• Lorem ipsum

Minges koffiebonen

Minges - De familie Minges viert al meer dan 80 jaar de kunst van het koffiebranden. Wilt u de pads koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 8 kilo en ontvang korting.

Minges Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
Minges
Minges BIO-Cafe Arabica bonen 1kg
De duurzaam en biologisch geteelde koffiebonen overtuigt zelfs fijnproevers met zijn volle, aromatische body. En een geweldige rijke, bloemig-fruitachtige smaak. 100% Arabica bonen van gecertificeerde teelt.
€10,98
Minges Minges Café creme Cremano bonen 1kg
Minges
Minges Café creme Cremano bonen 1kg
Minges Café Cremano bonen; een uiterst kruidig-aromatische Caffè Crema, die de Frahling-liefhebbers overtuigt door zijn exquise volheid van smaak en een delicate crema. Een uitgelezen compositie voor het dagelijks genot van koffiespecialiteiten.
€7,09
Minges Minges Espresso Tradition bonen 1kg
Minges
Minges Espresso Tradition bonen 1kg
Minges Espresso Tradition bonen; ideaal geschikt voor alle gangbare koffie- en espressomachines. Deze edele melange wordt gekenmerkt door een intens aroma en een weelderige crema.
€6,89
Minges Minges Caffé Crema Vienna bonen 1kg
Minges
Minges Caffé Crema Vienna bonen 1kg
Minges Caffé Crème Vienna bonen; volgens Oostenrijks recept, Aromatisch - Intens. Een sterk gebrande melange staat garant voor een uitgesproken koffiesmaak met een discrete zuurgraad en een intensief aroma.
€8,98
-3%
Minges Minges  proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Minges
Minges proefpakket koffiebonen 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€44,23€42,99
Minges Minges Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Minges
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen 1kg
Minges Creme Schweizer Schümli II bonen; bekroond met de Superior Taste Award 2006 door het International Taste & Quality Institute, certificeert het prestigieuze Brusselse instituut de goede smaak en vooral de kwaliteit van Minge's Swiss Schümli 2.
€9,39
Minges Minges Espresso Barista bonen 1kg
Minges
Minges Espresso Barista bonen 1kg
Een espresso compositie verfijnd met de fijnste hoogland arabica's. De kruidig-nootachtige body zorgt voor een intens aroma, bekroond door een chocoladebruine crema.
€8,99
Minges koffiebonen

Licentie voor toegeeflijkheid
De producten van koffiebranderij Minges staan voor de fijnste smaak tegen betaalbare prijzen. In de loop der jaren hebben zij dan ook veel erkenning gekregen bij koffiekenners en -liefhebbers. Maar ook talrijke bekende bedrijven toonden belangstelling om hun klanten dergelijke koffie van hoge kwaliteit aan te bieden. Als gevolg daarvan is heerlijke koffie uit Bamberg nu niet alleen verkrijgbaar onder de naam Minges, maar ook in een portefeuille van eigen merken. Het wordt ook zeer succesvol verkocht als licentieproduct onder verschillende bekende merknamen in de luxe gastronomie. Eén ding is echter zeker: originele Minges koffie is de beste garantie voor constante topkwaliteit en exclusief koffiegenot.

Frankische traditie
Minges koffiebranderij is thuis in Opper-Franken. In 1932 richtte Fritz Minges zijn delicatessenzaak met eigen branderij op aan de Maximiliansplatz in Bamberg en runde deze gedurende tientallen jaren. Zijn zoon besloot zich volledig toe te leggen op het branden van de fijnste koffies. En de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf leidt Minges Kaffee sinds 2006 door een waarlijk bewogen bedrijfsgeschiedenis.

Overtuigend goed
Experts rangschikken Minges onder de beste Duitse koffiebranders. Met perfectie in vakmanschap, creativiteit in het mengen en regelmatige innovaties, heeft het bedrijf veel Minges erkenning verdiend in de industrie. Het is geen wonder dat Minges Kaffee zijn producten nu niet alleen onder eigen merknaam kan aanbieden, maar ook met de etiketten van andere bedrijven uit de luxe gastronomie. Zij staan allen bekend om de hoogste normen en kwaliteit.

Adres van de fabrikant:

Minges Kaffeerösterei GmbH

Industriering 17, 96149 Breitengüßbach, Duitsland