• Lorem ipsum

TikTak koffiebonen

Tiktak streeft ernaar om producten te leveren die een positieve impact hebben op iedereen. Om deze reden kiest Tiktak ervoor om te werken met Fair Trade, waarbij de inkoop plaatsvindt volgens de handelsvoorwaarden van Fair Trade Max Havelaar.

-7%
Tiktak  Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Mountain High koffiebonen 1 kg
Met Mountain High kies je voor een melange van 100% topkwaliteit Arabica koffiebonen uit Colombia, Brazilië en Guatemala. Het speciale karakter van deze melange herken je aan het rijke aroma en de volle, zachte smaak.
€23,75€21,99
Tiktak  Tiktak Latin Dance koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Latin Dance koffiebonen 1 kg
Het geslepen karakter van deze koffie herkent u aan het heerlijke aroma, de verfijnde smaak en de frisse, rinse afdronk. Het dieper en langer branden geeft deze melange de kenmerkende volle body. Een briljante melange van 100% kwaliteit Arabica koffiebone
€24,99
Tiktak  Tiktak Samba koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Samba koffiebonen 1 kg
Een blend met een krachtige body en rijk karakter die zich kenmerkt door een milde afdronk en lage subtiele rinsheid.
€18,95
Tiktak  Tiktak Organica Dark Roast koffiebonen 1 kg
Tiktak
Tiktak Organica Dark Roast koffiebonen 1 kg
Met Organica (biologische) Dark Roast kiest u voor een melange van kwaliteit Arabica en Robusta biologisch verbouwde koffiebonen uit verschillende landen, zoals Mexico, Peru en Tanzania. Het speciale karakter van deze melange herkent u aan het rijke aroma
€21,99
TikTak koffiebonen

Tiktak koffiebonen online bestellen bij Koffiezone

Tiktak streeft ernaar om producten te leveren die een positieve impact hebben op iedereen. Om deze reden kiest Tiktak ervoor om te werken met Fair Trade, waarbij de inkoop plaatsvindt volgens de handelsvoorwaarden van Fair Trade Max Havelaar. De grondstoffen die we gebruiken worden uitsluitend gekocht bij erkende plantages of organisaties die bestaan uit diverse kleine boeren met een sociaal beleid. Op deze manier ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun producten en delen ze rechtvaardig mee in het succes dat wij behalen.

Gecertificeerde bonen 

Duet Fairtrade

Organica Dark Roast BIO Fairtrade

Mountain High RFA

Niet gecertificeerde bonen

Latin Dance

Samba