• Lorem ipsum

Mocambo koffiebonen

Al ruim 25 jaar maakt de Siciliaanse familie Drago met veel toewijding één van de beste Zuid-Italiaanse espressokoffies. Deze ambachtelijke kwaliteit voor deze prijs vind je nergens! Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.

Mocambo Mocambo Espresso Gusto bonen 1kg
Mocambo
Mocambo Espresso Gusto bonen 1kg
Drago Mocambo Espresso Gusto intenso koffiebonen; een krachtige koffie, met indrukken van gerookt hout.
€13,98
Mocambo Mocambo Dolce Crema Bar bonen 1kg
Mocambo
Mocambo Dolce Crema Bar bonen 1kg
Mocambo Espresso Gusto intensa koffiebonen; met DOLCE CREMA BAR krijgt u een koffie met een mooie creme laag, smaakindrukken van donkere chocolade, en geroosterde amandelen.
€14,95
Mocambo koffiebonen

Mocambo Al ruim 25 jaar maakt de Siciliaanse familie Drago met veel toewijding één van de beste Zuid-Italiaanse espressokoffies. Midden in de productiehal staat een grote espressomachine. Prachtig om te zien hoe met Siciliaans temperament fantastische producten ontstaan. 

Respect voor het product "koffie" is Mocambo's topprioriteit
Koffie is een alledaags product en veel mensen beschouwen het als vanzelfsprekend. Slechts weinigen hebben echter een idee van de moeite en de kosten die gepaard gaan met de teelt, de oogst, het vervoer en de verwerking. Het Mocambo team begeleidt dit hele proces. 
Met regelmatige bezoeken aan plantages in Zuid- en Centraal-Amerika, India en Afrika worden de persoonlijke, langdurige relaties met de koffieboeren onderhouden, terwijl tegelijkertijd de beste oogstresultaten worden gegarandeerd en de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd. Een duurzame aankoopprijs voor koffie verzekert het levensonderhoud van de telers en garandeert een uitstekende grondstof voor Mocambo.

Mocambo combineert traditie en moderniteit
Drago Mocambo produceert creaties van de hoogste kwaliteit en draagt zo bij tot de verspreiding van de koffiecultuur over de hele wereld. De koffiesoorten zijn bijzonder geschikt voor de volautomaat of voor de portafilter. Geïnspireerd door de passie van de stichter van het bedrijf, zetten de broers en zussen Drago zich met man en macht in om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de waarde van uitzonderlijke koffie. Daarbij baseren zij zich niet alleen op beproefde variëteiten zoals de Brasilia en de Gran Bar, die al sinds 1985 worden aangeboden. Zij ontwikkelen ook voortdurend nieuwe producten, zoals onlangs de Drago Mocambo Aroma met het Fairtrade-keurmerk, die ook uitstekend kan worden bereid met de volautomatische machine. Een perfecte crema rondt deze Mocambo espresso af. Alle Mocambo-koffies, of ze nu reeds bestaan of nieuw worden gecreëerd, worden gekenmerkt door grondstoffen van hoge kwaliteit, de zorgvuldige langdurige branding, de edele smaak en de delicate aroma's.