• Lorem ipsum

illy - koffie in blik en korting bij aankoop van meerdere blikken. Bekijk het voordeel bij elke illy koffie.

Echte illy koffie uit Italië, hoe smaakt die? Proef zelf en bestel een proefpakket. U zult snel overstappen op deze koffie. Kwaliteit dat proef je, niet goedkoop wel lekker.

illy illy Classico bonen 250 gram
illy
illy Classico bonen 250 gram
Met een perfecte balans tussen zuurgraad en bitterheid geeft de Classico de illy blend een zoete, bloemige/fleurige smaak met hints van geroosterd brood, karamel en chocolade.
€5,69
illy illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy
illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy cafeïnevrije koffiebonen; 100% Arabica bonen. De unieke illy blend behoudt zijn karakter en smaak, zelfs zonder cafeïne. Met een cafeïne inhoud van niet meer dan 0.1%. Geschikt voor Espresso en Cappuccino te maken.
€5,69
-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€34,94€32,99
illy illy Intenso bonen 250 gram
illy
illy Intenso bonen 250 gram
Gedurfd, energiek zodoende een samenspel van echte smaken, een grote stap richting cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.
€5,69
illy illy Brasile Arabica bonen 250 gram
illy
illy Brasile Arabica bonen 250 gram
Deze Arabica koffie wordt geteeld op de hoge vlakken in het zuid oosten van Brazilië. Deze koffieboon heeft een aantrekkelijke, intense geur met opvallende tonen van karamel. Dit alles geeft een romige body.
€5,69
illy illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
illy
illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
De koffie die wordt geteeld in de bergen van Guatemala heeft een complex aroma met opvallende tonen van karamel chocolade, en honing. Al deze tonen worden versterkt door het speciale brandingsprofiel. 
€5,99
illy illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
illy
illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
Deze bonen zijn afkomstig uit de regio Sidamo en dat staat bekend als het gebied waar de beste koffiesoorten vandaan komen. We voelen een aangename en milde zuurgraad met een combinatie van een bloemig aroma .
€5,69
-3%
illy illy Colombia Arabica bonen 250 gram
illy
illy Colombia Arabica bonen 250 gram
Deze verfijnde Arabica koffie biedt een soepel evenwicht tussen zoetheid, bitterheid en zuurgraad. Het rijke aroma bevat verrassende tonen van karamel en noten en delicate hints van chocolade en geroosterd brood.
€5,89€5,69
illy illy India koffiebonen 250 gram
illy
illy India koffiebonen 250 gram
Zijn volle smaak en diep intense aroma wordt gekarakteriseerd door kruidige nuances van zwarte peper en extra pure chocolade.
€5,99
illy - koffie in blik en korting bij aankoop van meerdere blikken. Bekijk het voordeel bij elke illy koffie.

Illy koffie staat voor constante innovatie.

Vanaf het prille begin heeft Illy Coffee niet alleen vertrouwd op het heden. Experts bij Illy werken onophoudelijk om de koffie van het huis verder te verfijnen. Francesco Illy had reeds de voorloper van alle moderne espressomachines ontworpen, de Illy Illetta. Hij ontwikkelde ook een procedé om de in de espressoverpakking achtergebleven lucht te vervangen door stikstof. Het gas laat geen chemische reacties van de koffie toe vóór het openen en bewaart de versheid en aroma's gedurende lange tijd na het branden.

In de loop der decennia en generaties volgden nieuwe ontwikkelingen en patenten van Illy Coffee. De automatische sortering van koffiebonen naar kleur en rijpheidsgraad of de bijzonder milieuvriendelijke verwerking van grondstoffen zijn slechts twee voorbeelden van de productieve creativiteit van de deskundigen en ingenieurs. Vandaag wordt Illy Coffee beschouwd als één van de technologische leiders op het gebied van koffieverwerking en één van de bedrijven die er het best in slagen traditie en innovatie samen te brengen.

Illy Coffee - Altijd uitstekend

Bij Illy Coffee vinden fijnproevers een ruime keuze aan espresso- en mokkavarianten, verkrijgbaar als hele of versgemalen bonen. Elke variëteit biedt complete verwennerij. Met moderne apparatuur en behoedzame branding kan Illy Coffee dag na dag grote hoeveelheden koffie van de beste kwaliteit verwerken. Met geraffineerde melanges van wel negen Arabica-variëteiten toveren de meesterbranders een vuurwerk van aroma's in het kopje en geven ze elke Illy-koffie zijn eigen karakter. De beschermende verpakking zorgt ervoor dat de liefhebbers overal en op elk moment precies het genot ervaren dat Illy's smaakkunstenaars in de betreffende melange hebben samengesteld.

Adres van de fabrikant:

illycaffè S.p.A.

Via Flavia 110, 34147 Trieste – Italy