• Lorem ipsum

Illy Iperespresso cups, alleen voor Iperespresso systemen

illy illy Iperespresso Classico cups
illy
illy Iperespresso Classico cups
De genuanceerde smaak van CLASSICO uit de unieke, 100% Arabica-blend van illy biedt verfijnde tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. Voor de liefhebbers van een kopje koffie met een fluweelzachte smaak.
€7,49
illy illy Iperespresso Lungo cups
illy
illy Iperespresso Lungo cups
De gebruike koffiebonen hiervoor zijn identiek aan de Classico capsules, echter is de maling grover waardoor het water sneller doorloopt. Lungo onderscheidt zich door dezelfde rijke aroma's en een volmondige body.
€7,49
illy illy Iperespresso Brazil cups
illy
illy Iperespresso Brazil cups
Deze Arabica koffie wordt gekweekt op de hoge vlakken in het zuidoosten van Brazilië. De koffie heeft een aantrekkelijke, intense geur met opvallende tonen van karamel. Al deze tonen worden versterkt door ons speciale brandingsprofiel.
€7,49
illy illy Iperespresso Intenso cups
illy
illy Iperespresso Intenso cups
De Intenso onderscheidt zich door een milde bitterheid en verleent de koffie een solide body met noten van chocolade en geroosterd brood. Perfect voor degene die aan de voorkeur geven aan een intense en krachtige smaak.
€7,49
illy illy Iperespresso Guatemala cups
illy
illy Iperespresso Guatemala cups
De koffie die wordt geteeld in de ongerepte bergen van Guatemala heeft een complex aroma met opvallende tonen van chocolade, karamel en honing. Al deze tonen worden versterkt door ons speciale brandingsprofiel.
€7,49
illy illy Iperespresso Etiopia cups
illy
illy Iperespresso Etiopia cups
Er wordt aangenomen dat koffie oorspronkelijk uit Ethiopië kwam. De Arabica koffie die spontaan groeit in dit land heeft een delicaat aroma met tonen van jasmijn, versterkt door ons nieuwe en toegewijde brandingsprofiel.
€7,49
illy illy Iperespresso Decaf Cups
illy
illy Iperespresso Decaf Cups
De unieke illy-blend behoudt zijn eigenschappen ook in de cafeïnevrij versie. Het cafeïnegehalte van deze koffie is niet hoger dan 0,1%.
€7,49
illy illy Iperespresso India cups
illy
illy Iperespresso India cups
Zijn volle smaak en diep intense aroma wordt gekarakteriseerd door kruidige nuances van zwarte peper en extra pure chocolade.
€7,49
Illy Iperespresso cups, alleen voor Iperespresso systemen

Iperespresso koffiecapsules

De bekende illy espresso en koffie uit een onvergelijkbare koffiecapsule.
De Iperespresso koffiecapsules zijn een exclusiviteit van illy, waarmee je ook thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso zet. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van negen soorten Arabicakoffie bevatten. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie.

Deze iperespresso capsules zijn alleen geschikt voor het gepatenteerde illy Iperespresso systeem.