• Lorem ipsum

Dallmayr koffiebonen

Dallmayr, al meer dan 300 jaar koffie traditie en 1 van de beroemdste Duitse koffiemerken. Dallmayr koffiebonen aanbieding? Koop 8 kilo en krijg korting. Liever een proefpakket? Genieten van Dallmayr koffie begint hier..

Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro bonen 1kg
Gemaakt van 100% Arabica bonen die zorgvuldig zijn gebrand. Door een mild branding proces geeft het een zachte en lichte crèmelaag. Geschikt voor elk moment van de dag. Geschikt voor volautomaten. 
€10,99
Dallmayr Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Speciaal verfijnd, met een volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. 100% Arabica koffie. 
€5,49
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Wij branden de koffiebonen van duurzame teelt niet te donker, maar wel lang om de milde en harmonieuze smaak met weinig zuur te verkrijgen. Een smaakervaring met een nootachtig aroma.
€9,99
Dallmayr Dallmayr Cafeïnevrije bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Cafeïnevrije bonen 500 gram
Cafeïnevrije koffiebonen; bestaan uit Arabica koffiebonen. Hierdoor is de koffie wat milder en ook maagvriendelijker.
€5,49
Dallmayr Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Het is iets! Deze pittige, intens gebrande espresso van duurzame teelt wekt de geesten op. De smaak is typisch Italiaans: krachtig en vol met veel geroosterd aroma en nauwelijks zurigheid.
€9,79
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Onze Selektion des Jahres is een prachtige melange van fijne hoogland Arabica en geselecteerde Robusta bonen uit het zuiden van India. Een volle koffie met een nootachtige noot, omgeven door nootmuskaat en licht zoete karamel.
€10,99
Dallmayr Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Het zachte, langzame trommelbrandproces heeft de sensorische eigenschappen van deze topmelange van de fijnste Arabica-koffiesoorten van het hoogland geoptimaliseerd. Crema prodomo is op milde wijze speciaal geraffineerd en bevrijd van vele bittere stoffen
€10,99
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Smaakbeleving met een Italiaans tintje en verpakt in zakken van 1 kg kenmerkt zich als pittige koffie met een zachte langdurige nasmaak. Puur als caffè Crema of drink als cappuccino of latte macchiato.
€10,99
Dallmayr Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Een mix van Arabica & Canephora. En is geschikt voor het bereiden van een lekkere espresso. Smaakt ietwat naar cacao. Ook om cappuccino of latte macchiato te bereiden.
€10,99
-2%
Dallmayr Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Dallmayr
Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Dallmayr D'oro koffie. Proef deze D'oro bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€43,96€42,95
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Deze Caffè Crema doet wat zijn naam belooft: Forte staat voor zijn sterke karakter. Lang en donker gebrande koffiebonen van duurzame teelt staan garant voor een intense, volle smaakbeleving met weinig zuur.
€9,79
Dallmayr koffiebonen

Dallmayr is een bekend Duits koffiemerk met een lange geschiedenis en een uitstekende reputatie.

Het merk is opgericht in 1700 en heeft sindsdien een traditie van vakmanschap en kwaliteit voortgezet. Dallmayr is vooral bekend om zijn premium koffiebonen en staat wereldwijd bekend als een symbool van uitmuntendheid. Dallmayr koffiebonen aanbieding? Koop 8 kilo en krijg korting. Liever een proefpakket? Wij verkopen ook gemalen koffie en koffiepads.

Dallmayr koffie - koffie met karakter
Kwaliteit is Dallmayr's hoogste prioriteit. Anders zou het nauwelijks mogelijk zijn geweest om zelfs de meest veeleisende klanten gedurende zo'n lange periode enthousiast te maken voor de producten en diensten van de onderneming. In het geval van Dallmayr koffie is deze filosofie reeds duidelijk bij de aankoop van de grondstoffen. De beste hooglandplanten uit de beste teeltgebieden ter wereld, met name Ethiopië, Papoea-Nieuw-Guinea, Colombia en Brazilië, worden hoofdzakelijk met de hand geplukt, gewassen en voorzichtig geroosterd in een van de vijf Dallmayr branderijen in Duitsland. Ook de nakomelingen van Hermann Randlkofer en Konrad Werner Wille, die thans het bedrijf leiden, houden vast aan de normen die hun voorgangers hebben gesteld. In een modern bedrijf met eeuwenoude waarden produceren zij de bekende Dallmayr koffie - een topkoffie voor fijnproevers thuis of in de horeca.

Naast koffiebonen biedt Dallmayr ook andere koffieproducten, zoals gemalen koffie, koffiecapsules en oploskoffie.

Hierdoor kunnen koffieliefhebbers met verschillende voorkeuren genieten van de uitstekende kwaliteit van Dallmayr.

Al met al staat Dallmayr bekend om zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en een unieke koffie-ervaring. Of u nu een kenner bent of gewoon van een heerlijke kop koffie houdt, Dallmayr koffiebonen zijn een uitstekende keuze voor een verfijnde smaakbeleving.

Adres van de fabrikant:

Alois Dallmayr KG

Dienerstr. 14-15

D-80331 München