• Lorem ipsum

Caffè Izzo koffiebonen- AWARD-WINNEND BEDRIJF IN DE KOFFIESECTOR

De Izzo Group werd opgericht in 1979 op een steenworp afstand van de Vesuvius als een klein ambachtelijk brandbedrijf opgericht door Vincenzo Izzo. Koop Izzo met staffelkorting. Genieten van Izzo koffie begint hier.

Caffè Izzo  Caffe Izzo Gold 100% Arabica bonen 1 kg
Caffè Izzo
Caffe Izzo Gold 100% Arabica bonen 1 kg
Izzo Gold. Deze espresso bestaat uit 100% beste Arabica koffiebonen van het hoogland en heeft een inspirerende rijkheid en een aangenaam aroma. In de mond is hij fluweelzacht, harmonieus, chocoladeachtig.
€16,99
-9%
Caffè Izzo  Caffe Izzo Supermiscela bonen 1 kg
Caffè Izzo
Caffe Izzo Supermiscela bonen 1 kg
De meervoudig bekroonde espresso Izzo Napoletano (Supermiscela) is intens, evenwichtig en krachtig van smaak. De Espresso Blend Izzo Napoletano (Supermiscela) is geschikt voor de bereiding van espresso, latte macchiato en cappuccino.
€16,49€14,98
-10%
Caffè Izzo  Caffe Izzo Silver bonen 250 gram
Caffè Izzo
Caffe Izzo Silver bonen 250 gram
Harmonieuze koffiemelange van 95% arabicabonen en 5% robuuste bonen. Fruitig aroma met weinig zuur. Zachte crema. Hersluitbaar blik zorgt voor langer plezier. Kan in elk koffiezetapparaat worden bereid. Shop voordelig izzo koffie, staffelkorting.
€4,99€4,49
Caffè Izzo  Caffe Izzo Vivi caffè giamaica bonen 1 kg
Caffè Izzo
Caffe Izzo Vivi caffè giamaica bonen 1 kg
Geheel vrij van zuren en bittere geuren, dankzij het hoge aandeel kwaliteits Robusta met een dichte en stevige crema, overtuigde de Izzo Vivi Giamaica ons met zijn volle body, sterke intense smaak, met tonen van hazelnoot en chocolade. 80% Robusta.
€10,25
Caffè Izzo  Caffe Izzo Gold bonen 250 gram
Caffè Izzo
Caffe Izzo Gold bonen 250 gram
Bijzonder divers aroma wat overtuigt met een perfecte crema. Uitstekend geschikt voor piston en volautomaitsche koffiemachines. Bestel voordelig online en snel leverbaar. Staffelkorting bij 6 blikken.
€4,99
-5%
Caffè Izzo  Caffe Izzo bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Izzo
Caffe Izzo bonen proefpakket 3 x 1kg
Proef alle 3 de smaken van Caffè Izzo. Ervaar zelf welke jij het lekkerste vindt. Of geef dit pakket cadeau en verras iemand.
€43,25€41,00
Caffè Izzo koffiebonen- AWARD-WINNEND BEDRIJF IN DE KOFFIESECTOR

Koffie Izzo - Caffe met een Italiaanse ziel

Al meer dan 40 jaar heeft onze espresso de harten van koffieliefhebbers over de hele wereld veroverd, en dit succes blijft voortduren. We zijn trots op onze onmiskenbare en onmisbare smaak en aroma, die onze merkkenmerken definiëren.

Koffie Izzo staat synoniem voor intens gearomatiseerde en genietbare koffie met een vleugje Italiaanse flair. Vincenzo Izzo richtte dit merk op in 1979 met het doel koffie te produceren die de kenmerken van Napels weerspiegelt, met behulp van traditionele brandmethoden. Decennialang is hij hierin geslaagd, en de koffie uit de regio rondom de Vesuvius is wereldwijd bekend geworden. Ondanks de groei van ons bedrijf en onze internationale uitbreiding, zijn we trouw gebleven aan onze oorspronkelijke filosofie en beschouwen we de kwaliteit van onze koffie nog steeds als onze hoogste prioriteit. Oprichter en beschermheer Vincenzo Izzo blijft het hart en de ziel van onze organisatie.

Het succes van Izzo blijkt vooral uit onze indrukwekkende exportcijfers naar Azië en de Verenigde Staten. Ongeveer 70 procent van onze totale productie wordt naar deze twee landen verscheept. We zijn niet alleen actief in Italië en Europa, maar we boeken ook steeds meer succes wereldwijd. In de afgelopen decennia hebben we onze productportfolio en bedrijfssectoren gestaag uitgebreid. Vandaag de dag staat het merk Izzo niet alleen bekend om hoogwaardig gebrande koffie, espresso en koffiepads, maar ook om ons wereldwijde franchisesysteem voor koffiehuizen. Hierdoor hebben we exclusiviteit verworven en ons wereldwijde netwerk aanzienlijk vergroot.

Desalniettemin staat de kwaliteit van de Napolitaanse koffie nog altijd voorop. Ondanks onze dynamische groei blijft de oprichter van ons bedrijf bescheiden en richt hij zich volledig op het karakter van onze koffievariëteiten.

Kwaliteit staat centraal: 100% Arabica

Op het eerste gezicht doet "Izzo Espresso - 100% Arabica" misschien geen recht aan het Italiaanse topproduct dat schuilgaat achter deze bonen. De premiumkoffie van onze Napolitaanse branderij heeft een volle en aangenaam kruidige smaak, en de kwaliteit die wordt bereikt met de Arabica-bonen is ongeëvenaard. De geur van de bonen van Izzo Espresso doet het hart van elke koffieliefhebber sneller kloppen.

De bonen van onze Arabica Espresso worden langzaam geroosterd bij hoge temperaturen gedurende ongeveer 18 minuten. Hierdoor worden zure en bittere elementen aanzienlijk verminderd, waardoor negatieve smaakkenmerken tot een minimum worden beperkt. Het is juist dit brandproces dat de koff

iebonen van Izzo hun unieke glans geeft. Weinig branderijen nemen de tijd of hebben het geduld voor zo'n complex en gedetailleerd proces. Bovendien draagt de hoogwaardige verpakking van Izzo bij aan de populariteit van ons merk. Onze Caffé-blikken, voorzien van een speciaal aromafilter, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit.

Onze grootste concurrent is Kimbo-koffie, ook afkomstig uit de regio rondom de Vesuvius, met name uit Boscoreale. Wat ons onderscheidt van elkaar is echter onze doelgroep: Kimbo-koffie wordt in Italië beschouwd als de absolute top, terwijl Izzo voornamelijk internationaal exporteert.

Adres van de fabrikant:

GRUPPO IZZO srl

ITALY - 03012 Anagni (FR)

Via Morolense, Km 2