• Lorem ipsum

illy koffiebonen

Echte illy koffie uit Italië, hoe smaakt die? Proef zelf en bestel een proefpakket. U zult snel overstappen op deze koffie. Kwaliteit dat proef je, niet goedkoop wel lekker.

illy illy Classico bonen 250 gram
illy
illy Classico bonen 250 gram
De genuanceerde smaak van CLASSICO uit de unieke, 100% Arabica-blend van illy biedt verfijnde tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. Voor de liefhebbers van een kopje koffie met een fluweelzachte smaak.
€5,69
illy Illy espresso classico 90 jaar editie bonen blik 250 g
illy
Illy espresso classico 90 jaar editie bonen blik 250 g
Om ons 90-jarig jubileum te vieren, hebben we een iconisch blik gecreëerd in beperkte oplage. Het blik is versierd met de symbolen van ons verhaal: de 5 logo's die deel uitmaken van onze zoektocht naar de beste kwaliteit van 1933 tot nu.
€5,49
-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€34,94€32,99
illy illy Intenso bonen 250 gram
illy
illy Intenso bonen 250 gram
Gedurfd, energiek zodoende een samenspel van echte smaken, een grote stap richting cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.
€5,69
illy illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy
illy Decaf Decafeine bonen 250 gram
illy cafeïnevrije koffiebonen; 100% Arabica bonen. De unieke illy blend behoudt zijn karakter en smaak, zelfs zonder cafeïne. Met een cafeïne inhoud van niet meer dan 0.1%. Geschikt voor Espresso en Cappuccino te maken.
€5,69
illy illy Brasile Arabica bonen 250 gram
illy
illy Brasile Arabica bonen 250 gram
Deze Arabica koffie wordt geteeld op de hoge vlakken in het zuid oosten van Brazilië. Deze koffieboon heeft een aantrekkelijke, intense geur met opvallende tonen van karamel. Dit alles geeft een romige body.
€5,69
illy illy Colombia Arabica bonen 250 gram
illy
illy Colombia Arabica bonen 250 gram
Deze verfijnde Arabica koffie biedt een soepel evenwicht tussen zoetheid, bitterheid en zuurgraad. Het rijke aroma bevat verrassende tonen van karamel en noten en delicate hints van chocolade en geroosterd brood.
€5,89
illy illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
illy
illy Guatemala Arabica bonen 250 gram
De koffie die wordt geteeld in de bergen van Guatemala heeft een complex aroma met opvallende tonen van karamel chocolade, en honing. Al deze tonen worden versterkt door het speciale brandingsprofiel. 
€5,99
illy illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
illy
illy Ethiopië Arabica bonen 250 gram
Deze bonen zijn afkomstig uit de regio Sidamo en dat staat bekend als het gebied waar de beste koffiesoorten vandaan komen. We voelen een aangename en milde zuurgraad met een combinatie van een bloemig aroma .
€5,69
illy illy India koffiebonen 250 gram
illy
illy India koffiebonen 250 gram
Zijn volle smaak en diep intense aroma wordt gekarakteriseerd door kruidige nuances van zwarte peper en extra pure chocolade.
€5,99
illy illy Costa Rica koffiebonen 250 gram
illy
illy Costa Rica koffiebonen 250 gram
Illy Costa Rica is een unieke koffie uit het verre Costa Rica. Dit zijn unieke Arabica-bonen die worden gekenmerkt door een merkbare hint van honing. Een zoete smaak met noten van karamel, chocolade en vanille.
€6,35
illy illy Nicaragua bonen 250 gram
illy
illy Nicaragua bonen 250 gram
De koffiebonen van illy uit Nicaragua hebben een medium roast ondergaan en onderscheiden zich door hun rijke, nootachtige smaakprofiel. Deze medium gebrande bonen zijn ideaal voor het bereiden van een zachte espresso of een fluweelzachte lungo.
€6,59
illy koffiebonen

Wat is de geschiedenis van het Illy-merk en hoe heeft het zich ontwikkeld tot wat het vandaag is?

Het Illy-merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1933, toen Francesco Illy illycaffè oprichtte. Een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het merk was de uitvinding van de Illetta in 1935, wat een revolutie teweegbracht in de bereiding van koffie. Door de jaren heen heeft Illy zich gevestigd als een toonaangevend koffiemerk dat bekend staat om zijn streven naar perfectie en kwaliteit.

Illy heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat synoniem staat voor premium koffieproducten. Het merk heeft zich onderscheiden door het gebruik van hoogwaardige Arabica bonen, zorgvuldige melanges en een focus op constante kwaliteit. Illy heeft een breed scala aan koffievarianten ontwikkeld, waaronder de populaire Illy Classico en Illy Intenso, die geliefd zijn bij koffieliefhebbers over de hele wereld.

Met een voortdurende focus op innovatie en het handhaven van hoge normen in kwaliteit en smaak, heeft Illy zich weten te positioneren als een van de meest gerespecteerde en gewaardeerde koffiemerken in de wereldwijde koffie-industrie.

Koop hier uw illy koffiebonen aanbieding.

Is illy goede koffie? Illy koffie - Altijd uitstekend

Bij Illy Coffee vinden fijnproevers een ruime keuze aan espresso- en mokkavarianten, verkrijgbaar als hele of versgemalen bonen. Elke variëteit biedt complete verwennerij. Met moderne apparatuur en behoedzame branding kan Illy Coffee dag na dag grote hoeveelheden koffie van de beste kwaliteit verwerken. Met geraffineerde melanges van wel negen Arabica-variëteiten toveren de meesterbranders een vuurwerk van aroma's in het kopje en geven ze elke Illy-koffie zijn eigen karakter. De beschermende verpakking zorgt ervoor dat de liefhebbers overal en op elk moment precies het genot ervaren dat Illy's smaakkunstenaars in de betreffende melange hebben samengesteld.

Waar komt illy koffie vandaan?

De Italiaanse wortels van Illy koffie. De geboorteplaats van een koffie-erfenis.

Illycaffè S.p.A., algemeen bekend als Illy, werd in 1933 opgericht door Francesco Illy in de bruisende stad Triëst, Italië. Triëst, met zijn rijke geschiedenis als kosmopolitisch centrum en strategische haven, speelde een cruciale rol in de koffiehandelsroutes. Deze unieke positie bood Francesco Illy de perfecte gelegenheid om de kunst van het espresso maken te innoveren en te verfijnen.

Adres van de fabrikant: illycaffè S.p.A. - Via Flavia 110, 34147 Trieste – Italy

Welke soorten koffie heeft illy?

Illy heeft koffiebonen, gemalen koffie, koffie capsules (iperespresso of Nespresso compatible), E.S.E koffiepads, oploskoffie en cold brew.

Hoe kan ik Illy koffie het beste bewaren om de versheid en smaak te behouden?

Het beste bewaar je illy koffie in de blikken. Anders in een luchtdichte container en zet die neer op een koele donkere plek. Gebruik het geopende product binnen 2 weken voor de beste smaakervaring.

Wat zijn de populairste koffiesoorten van Illy?

De illy classico (normale branding) en de intenso. Die kun je kopen in de zetwijzen: bonen, gemalen koffie, Nespresso compatible en iperespresso capsules.