• Lorem ipsum

Eduscho gemalen koffie

Geniet bij elk kopje van de edele smaak en het onvergelijkbare Gala aroma.

Eduscho Eduscho Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Met onze klassieker is het alsof je slok na slok plezier in je kopje hebt: aromatische bonen uit Brazilië en intense Robusta-bonen uit Vietnam zorgen samen voor een karaktervol koffiegenot.
€4,29
Eduscho Eduscho Filterkoffie Mild 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Mild 500 g
Neem je graag even de tijd? Dan is deze milde filterkoffie met bonen uit Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika je perfecte metgezel door de dag! En onthoud: er is maar één ding beter dan een kopje goede koffie - twee kopjes goede koffie!
€4,29
Eduscho Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g
Houdt u van bijzonder sterk? Dan is deze filterkoffie precies goed voor jou! Dankzij onze zorgvuldige selectie en branding van sterke Robusta-bonen kun je elke dag vol energie aan. Laten we gaan!
€4,29
Eduscho gemalen koffie

Edusco koffie is een hoogwaardig koffiemerk

dat afkomstig is uit Duitsland. Het staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en aandacht voor detail in elke fase van het productieproces. Edusco richt zich op het creëren van een onderscheidende koffie-ervaring voor koffieliefhebbers.

Het merk Edusco biedt een diverse selectie van koffiebonen afkomstig uit verschillende regio's over de hele wereld. Ze selecteren zorgvuldig de beste koffiebonen en streven naar perfectie in het branden van de bonen om de unieke smaakprofielen naar voren te brengen.

Edusco-koffie wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde smaak, volle body en een rijk aroma. Of je nu een liefhebber bent van een milde en delicate smaak of juist verlangt naar een krachtige en intense koffie, Edusco heeft verschillende opties om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen.