• Lorem ipsum

State-of-the-art koffie

Zelfs vandaag de dag blijft het merk Nannini een state-of-the-art koffie leveren waarin de balans tussen koffies van de beste oorsprong zich vermengt met ervaring, technologische evolutie en professionaliteit om hun kwaliteiten, aroma's en smaken.

Nannini Nannini Espresso Classica Tradizione bonen 1kg
Nannini
Nannini Espresso Classica Tradizione bonen 1kg
Espresso Classica van Nannini bevat meer dan 55% Arabica. De intense smaak, dankzij het sterke aroma met een lichte citrustoets en een aangenaam intense nasmaak van cacao, amaretto en geroosterd brood, maakt deze espresso tot een Italiaans origineel.
€19,50
Nannini Nannini Espresso Ducale bonen 1kg
Nannini
Nannini Espresso Ducale bonen 1kg
De fluweelzachte smaak en een duidelijk vleugje cacao maken deze espresso zo speciaal. Deze melange heeft een vleugje pure chocolade, wat de espresso romig maakt. Een lichte nasmaak van bosvruchten zoals bramen en frambozen kenmerken de Ducale melange.
€20,50
State-of-the-art koffie

Al in 1919 combineerde Guido Nannini de kunst van het patisserie met een passie voor een onderwerp dat in die tijd bijna onbekend was in Italië: roosteren. Zelfs vandaag de dag blijft het merk Nannini een state-of-the-art koffie leveren waarin de balans tussen koffies van de beste oorsprong zich vermengt met ervaring, technologische evolutie en professionaliteit om hun kwaliteiten, aroma's en smaken te versterken.