• Lorem ipsum

Lucaffé koffiebonen

Lucaffé koffiebonen komen van een branderij opgericht door een echte liefhebber, Gian Venturelli. Lucaffe koffies zijn niet alleen interessante en decoratieve verpakkingen, maar ook hoogwaardige koffiebonen perfect voor automatische en pistonmachines.

Lucaffé Lucaffé Mr. Exclusive bonen 1kg
Lucaffé
Lucaffé Mr. Exclusive bonen 1kg
Als u in Italië bij een top restaurant een cappuccino of latte besteld, grote kans dat dit met Lucaffe Mr Exclusive bereid is. Met deze Lucaffé 100% Arabica geniet u van de beste koffie verkrijgbaar.
€21,99
Lucaffé Lucaffé Classic bonen 1kg
Lucaffé
Lucaffé Classic bonen 1kg
Lucaffé Classic koffiebonen; de klassieke Italiaanse koffie smooth and sweet.
Deze kwaliteits koffie is een mix van uitstekende Arabica bonen met een kleine toevoeging van top kwaliteit Robusta.
€16,99
Lucaffé Lucaffé Espresso Bar bonen 1kg
Lucaffé
Lucaffé Espresso Bar bonen 1kg
Lucaffé Espresso bar bonen; een mengsel van 40% Arabica en 60% Robusta kersenbonen. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in de gastronomie, een goede kwaliteit, knapperige koffie met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.
€13,99
Lucaffé Lucaffé Mamma Lucia bonen 1kg
Lucaffé
Lucaffé Mamma Lucia bonen 1kg
Lucaffé Mamma Lucia bonen; een mengsel van 40% Zuid-Amerikaanse Arabica en 60% Robusta kersenbonen uit India. Lucaffé Mamma Lucia heeft een vrij hoog cafeïnegehalte, daarom is het een ideale aanvulling op elke ochtend om snel wakker te worden.
€13,99
-4%
Lucaffé Lucaffe proefpakket koffiebonen
Lucaffé
Lucaffe proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Lucaffe proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€88,55€85,00
Lucaffé Lucaffé Exquisit bonen 1kg
Lucaffé
Lucaffé Exquisit bonen 1kg
Lucaffé Exquisit bonen; is voor de liefhebbers van de zachte Arabica bonen, maar ook graag een toon van een vleugje chocolade waarderen. Dit door een melange van 90% Arabica en 10% Robusta bonen.
€19,98
Lucaffé koffiebonen

Lucaffé - voortreffelijke espresso uit Brescia
In 1996 richtte Gian Luca Venturelli Lucaffé op, aanvankelijk aan het prachtige Gardameer. Vanaf het begin concentreerde hij zich op zijn grootste passie: espresso, in Italië gewoon "caffè" genoemd. Het kostte hem slechts enkele jaren om de kleine, ambachtelijke branderij uit te bouwen tot een bloeiend bedrijf, dat hij vandaag nog steeds leidt en dat zijn verschillende espressovarianten over de hele wereld exporteert.

Naast de edele en zorgvuldig verwerkte koffie in traditionele vorm, is Lucaffé bijzonder succesvol in het aanbieden van zijn espressopods en vult deze aan met de speciaal ontwikkelde La Piccola machines. Pads en machines halen alles uit de boon om een uitzonderlijk aromatische espresso te produceren - betrouwbaar, zelfs als die niet door getrainde barista's wordt gezet. De peulen, ook als hoogwaardig alternatief voor capsules, hebben van meet af aan veel lof en erkenning geoogst van kenners en dragen in belangrijke mate bij tot de uitstekende reputatie van het merk Lucaffé, vooral in de gastronomie - barista's en professionele branders zijn op de hoogte van de kwaliteit van Lucaffé-bonen. Natuurlijk kunt ook u genieten van de kwaliteitsproducten van Lucaffé - het gamma van de branderij omvat talrijke koffiesoorten, zoals de Lucaffé Espresso Bar, die u gemakkelijk online kunt kopen...

Door dit succes werden de gebouwen in Padenghe sul Garda al snel te klein en bouwde Lucaffé een extra fabriek in Roncadelle bij Brescia. In 2004 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor uiteindelijk volledig naar deze regio, naar Carpenedolo, waar de beste omstandigheden en voldoende ruimte voor verdere groei worden geboden.

Het beste van alles "Caffe" van Lucaffé wordt vooral gekenmerkt door:

Geselecteerde groene koffie van de hoogste kwaliteit: Lucaffé betrekt Arabica-bonen van de beste locaties, bijvoorbeeld in Zuid- en Midden-Amerika, of uit Jamaica. Robusta komt voornamelijk uit India in plaats van de meer bittere en minder zuivere variëteiten uit Afrika of Vietnam.
Strenge en zorgvuldige selectie en controle: Elke afzonderlijke partij wordt persoonlijk gecontroleerd door Venturelli, de oprichter van Lucaffé. Zo zorgt hij ervoor dat het langdurig roosteren bij lage temperaturen een optimale kwaliteit en de veelzijdige aroma's van elke boon oplevert.
Optimale verpakking: Of het nu gaat om hele bonen, poeders of peulen, Lucaffé beschermt zijn koffie tegen aromaverlies tijdens het verpakken en tot aan het brouwproces met alle denkbare technische opties. De stikstofatmosfeer, die tijdens het verpakken zuurstof verdringt en oxidatie voorkomt, en een omgevingstemperatuur tot 250 graden Celsius zorgen ervoor dat de veelgelaagde aroma's lang bewaard blijven. Tegelijkertijd maken met name de Lucaffé E.S.E.-kussentjes, die uit verschillende lagen natuurlijk papier zijn vervaardigd, een optimaal brouwproces mogelijk. Stoomdruk en -temperatuur komen zo samen met de gemalen koffie en onttrekken de volle smaken.

Adres van de fabrikant:

Lucaffé Venturelli Gian Luca S.r.l. 

Via del Porto, 7

25080 Padenghe sul Garda (BS)