• Lorem ipsum

Costa koffiebonen kopen bij Koffiezone met korting doe je hier.

Onderaan deze pagina vindt je de meest gestelde vragen en antwoorden over Costa koffie.

Costa Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend medium roast koffiebonen 1 kg
is een medium gebrande medium koffie met een aangenaam zoete smaak. Bij het bereiden in de vorm van espresso, zullen we tonen van noten en karamel erin voelen. Als een koffie met melk, zal het ons verrassen met zijn koekjes nasmaak.
€11,49
Costa Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Crema Blend koffiebonen 1 kg
Costa Coffee Caffe Crema Blend is een bonenkoffie die een mix is van hoogwaardige Arabica en Robusta. Het is een van de koffies geproduceerd door Costa Coffee bekend als een van de grootste koffieketens ter wereld.
€11,20
Costa Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
Costa
Costa caffè crema velvet medium roast bonen 1 kg
De medium branding brengt milde, rokerige tonen en een nasmaak van pure chocolade naar voren in zowel espresso- als melkkoffie. Ideaal voor melkachtige warme en koude composities.
€11,20
Costa Costa Signature Blend donker gebrand koffiebonen 1 kg
Costa
Costa Signature Blend donker gebrand koffiebonen 1 kg
Het is een mix van Arabica en robusta, die werd gecreëerd aan het begin van het bestaan van het bedrijf, toen de gebroeders Costa op zoek waren naar de perfecte smaak van koffie. Na 112 pogingen werd de Signature Blend gemaakt.
€11,99
Costa Costa caffè crema intense extra dark roast bonen 1 kg
Costa
Costa caffè crema intense extra dark roast bonen 1 kg
De dubbele donkere branding gaf de koffie een intense, uitgesproken smaak met tonen van gekarameliseerde suiker, cacao en een bitterzoete afdronk. De melange is goed voor zowel espresso- als melkkoffie. Ideaal voor melkachtige warme en koude composities
€11,20
Costa koffiebonen kopen bij Koffiezone met korting doe je hier.

Bij Costa Koffie blijven we innoveren om onze klanten keer op keer te verrassen.

We streven ernaar om aan de diverse smaakvoorkeuren van onze klanten te voldoen en hen te blijven verbazen met nieuwe smaakervaringen. Costa Koffie heeft een wereldwijde aanwezigheid en wordt gewaardeerd in verschillende landen over de hele wereld.

Bestel nu jouw Costa koffie en laat je betoveren door de heerlijke smaken en aroma's die Costa te bieden heeft. Ontdek de wereld van Costa koffie en ervaar zelf de ongeëvenaarde koffieperfectie.

Costa koffie geschiedenis

Londen, geboren en gemengd sinds 1971

We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het maken van koffie van de beste kwaliteit. Van revolutionaire methoden en toewijding aan kwaliteit tot onvergetelijke successen die Costa Coffee tot de favoriete * koffiebar van het land hebben gemaakt, ons verhaal is net zo uniek als onze koffie.

Maar laten we eerst beginnen met hoe elk goed verhaal zou moeten. Helemaal in het begin.

Het verhaal van Costa Coffee begon in 1971 toen Sergio en Bruno in Londen aankwamen met een brandend verlangen om heerlijk smakende koffie een deel van het dagelijks leven te maken.

Hier de meest gestelde vragen en antwoorden over Costa koffie.

 1. Waar komen Costa koffiebonen vandaan?
  Costa Coffee haalt zijn koffiebonen uit verschillende delen van de wereld, waaronder Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Ze kiezen voor locaties die bekend staan om hun kwaliteitsbonen en duurzame landbouwpraktijken.

 2. Welke soorten koffiebonen biedt Costa aan?
  Costa Coffee biedt een verscheidenheid aan koffiebonen, waaronder Arabica en Robusta. Hun selectie bevat blends en single-origin koffies, die elk unieke smaakprofielen hebben die variëren van mild en aromatisch tot sterk en intens.

 3. Zijn Costa koffiebonen Fairtrade?
  Costa Coffee heeft een assortiment dat Fairtrade-gecertificeerde koffies omvat. Dit betekent dat deze bonen geproduceerd worden met gegarandeerde minimumprijzen en onder eerlijke handelsvoorwaarden die de boeren ondersteunen.

 4. Hoe kan ik het beste Costa koffiebonen bewaren?
  Om de versheid van Costa koffiebonen te behouden, is het aanbevolen om ze in een luchtdichte container op een koele, droge plek te bewaren. Vermijd direct zonlicht en bewaar de bonen niet in de koelkast of vriezer, omdat vocht en temperatuurschommelingen de smaak kunnen aantasten.

 5. Wat is de beste manier om Costa koffiebonen te malen?
  De ideale maling hangt af van het type koffiezetter dat je gebruikt. Voor espressoapparaten is een fijne maling nodig, terwijl voor een Franse pers een grovere maling beter is. Experimenteer met de maling om de perfecte extractie en smaakprofiel voor jouw voorkeur te vinden.