€11,95
-2%
Lavazza Crema e Aroma blue bonen 1kg
Crema e Aroma blue bonen 1kg
Een melange met een consistente crema en een sterk en (beslissend uitgesproken) karakter, met een aangename afdronk van gedroogd fruit, bittere cacao (pure chocolade) en houtachtig van smaak wat doet denken aan een op houtvaten gerijpte wijn.
€13,75€13,49
Lavazza Super Gusto UTZ bonen 1kg
Super Gusto UTZ bonen 1kg
Een excellente blend van bonen met een rijke, aangename en omhullende smaak van zoetheid en medium aroma, tonen van cacao en karamel. Duurzaam verbouwd op UTZ gecertificeerde koffieplantages.
€14,75
Lavazza Gold Selection koffiebonen 1kg
Gold Selection koffiebonen 1kg
Een zorgvuldig samengestelde blend van de beste Arabica en Robusta bonen met een volle smaak en een perfecte balans tussen bitter en zoet. Een unieke, full body espresso met een nasmaak van zoete melkchocolade en subtiele hints van vanille.
€15,35
-3%
Lavazza Gran Espresso blue bonen 1kg
Gran Espresso blue bonen 1kg
De perfecte Italiaanse espresso met een rijke en uitgebalanceerde smaak. Aroma’s van pure chocolade en specerijen zorgen voor een romige espresso.  Een rijke crème en een uitgebalanceerd aromatisch profiel biedt de Gran Espresso een decise smaakervaring.
€14,49€13,99
Lavazza Classico Crema  bonen 1kg
Classico Crema bonen 1kg
Deze koffie geeft een goede crema laag en is een Italiaanse koffie klassieker. Mix van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen.
€11,99
Lavazza Expert Gusto Forte bonen 1kg
Expert Gusto Forte bonen 1kg
Lavazza Gusto Forte Vending koffiebonen; donkere gebrand vol met aroma's van noten en kruiden. Smaakvolle afdronk van cacao. De crema is consistent. Mix van arabica en robusta koffiebonen.
€9,89
-4%
Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 6, 7 en 9/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€41,83€39,95
Lavazza Top Class bonen 1kg
Top Class bonen 1kg
Uitstekend om cappuccino te maken omdat de koffiesmaak intact blijft. Mix van Arabica bonen uit Centraal en Zuid Amerika en Robusta bonen uit India en Java.
€14,99
Lavazza Proefbakje Lavazza Crema e Gusto Forte 200 gram
Proefbakje Lavazza Crema e Gusto Forte 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,77
Lavazza Aromatico Italiano bonen 1kg
Aromatico Italiano bonen 1kg
Een heerlijke melange van de beste Arabica- en Robusta-variëteiten, afkomstig uit Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië. De smaak van chocolade en gedroogd fruit blijft lang in de mond.
€11,49
-8%
Lavazza Qualita oro mountain grown bonen 1kg
Qualita oro mountain grown bonen 1kg
De Lavazza Qualita Mountain Grown-blend is gemaakt met 100% donker gebrande Arabica-koffiebonen, die allemaal op meer dan 2.000 meter hoogte worden verbouwd in Ethiopië en Zuid- en Midden-Amerika.
€15,75€14,49
Lavazza Espresso Italiano Classico koffiebonen 1kg
Espresso Italiano Classico koffiebonen 1kg
Lavazza Espresso Italiano Classico koffiebonen; een 100% Arabica blend met een typisch aromatische smaak, bevat hints van fruit en bloemen.  Deze Italiaanse espresso is sterk en zwart met een zachte gouden crema.
€14,49
-4%
Lavazza Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Expert koffie. Proef deze Expert bonen in sterkte 7, 8, 9 en 10/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,76€41,99
Lavazza Crema Gustoso bonen 1kg
Crema Gustoso bonen 1kg
Lavazza Gustoso Crema koffiebonen; koffie die vol en krachtig smaakt en heeft na bereiding een amberkleur cremalaag. Met een nasmaak van hazelnoten. Dus perfect voor melkspecialiteiten, Latte, Cappuccino en Cafe Latte en crema koffie.
€11,99
Lavazza koffiebonen aanbieding, bestel nu extra voordelig.

Lavazza koffiebonen voor thuis, voor op het werk, als barista en de professional. Wij raden Lavazza koffie aan omdat er 33 smaakvariaties zijn, ieder zijn smaak. Wij verkopen ook Lavazza gemalen koffie en koffiepads.

Wie op zoek is naar koffiespecialiteiten van Italiaanse oorsprong, zal snel de naam Lavazza tegenkomen. Het traditionele bedrijf is de grootste koffieproducent van Italië en biedt een breed scala van verschillende koffiesoorten en brandingen aan. Of het nu gaat om hele bonen, gemalen koffie, espresso of koffiecapsules: Bij Lavazza komen zowel fijnproevers als lekkerbekken aan hun trekken. Een typisch Italiaanse Caffè Lungo, een espresso of een Caffè Crema zijn geen uitdaging met de heerlijke koffiebonen van Lavazza.

Lavazza staat voor Italiaanse koffiecultuur

Vrijwel geen enkele andere naam is zo nauw verbonden met Italiaanse koffiebranderijen als Lavazza. Het traditionele bedrijf heeft zich ontwikkeld van een klein familiebedrijf tot een wereldspeler en biedt koffie en espresso van de hoogste kwaliteit. Tegelijkertijd hecht de premiumbranderij nog steeds veel belang aan haar Italiaanse erfgoed.
Het was waarschijnlijk Luigi Lavazza, kruidenier in Turijn sinds 1894, die voor het eerst systematisch koffies van verschillende variëteiten en oorsprong begon te mengen. Hij wilde de smaak en het aroma ervan verfijnen en creëerde zo nieuwe, speciale koffies. Zijn klanten accepteerden ze met enthousiasme en Signor Lavazza legde zo de basis voor een succesvol familiebedrijf dat nu wereldwijd actief is.