• Lorem ipsum

Mauro Caffe koffiebonen

Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting. Italiaanse brandtraditie met uitzonderlijke uitmuntendheid. Mauro-koffie verkrijgbaar in 35 landen over de hele wereld. Nu ook in Nederland.

Mauro Caffe Mauro De Luxe bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro De Luxe bonen 1kg
Mauro Caffe de Luxe koffiebonen: De De Luxe-lijn dankt zijn aangename chocoladearoma aan het land van herkomst van zijn bonen, waar koffieplanten vaak groeien omringd door cacaoplantages.
€15,99
Mauro Caffe Mauro Miscela Forte koffiebonen 1 kg
Mauro Caffe
Mauro Miscela Forte koffiebonen 1 kg
perfect uitgebalanceerde samenstelling van de Arabica-variëteit (20%) uit Brazilië, gecombineerd met Robusta bonen geteeld in Vietnam. Mauro is marktleider in Zuid-Italië en Sicilië. Sterke melanges met een hoog aandeel sterke smaakvariëteiten van Robusta
€11,99
Mauro Caffe Mauro Prestige bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro Prestige bonen 1kg
Voor degenen die van de smaak van goede koffie houden, is de Prestige-lijn gecreëerd, een volle koffie, met een gemiddeld cafeïnegehalte en een percentage fijne Arabica- en Robusta-koffies.
€15,99
Mauro Caffe Mauro 100% arabica bonen 1kg
Mauro Caffe
Mauro 100% arabica bonen 1kg
Mauro Caffe Centopercento koffiebonen: Met 100% Arabica kwaliteit is de Centopercento lijn een verfijnde en exclusieve blend.
€18,39
Mauro Caffe Mauro Miscela Intensa bonen 1 kg
Mauro Caffe
Mauro Miscela Intensa bonen 1 kg
Een espressomelange met een ideale balans van Arabica en Robusta en fijne koffiebonen van verschillende oorsprong, die harmonieus samenwerken in een intense en sterke mix, met fruitige aroma's, cacaotonen en een kruidige afdronk van kruiden.
€11,49
Mauro Caffe koffiebonen

Mauro caffè - Demetrio Mauro is in 1959 44 jaar en heeft een lange ervaring als kleine ondernemer. Zijn passie voor koffie werd geboren in zijn jeugd, toen hij landde op de vrachtschepen waar hij aan boord ging langs de kusten van Zuid-Amerika.

Demetrio Mauro: van vissersjongen tot gepassioneerd koffiehandelaar.
Vernieuwend leven en toch de traditie in ere houden: Dit is de lijfspreuk van het modern georganiseerde bedrijf Caffè Mauro uit de stad Villa San Giovanni in Calabrië, Italië. Het werd in 1949 opgericht door Demetrio Mauro, die in 1905 werd geboren, eerst als visser werkte en later, gedwongen door de Tweede Wereldoorlog, zijn liefde voor koffie manifesteerde als een tweede professionele start bij het opbouwen van een bedrijf. Toen Mauro het bedrijf oprichtte, was er slechts een kleine koffiebranderij in een oud pakhuis bij de haven met een capaciteit van 20 kg. Dankzij de eerste successen besloot hij in 1958 een belangrijke stap te zetten door de oude branderij de rug toe te keren, omdat deze niet meer voldoende ruimte had om aan de groeiende product eisen te voldoen. Hij verhuisde naar een nieuwe fabriek met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, die vier bovenverdiepingen had. Gezien de grote vraag op de markt, werd het noodzakelijk deze fabriek uit te breiden tot 15.000 vierkante meter.

Voortdurend de hoogste kwaliteit
De productiefilosofie van deze onderneming staat garant voor mengsels van bijzonder hoge kwaliteit. Mauro-koffie wordt geïmporteerd uit Afrika, Brazilië, Midden-Amerika en Azië. Het bedrijf verwerkt het, op basis van strikte kwaliteitsnormen, en brengt het, behalve in Italië, over de hele wereld op de markt. Deze verscheidenheid aan importerende landen is met opzet gekozen om een ruime selectie te verkrijgen waarmee alle sectoren van de wereldmarkt kunnen worden bestreken. De passie voor het product en de uitstekende smaak zijn de drijfveren van Caffè Mauro om de koffie in elke fase aan een strenge controle te onderwerpen, van het branden tot de topkwaliteit van de koffie op een uniek hoog niveau!

Italiaanse brandtraditie met uitzonderlijke uitmuntendheid
Het bedrijf Mauro staat voor een onmiskenbare smaak, waarbij de Italiaanse wortels in combinatie met de traditie van het roosteren de belangrijkste pijlers van het succes zijn. Alle medewerkers zijn zeer ambitieus en werken elke dag als een team om Mauro beter en beter te maken. Op die manier maakt iedereen in het bedrijf de eis waar om de Italiaanse espressocultuur, als synoniem voor de Italiaanse manier van leven, wereldwijd beter en bekender te maken. Een bewezen onderdeel van de bedrijfsfilosofie!

Vandaag de dag is Mauro-koffie verkrijgbaar in 35 landen over de hele wereld en is vertegenwoordigd in bars, restaurants en winkels.

Adres van de fabrikant:

Caffè Mauro S.p.A.

Sede e stabilimento:

Zona Industriale

89018 Villa San Giovanni (RC)

Italia