• Lorem ipsum

Costa Coffee is onweerstaanbare koffie

Costa Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa Coffee Caffe Crema Blend is een bonenkoffie die een mix is van hoogwaardige Arabica en Robusta. Het is een van de koffies geproduceerd door Costa Coffee bekend als een van de grootste koffieketens ter wereld.
€14,89
Costa Costa Signature Blend  donker gebrand koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend donker gebrand koffiebonen 1 kg
Het is een mix van Arabica en robusta, die werd gecreëerd aan het begin van het bestaan van het bedrijf, toen de gebroeders Costa op zoek waren naar de perfecte smaak van koffie. Na 112 pogingen werd de Signature Blend gemaakt.
€14,89
Costa Costa Bright Blend koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Bright Blend koffiebonen 1 kg
is een hoogwaardige koffieboon die uitsluitend bestaat uit Arabica bonen uit Zuid-Amerika. Het is een van de koffies geproduceerd door Costa Coffee bekend als een van de grootste koffieketens ter wereld.
€14,89
Costa Coffee is onweerstaanbare koffie

Bij Costa Koffie blijven we innoveren om onze klanten keer op keer te verrassen.

We streven ernaar om aan de diverse smaakvoorkeuren van onze klanten te voldoen en hen te blijven verbazen met nieuwe smaakervaringen. Costa Koffie heeft een wereldwijde aanwezigheid en wordt gewaardeerd in verschillende landen over de hele wereld.

Bestel nu jouw Costa koffie en laat je betoveren door de heerlijke smaken en aroma's die Costa te bieden heeft. Ontdek de wereld van Costa koffie en ervaar zelf de ongeëvenaarde koffieperfectie.

Onze geschiedenis

Londen, geboren en gemengd sinds 1971

We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het maken van koffie van de beste kwaliteit. Van revolutionaire methoden en toewijding aan kwaliteit tot onvergetelijke successen die Costa Coffee tot de favoriete * koffiebar van het land hebben gemaakt, ons verhaal is net zo uniek als onze koffie.

Maar laten we eerst beginnen met hoe elk goed verhaal zou moeten. Helemaal in het begin.

Het verhaal van Costa Coffee begon in 1971 toen Sergio en Bruno in Londen aankwamen met een brandend verlangen om heerlijk smakende koffie een deel van het dagelijks leven te maken.