• Lorem ipsum

Iona koffiebonen kopen

Ontdek de authentieke smaak van Iona koffiebonen uit Sicilië: Premium, ambachtelijk gebrand voor een unieke Italiaanse koffie-ervaring - Nu beschikbaar bij Koffiezone.nl

Iona Ionia 100% Arabica Espresso bonen 1kg
Iona
Ionia 100% Arabica Espresso bonen 1kg
Dankzij de traditionele Siciliaanse branding ontwikkelt de Ionia 100% Arabica espresso fijne cacaotonen en een uitzonderlijke balans. De volle smaak met zoetige tonen zorgt voor een onvergetelijke espresso-ervaring. Perfect voor cappuccino, latte.
€19,99
Iona Ionia Gran Crema Espresso - 1kg
Iona
Ionia Gran Crema Espresso - 1kg
De crema van de Ionia Gran Crema is bijzonder indrukwekkend. Dankzij het hoge aandeel robusta produceert deze espresso een aangenaam dichte crema met delicate tonen van chocolade. Deze espresso verwent niet alleen het gehemelte, maar ook het oog.
€14,75
Iona koffiebonen kopen

Kwaliteit en harmonie in koffiesmaken

Ionia benadrukt voortdurend kwaliteit en streeft ernaar om elke kop koffie nog beter te maken. Elk kopje Ionia-koffie is doordrenkt met liefde en passie voor het product. De harmonie van smaken loopt als een rode draad door het verhaal van Ionia. Naast het nastreven van kwaliteit, heeft Ionia ook oog voor duurzaamheid in de gehele productieketen en ondersteunt daarom met trots ecologisch duurzame projecten. Met een diepgewortelde trots in de Italiaanse en vooral Siciliaanse koffiecultuur, heeft Ionia Caffè haar productassortiment de afgelopen jaren uitgebreid en biedt nu naast koffie ook koffiemachines en accessoires aan.