• Lorem ipsum

DaVinci Gourmet siropen

Levertijd ca 5 werkdagen. In handige PET fles

DaVinci Gourmet Karamel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Karamel koffiesiroop 1 L
Hoogwaardige siroop in karamelsmaak, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Het aroma van smeltzachte karamelsnoepjes is het eerste wat je opvalt als je je cappuccino verfijnt met Da Vinci Gourmet Smaaksiroop en serveert aan je gasten in een bistro
€14,55
DaVinci Gourmet Smaaksiroop Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Smaaksiroop Vanille 1 L koffiesiroop
Omdat de siroop al is uitgeroepen tot bestseller in Amerika, staat Da Vinci bekend om zijn hoge kwaliteit en trekt het automatisch gasten aan die verliefd zijn geworden op de gourmet siroop.
€14,55
DaVinci Gourmet Gourmet Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Gourmet Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak Spiced Chai, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. PET fles
€16,99
Da Vinci Gourmet Siroop pomp
Da Vinci Gourmet Siroop pomp
Als je cappuccino of latte macchiato met verschillende smaken aanbiedt, heb je de Da Vinci doseerhulp nodig, die eenvoudig bovenop de siroopfles wordt geplaatst en je kunt netjes werken, geen plakkerige druppelstrepen meer!
€4,99
DaVinci Gourmet Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak English Toffee Nut speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Je moet je koffiespecialiteiten zeker uitbreiden met de fijne Engelse Toffee Noten Siroop van Da Vinci.
€14,55
DaVinci Gourmet Hazelnoot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Hazelnoot 1 L koffiesiroop
Knapperige hazelnoot is pure verleiding, vooral als de geweldige smaak wordt toegevoegd aan cappuccino of latte macchiato. In ijscoupes krijgen notenijs en vanille-ijs gezelschap van Da Vinci Hazelnootsiroop om de notensmaak te intensiveren en notentaart
€14,55
DaVinci Gourmet Smaaksiroop Frans Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Smaaksiroop Frans Vanille 1 L koffiesiroop
De heerlijke geur van vanille is gewoonweg heerlijk en de vanillesmaak heeft veel fans. Doe er je voordeel mee en voeg Gourmet Smaakstroop Franse Vanille toe aan veel warme dranken of milkshakes.
€14,55
DaVinci Gourmet Roomlikeur 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Roomlikeur 1 L koffiesiroop
Irish coffee zonder alcohol is gegarandeerd een succes met deze siroop; cappuccino met roomlikeursmaak of als latte macchiato wordt zeker een veel bestelde warme drank op je menukaart.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Gourmet Amaretto 1000ml koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Gourmet Amaretto 1000ml koffiesiroop
Warme chocolademelk met Amaretto is een echte fijnproeversdroom, cappuccino met Amaretto maakt cappuccinofans razend enthousiast en latte macchiato met de heerlijke amandelsmaak heeft een echte verslavende factor.
€14,55
DaVinci Gourmet Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
Meng nieuwe milkshakes met Kokosnoot Gourmet Siroop en je hebt een geweldige selectie voor je zomermenu. Maar iedereen thuis houdt ook van de exotische smaak van kokos, die ook ideaal is om cakes en taarten mee op smaak te brengen.
€14,55
Da Vinci Squeeze Bottle doseerfles 355 ml
Da Vinci Squeeze Bottle doseerfles 355 ml
De doseeropening zorgt ervoor dat siropen gelijkmatig worden verdeeld en wordt eenvoudig geopend door in de plastic fles te knijpen. De Da Vinci fles ziet er bovendien bedrieglijk uit als een porseleinen fles, waardoor hij een verfijnde uitstraling heeft.
€6,99
DaVinci Gourmet siropen

DaVinci Gourmet, een toonaangevend merk dat zijn roots heeft in het hart van de koffiecultuur, Seattle, heeft zich onderscheiden door zijn verrukkelijke siropen en sauzen. Deze producten zijn een ware transformatie voor elke drank, resulterend in een unieke smaakervaring. Dit heeft ertoe bijgedragen dat DaVinci Gourmet erkend wordt als de langst dienende sponsor van het prestigieuze World Barista Championship. Het merk staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van siropen, grotendeels vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, wat zorgt voor een authentieke en natuurlijke smaak. Deze hoogwaardige siropen, beschikbaar in diverse varianten, zijn ideaal voor het creëren van buitengewone koffie-Experience. Daarnaast blijft DaVinci Gourmet innoveren voor de cateringsector met de toevoeging van premium puree aan het assortiment, waarvan de vruchtenspecialiteiten opvallen met een indrukwekkend fruitgehalte van 90%. Deze puree zijn perfect voor het bereiden van topkwaliteit cocktails.