• Lorem ipsum

Caffè Izzo koffiebonen- AWARD-WINNEND BEDRIJF IN DE KOFFIESECTOR

De Izzo Group werd opgericht in 1979 op een steenworp afstand van de Vesuvius als een klein ambachtelijk brandbedrijf opgericht door Vincenzo Izzo. Koop Izzo met staffelkorting. Genieten van Izzo koffie begint hier.

Caffè Izzo  Gold 100% Arabica bonen 1 kg
Caffè Izzo
Gold 100% Arabica bonen 1 kg
Izzo Gold. Deze espresso bestaat uit 100% beste Arabica koffiebonen van het hoogland en heeft een inspirerende rijkheid en een aangenaam aroma. In de mond is hij fluweelzacht, harmonieus, chocoladeachtig.
€18,49
Caffè Izzo  Supermiscela bonen 1 kg
Caffè Izzo
Supermiscela bonen 1 kg
De meervoudig bekroonde espresso Izzo Napoletano (Supermiscela) is intens, evenwichtig en krachtig van smaak. De Espresso Blend Izzo Napoletano (Supermiscela) is geschikt voor de bereiding van espresso, latte macchiato en cappuccino.
€16,49
Caffè Izzo  Vivi caffè giamaica bonen 1 kg
Caffè Izzo
Vivi caffè giamaica bonen 1 kg
Geheel vrij van zuren en bittere geuren, dankzij het hoge aandeel kwaliteits Robusta met een dichte en stevige crema, overtuigde de Izzo Vivi Giamaica ons met zijn volle body, sterke intense smaak, met tonen van hazelnoot en chocolade. 80% Robusta.
€11,49
Caffè Izzo  Gold bonen 250 gram
Caffè Izzo
Gold bonen 250 gram
Bijzonder divers aroma wat overtuigt met een perfecte crema. Uitstekend geschikt voor piston en volautomaitsche koffiemachines. Bestel voordelig online en snel leverbaar. Staffelkorting bij 6 blikken.
€4,99
Caffè Izzo  Silver bonen 250 gram
Caffè Izzo
Silver bonen 250 gram
Harmonieuze koffiemelange van 95% arabicabonen en 5% robuuste bonen. Fruitig aroma met weinig zuur. Zachte crema. Hersluitbaar blik zorgt voor langer plezier. Kan in elk koffiezetapparaat worden bereid. Shop voordelig izzo koffie, staffelkorting.
€4,99
Caffè Izzo koffiebonen- AWARD-WINNEND BEDRIJF IN DE KOFFIESECTOR

Tot op heden, na meer dan 40 jaar, is onze espresso in staat geweest om koffieliefhebbers over de hele wereld te veroveren, die in onze merkkenmerken van onmiskenbare en onmisbare smaak en aroma herkennen.

Koffie Izzo - Caffe met Italiaanse geest
Koffie Izzo - dat is intens gearomatiseerde en genietbare koffie met Italiaanse flair. Het merk werd in 1979 opgericht door Vincenzo Izzo, die er altijd naar heeft gestreefd koffie met Napolitaanse kenmerken te produceren volgens traditionele brandingsmethoden. Dit is nu enkele decennia gelukt en de koffie van de voet van de Vesuvius is een echt begrip geworden. Ondanks de constante groei van het bedrijf en de internationale expansie is de branderij tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan haar oorspronkelijke filosofie en beschouwt zij de kwaliteit van de koffie nog steeds als haar hoogste goed. Oprichter en beschermheer Vincenzo Izzo is ook nog steeds het hart en de ziel van de groep.

Hoe succesvol Izzo werkelijk is, blijkt vooral uit de indrukwekkende exportcijfers naar Azië en de VS. Ongeveer 70 procent van de totale productie van de onderneming wordt naar deze twee landen verscheept. De branderij is dus niet alleen in Italië en Europa actief, maar lijkt ook wereldwijd steeds meer succes te oogsten. Ook de producten portefeuille en de afzonderlijke bedrijfssectoren zijn in de afgelopen decennia gestadig uitgebreid. Vandaag staat het merk Izzo niet alleen voor gebrande koffie van hoge kwaliteit, espresso of pods, maar ook voor een wereldwijd opererend franchisesysteem voor koffiehuizen. Hierdoor heeft het merk een aanzienlijke exclusiviteit kunnen verwerven en zijn wereldwijde netwerk aanzienlijk kunnen uitbreiden.

De kwaliteit van de Napolitaanse koffie staat echter nog steeds op de eerste plaats. Ondanks de dynamische groei is de oprichter van het bedrijf meestal zeer bescheiden en concentreert hij zich volledig op het karakter van zijn caffè-variëteiten.

100 procent Arabica staat voor kwaliteit
Op het eerste gezicht geeft "Izzo Espresso - 100 % Arabica" u misschien geen idee van het Italiaanse top product dat achter deze bonen schuilgaat. De topkoffie van de Napolitaanse branderij oogt vol en aangenaam kruidig, de kwaliteit landkart door de Arabica bonen is bijna niet te evenaren. De geur van de bonen bij Izzo Espresso doet het hart van elke koffieliefhebber al sneller slaan.

De bonen van de Arabica Espresso worden geroosterd in een langzaam proces bij hoge temperaturen gedurende ongeveer 18 minuten. Hier worden de zure en bittere stoffen aanzienlijk verminderd om de negatieve smaakkenmerken tot een minimum te beperken. Het is vooral dit brandproces, dat de koffiebonen een onmiskenbare glans geeft, dat deze espresso zo uniek maakt. Weinig branders nemen de tijd of hebben het geduld voor zo'n ingewikkeld en gedetailleerd proces. Het feit dat de espresso's van Izzo worden verkocht in verpakkingen van de hoogste kwaliteit is ook wat het merk zo populair maakt. De Caffé blikken, die voorzien zijn van een speciaal aromafilter, voldoen ook aan de hoogste eisen wat het uiterlijk betreft.

De grootste concurrent van Izzo Espresso is de Kimbo-koffie, die eveneens afkomstig is uit de Italiaanse streek aan de voet van de Vesuvius, meer bepaald uit Boscoreale. Wat de twee branderijen echter van elkaar onderscheidt, is hun doelgroep: Kimbo-koffie wordt in Italië als de absolute top beschouwd, terwijl Izzo vooral internationaal exporteert.

Adres van de fabrikant:

GRUPPO IZZO srl

ITALY - 03012 Anagni (FR)

Via Morolense, Km 2