• Lorem ipsum

Lavazza gemalen koffie

Lavazza gemalen koffie. Van crema tot espresso. 7 verschillende smaken en 5 smaken in luxe blik. Proef deze LavAzza koffie en je wil niet meer anders. Het italiaanse koffiemerk dat Nederland veranderd in smaak. Wij raden de in Blu en Club aan.

-5%
Lavazza Lavazza Crema E Gusto Classico gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Crema E Gusto Classico gemalen 250 gram
Lavazza crema e gusto classico gemalen; een koffie om op elk moment van de dag van te genieten. Mix van Arabica en Robusta die afkomstig zijn uit Zuid-Amerika en zuidoost-Azie. Smaak is rond en intens en pittig.
€3,32€3,15
-6%
Lavazza Lavazza Qualita Rossa gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Qualita Rossa gemalen 250 gram
Lavazza Qualita Rossa gemalen; een mix van Arabica en Robusta koffie. Deze koffie is veelzijdig en kunt u bereiden met of zonder melk producten. De koffie smaakt ietwat naar chocolade. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling. 
€3,49€3,29
-4%
Lavazza Lavazza Espresso Italiano gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Espresso Italiano gemalen 250 gram
Lavazza espresso Italiano classico gemalen koffie; met de juiste balans tussen Arabica en Robusta bonen maken de Lavazza Caffe Espresso Black Pack gemalen koffie een ware sensatie die iedere koffieliefhebber kan waarderen.
€3,95€3,79
-3%
Lavazza Lavazza  Qualita Oro gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Qualita Oro gemalen 250 gram
Lavazza Qualita Oro gemalen; een bijzondere combinatie van de 6 allerbeste Arabica bonen. Heeft een superieure smaak. Aromatische tinten van fruit en bloemen. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling. Ook in leuk geschenkblik verkrijgbaar.
€3,99€3,89
-8%
Lavazza Lavazza Decaffeinato gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Decaffeinato gemalen 250 gram
Cafeïnevrije gemalen koffie. Een fijne en aromatische mix van zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen, gekenmerkt door een zoet aroma van amandelen en melkchocolade met een vleugje gedroogd fruit.
€3,55€3,25
-2%
Lavazza Lavazza Espresso Italiano Black blik  gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Espresso Italiano Black blik gemalen 250 gram
Lavazza Espresso Italiano Classico; gemalen koffie is een 100% Arabica blend uit Midden- en Zuid-Amerika met een aromatische smaak van Italiaanse espresso. Intensiteit 5/10 en heeft een aroma van bloementonen.
€4,79€4,69
Lavazza Lavazza in Blu gemalen blik 250 gram
Lavazza
Lavazza in Blu gemalen blik 250 gram
Lavazza in blu gemalen koffie; een 100% Arabica blend uit Brazilië en andere delen van Zuid-Amerika. De koffie is slowroast en medium gebrand. 
€4,85
Lavazza Lavazza Club Tin gemalen blik 250 gram
Lavazza
Lavazza Club Tin gemalen blik 250 gram
Lavazza Club Tin gemalen koffie; is een koffie voor kenners. Ervaar het zoete van het Italiaanse leven met deze aromatische gemalen koffie van Lavazza.
€4,85
Lavazza Lavazza Qualita Rossa blik gemalen 250 gram
Lavazza
Lavazza Qualita Rossa blik gemalen 250 gram
Lavazza Qualità Rossa; gemalen/snelfilter koffie is het genot van goede koffie die Italiaanse families altijd bij de hand willen hebben voor hun koffiepauzes.
€4,49
Lavazza Lavazza Qualita Oro gemalen blik 250 gram
Lavazza
Lavazza Qualita Oro gemalen blik 250 gram
Lavazza Qualita Oro gemalen blik; deze gemalen koffie uit een unieke combinatie van 6 variaties van de allerbeste 100% Arabica-bonen uit Midden- en Zuid-Amerika.
€4,99
Lavazza gemalen koffie

Ontdek de verrukkelijke LavAzza gemalen koffie bij Koffiezone!

Met de handige 250 grams verpakking heb je altijd een perfect kopje koffie binnen handbereik. Onze snelle verzending zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van deze heerlijke Italiaanse koffie.

Bij Koffiezone vind je een ruime keuze aan gemalen LavAzza koffievarianten.

Je zal altijd jouw favoriete smaak vinden. Bovendien zijn onze producten lang houdbaar, waardoor je kunt blijven genieten van de authentieke LavAzza smaak.

En dat is niet alles! Bij Koffiezone profiteer je van lage prijzen en aantrekkelijke staffelkortingen, waardoor je nog meer kunt besparen op je favoriete koffie. Waarom wachten? Bestel vandaag nog jouw LavAzza gemalen koffie bij Koffiezone en beleef een onvergetelijke koffie-ervaring bij elke slok! ☕️