• Lorem ipsum

Tiktak gemalen koffie

Onze Oer-Hollandse koffie, beter bekend als de ‘’suyvere koffij’’ van Klaas Tiktak, wordt gebrand in Groningen. Kwalitatief goede koffie, zonder poespas, gepresenteerd in een strakke no-nonsense productlijn. Leverbaar in espresso, instant, filter en fresh

Tiktak  Tiktak Fresh Brew Extra gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Fresh Brew Extra gemalen koffie 1 kg
Met Fresh Brew kiest u voor een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief hoogstaande zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en een zachte smaak.
€12,99
Tiktak  Tiktak Rood Extra snelfilter gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Rood Extra snelfilter gemalen koffie 1 kg
Snelfilterkoffie. Een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en de zachte smaak.
€13,99
Tiktak  Tiktak Rood Extra standaard gemalen koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Rood Extra standaard gemalen koffie 1 kg
Deze koffie is wat grover gemalen dan snelfilterkoffie. Een uitgebalanceerde melange van hoofdzakelijk Arabica koffiebonen. Het bijzondere karakter van deze kwalitatief zilvermerk melange herkent u aan het rijke aroma, de volle body en de zachte smaak.
€13,99
Tiktak  Tiktak Superieur snelfilterkoffie koffie 1 kg
Tiktak
Tiktak Superieur snelfilterkoffie koffie 1 kg
Snelfilterkoffie. Met Superieur kiest u voor een extra krachtige roodmerk melange van een constante smaak en hoge kwaliteit. Het pure, pittige smaakkarakter en het volle aroma ontstaan door het dieper branden.
€12,99