• Lorem ipsum

Grootverpakking koffiebonen aanbieding!

-8%
Segafredo  Segafredo Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione Espresso bonen 8 x 1kg
Een blend van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ivoorkust. Subtiele geuren van rood fruit, kruiden en vanille komen samen met smaken van pure chocolade en noten.
€87,92€80,72
Stukprijs: €10,09 / Kilogram
-7%
Segafredo  Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Segafredo
Segafredo Selezione Crema bonen 8kg
Een diversiteit aan geuren zoals vanille, noten, Mocca en zoete vruchten samen met smaakaccenten van donkere cacao en een vleugje drop. Deze blend kenmerkt zich door een medium body en een lage rinsheid.
€87,92€81,52
Stukprijs: €10,19 / Kilogram
Pellini Pellini TOP 100% Arabica bonen 8 x 1 kg
Pellini
Pellini TOP 100% Arabica bonen 8 x 1 kg
Pellini TOP 100% Arabica bonen; Pellini Top wordt door velen beschouwd als de beste koffiebonen ter wereld. Het is een 100% Arabica-melange, bestaande uit 6-8 geselecteerde mountain Arabica-variëteiten.
€125,28
-2%
Kimbo Kimbo Aroma Gold bonen 12kg
Kimbo
Kimbo Aroma Gold bonen 12kg
Deze koffie is een buitengewone blend van 100% arabica-koffie uit Midden- en Zuid-Amerika. Speciaal geselecteerde bonen van premium kwaliteit vormen de basis van het Kimbo-assortiment, voor een uitstekende espresso gemaakt met de beste Italiaanse traditie
€167,88€164,52
Stukprijs: €13,71 / Kilogram
-2%
Café intención Café Intención Crema Aromatico bonen 8kg
Café intención
Café Intención Crema Aromatico bonen 8kg
100% Arabica koffie, met twee keurmerken. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het biologisch keurmerk voor biologische teelt. Een topkwaliteit koffie uit de hooglanden van Midden- en Zuid-Amerika.
€107,92€105,28
Stukprijs: €13,16 /
-2%
Café intención Café Intención Intensivo Espresso bonen 8kg
Café intención
Café Intención Intensivo Espresso bonen 8kg
Een espresso melange van Café Intención Ecológico. Deze Espresso is een mooie mix met een pittig aroma. Ervaar de stevige body met een mooie cremalaag van deze (h)eerlijke, donker gebrande koffiebonen. 
€107,92€105,28
Stukprijs: €13,16 /
-10%
Mövenpick Mövenpick Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica
Mövenpick
Mövenpick Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€87,60€79,12
Stukprijs: €9,89 / Kilogram
-4%
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Dolce Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Dolce Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro Dolce bonen; Het soepele en milde smaakkarakter ontleent Piazza D'Oro Dolce aan de 100% Arabica koffiebonen van de allerbeste kwaliteit die met de grootste zorg worden gebrand.
€75,00€71,88
Stukprijs: €11,98 / Kilogram
-3%
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Forza Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Forza Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro Forza bonen; Het volle roosteren van de koffie maakt Piazza D'Oro Forza zeer smaakvol als pure ristretto of espresso, maar is ook een solide basis voor een cappuccino of latte macchiato.
€73,74€71,88
Stukprijs: €11,98 / Kilogram
-4%
Piazza d'Oro Piazza D'Oro Intenso Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro
Piazza D'Oro Intenso Espresso bonen 6kg
Piazza d'Oro Intenso bonen. Een intense koffie met levendige accenten van ceder en nootmuskaat, extra aangezet door een hint van zwarte peper.
€79,34€76,50
Stukprijs: €12,75 / Kilogram
Douwe Egberts Douwe Egberts Espresso bonen 8kg
Douwe Egberts
Douwe Egberts Espresso bonen 8kg
Espresso bonen Een donker gebrande melange met complexe koffie aroma's. Met de volle en intense nasmaak van een echte espresso koffie. Zeer donker gebrand voor een krachtige smaak en karakteristieke espresso aroma's.
€111,76
Stukprijs: €13,97 / Kilogram
Douwe Egberts Douwe Egberts Aroma rood bonen 8kg
Douwe Egberts
Douwe Egberts Aroma rood bonen 8kg
Een aromatische, ronde en evenwichtige melange met het herkenbare Aroma Rood aroma.
€109,68
Stukprijs: €13,71 / Kilogram
illy illy Classico bonen 2 dozen 12x250 gram
illy
illy Classico bonen 2 dozen 12x250 gram
Met een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid geeft de Classico de illy blend een zoete, bloemige/fleurige smaak met hints van geroosterd brood, karamel en chocolade.
€131,04
Stukprijs: €5,46 /
-3%
Lavazza Lavazza Crema e Aroma bonen 8 x 1 kg
Lavazza
Lavazza Crema e Aroma bonen 8 x 1 kg
Lavazza Crema e Aroma koffiebonen zijn een harmonieuze blend van zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen. Een koffie welke zacht van smaak is en een favoriet is bij vele Italiaanse restaurants en cafe's.
€90,00€87,60
Stukprijs: €10,95 / Kilogram
-11%
Lavazza Lavazza Rossa Qualità bonen 8kg
Lavazza
Lavazza Rossa Qualità bonen 8kg
Lavazza Qualità Rossa koffiebonen; Een blend met een zoete aroma en volle smaak met vleugjes chocolade en gedroogd fruit. Na de bereding heef jouw koffie een gouden crème en een warme kleur. Samengesteld uit Arabica en Robusta koffiebonen.
€103,92€92,08
Stukprijs: €11,51 / Kilogram
Lavazza Lavazza Barista Gran Crema bonen 8 x 1 kg
Lavazza
Lavazza Barista Gran Crema bonen 8 x 1 kg
Dit is een mix van Arabica en Robusta bonen. Na bereiding heeft jouw koffie een aromatische aroma van bakkersnoten en bloemen. Ideaal voor zwarte koffie, espresso, cappuccino en Latte te maken.
€116,32
Stukprijs: €14,54 / Kilogram
-4%
Lavazza Lavazza Qualità Oro koffiebonen 8kg -100% Arabica
Lavazza
Lavazza Qualità Oro koffiebonen 8kg -100% Arabica
Lavazza Qualità Oro, De perfecte symfonie voor een gegarandeerde superieure smaak. 100% Arabica bonen. Na bereiding heeft uw koffie een warme kleur en een gouden crème. Het bloemachtige aroma met ietwat fruitige noten en honing tint.
€119,92€114,80
Stukprijs: €14,35 / Kilogram
Segafredo  Segafredo Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Segafredo
Segafredo Intermezzo koffiebonen 8 x 1 kg
Segafredo intermezzo koffiebonen zijn een mix van Arabica en Robusta bonen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Een variëteit aan aroma's zoals vanille, noten, karamel en een hint van sinaasappel bevinden zich onder de lichte crema van deze blend
€66,80
Stukprijs: €8,48 / Kilogram
Segafredo  Segafredo Casa Espresso bonen 16 x 1 kg
Segafredo
Segafredo Casa Espresso bonen 16 x 1 kg
Segafredo Casa Koffiebonen, De hogere hoeveelheid Robusta verhoogt het cafeïnegehalte en zorgt voor een romig schuim dat kenmerkend is voor Italiaanse espresso. Speciaal gemaakt om het aroma en de textuur van espresso.
€140,96
Stukprijs: €8,81 / Kilogram
Lazarro Lazarro Espresso Dark Roast bonen 8 x 1 kg
Lazarro
Lazarro Espresso Dark Roast bonen 8 x 1 kg
Lazarro Espresso Dark Roast koffiebonen; zijn een melange van Robusta en Arabica koffiebonen. De koffiebonen zijn donker gebrand en hebben een rijke en volle smaak met iets karakter. Lazarro Espresso Dark Roast heeft een mooie crèmelaag.
€57,76
Stukprijs: €7,22 / Kilogram
Segafredo  Segafredo 100% Arabica bonen 8kg
Segafredo
Segafredo 100% Arabica bonen 8kg
Deze melange kenmerkt zich door tonen van citrus in de afdronk. Een volle aroma met smaaktinten van noten en cacao. Een compositie voor liefhebbers van espresso met een authentieke smaak en een perfect lichtbruin crema.
€101,84
Lazarro Lazarro Caffè Crema bonen 8 x 1 kg
Lazarro
Lazarro Caffè Crema bonen 8 x 1 kg
Lazarro Caffè Crema koffiebonen; zijn een perfecte koffie om een heerlijke caffe Crema koffie te maken. Geschikt voor koffie vol automaten en allerlei andere koffiemachines.
€57,76
Stukprijs: €7,22 / Kilogram
-4%
Segafredo  Segafredo Crema Dolce bonen 8 kg
Segafredo
Segafredo Crema Dolce bonen 8 kg
Segafredo Dolce Caffe crema bonen; deze milde melange van Arabica- en Robusta bonen van hoge kwaliteit staat garant voor een aromatische en afgeronde smaakbeleving.
€75,12€72,48
Stukprijs: €9,06 / Kilogram
Lazarro Lazarro Barista Caffe Crema bonen 8 x 1 kg
Lazarro
Lazarro Barista Caffe Crema bonen 8 x 1 kg
Lazarro Barista Caffe Crema bonen; geeft een zeer mooie cremalaag en een volle smaak. Zeer geschikt als Cappuccino. Heerlijk voor thuis of op het werk. Gemaakt voor de Barista's!
€57,76
Stukprijs: €7,22 / Kilogram
Grootverpakking koffiebonen aanbieding!

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van grootverpakkingen koffiebonen bij Koffiezone een slimme keuze kan zijn voor grootverbruikers.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende variaties van grootverbruikers die baat kunnen hebben bij het bestellen van grootverpakkingen bij Koffiezone:

Horecagelegenheden: Restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden die dagelijks een grote hoeveelheid koffie nodig hebben om aan de vraag van jouw klanten te voldoen. Door grootverpakkingen koffiebonen te bestellen, kunnen je in bulk inkopen en besparen op kosten. Het stelt jou ook in staat om consistente kwaliteit en smaak te leveren aan jouw klanten.

Kantoren: Heeft jouw kantoor veel werknemers die dagelijks koffie consumeren. Door grootverpakkingen koffiebonen te kopen, kun je voldoende voorraad hebben om aan de behoeften van jouw medewerkers te voldoen. Dit bespaart tijd en moeite, omdat er minder vaak hoeft te worden bijbesteld.

Horecaleveranciers: Bedrijven die horecaleveranciers zijn, kunnen grootverpakkingen koffiebonen inkopen om aan de vraag van jouw klanten te voldoen. Je kunt een breed scala aan horecagelegenheden bedienen en zorgen voor een constante aanvoer van koffiebonen van hoge kwaliteit.

Evenementen en catering: Voor evenementen, beurzen, conferenties en cateringdiensten is het belangrijk om voldoende koffie beschikbaar te hebben voor grote groepen mensen. Grootverpakkingen koffiebonen stellen je in staat om grote hoeveelheden koffie te zetten en tegelijkertijd de kwaliteit en smaak te behouden.

Koffieliefhebbers: Voor fervente koffieliefhebbers die regelmatig thuis koffie zetten, kan het kopen van grootverpakkingen koffiebonen voordelig zijn. Het stelt je in staat om kosten te besparen en langer te genieten van verse koffiebonen zonder regelmatig nieuwe voorraden te moeten halen.

Bij Koffiezone kunt u terecht voor een breed scala aan grootverpakkingen koffiebonen die geschikt zijn voor al deze verschillende soorten grootverbruikers. Of het nu gaat om horecagelegenheden, kantoren, horecaleveranciers, evenementen, cateringdiensten of thuisgebruikers, Koffiezone biedt diverse opties om aan de behoeften van grootverbruikers te voldoen.

Door grootverpakkingen te bestellen, kunnen zij profiteren van kostenefficiëntie, gemak en de garantie van verse koffiebonen van hoge kwaliteit.