• Lorem ipsum

Dallmayr gemalen koffie

Filterkoffie, snelfiltermaling, snelfilterkoffie.

Dallmayr  Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Een premium mix gemaakt van de beste Arabica hoogland bonen. Speciaal geraffineerd, met volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. De meest verkochte koffie van Duitsland.
€5,49
Dallmayr  Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Bijzonder zacht van smaak en 100% Arabica koffie. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling.
€5,35
Dallmayr  Dallmayr Cafeïnevrij gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Cafeïnevrij gemalen 500 gram
100% cafeïnevrije Arabica Highland koffie. Met een vol aroma.
€5,49
Dallmayr  Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Koffiegenot met vol aroma. Blend van Arabica en andere koffie.  Fijne samenstelling van geselecteerde bonen van het hoogland, Sterke en aromatische smaak.
€4,79
Dallmayr gemalen koffie

Dallmayr koffie - koffie met karakter

Kwaliteit heeft bij Dallmayr hoogste prioriteit. Anders zou het nauwelijks mogelijk zijn geweest om zelfs de meest veeleisende klanten gedurende zo'n lange periode enthousiast te maken voor de producten en diensten van de onderneming. In het geval van Dallmayr koffie is deze filosofie reeds duidelijk bij de aankoop van de grondstoffen. De beste hooglandplanten uit de beste teeltgebieden ter wereld, met name Ethiopië, Papoea-Nieuw-Guinea, Colombia en Brazilië, worden hoofdzakelijk met de hand geplukt, gewassen en voorzichtig geroosterd in een van de vijf Dallmayr branderijen in Duitsland. Ook de nakomelingen van Hermann Randlkofer en Konrad Werner Wille, die thans het bedrijf leiden, houden vast aan de normen die hun voorgangers hebben gesteld. In een modern bedrijf met eeuwenoude waarden produceren zij de bekende Dallmayr koffie - een topkoffie voor fijnproevers thuis of in de horeca.

Dallmayr koffie waar te koop? Dallmayr koffie aanbieding? Koffiezone heeft een uitgebreid assortiment Dallmayr koffiebonen, gemalen koffie en zelfs koffiepads. Dallmayr aanbieding, koop 1 hele doos en krijg korting, kijk zelf bij uw favoriete koffie van Dallmayr.