• Lorem ipsum

Alberto koffiepads

De Alberto melanges van J.J. Darboven. Mooie melanges die met de kennis van Italiaanse meesterbranders zijn samengesteld en gebrand.

Alberto Alberto Espresso 36 pads
Alberto
Alberto Espresso 36 pads
Alberto Espresso koffiepads; pads van JJ Darboven. De aromatische espresso, licht gebrand, met Italiaans karakter. Kan in alle standaard padmachines worden gebruikt.
€3,99
Alberto Alberto Caffé Crema 36 pads
Alberto
Alberto Caffé Crema 36 pads
Alberto Caffè Crema koffiepads; koffiepads van JJ Darboven. Aromatische pittige koffie met een fluweelzacht crema laagje. Kan in alle standaard padmachines worden gebruikt.
€3,99
Alberto koffiepads

Alberto koffiepads online bestellen bij Koffiezone

ALBERTO Cafe Crema is de aromatische crème sensatie voor je koffie padmachine. Het biedt een bijzonder evenwichtige smaak met het beste aroma. We vullen het met precies 7g per koffiepad - de 'juiste' hoeveelheid als het gaat om heerlijke Caffe Crema. Plaats de koffiepads gewoon in de machine en geniet van heerlijke crema.

Omdat koffiepads een perfecte koffie of espresso garanderen dankzij de nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid en eenvoudige bediening. 

Om smaakredenen is de verpakking van de pods niet vacuüm. Na het malen zuigen we de lucht niet af en laten we het aroma liever volledig in de koffie. Bestel gerust grotere eenheden. De pads zijn geschikt voor standaard pad machines met een diameter van 7 cm.

ALBERTO Espresso biedt de volle espressosmaak in conventionele koffiepads voor alle pad machines. Plaats de koffiepads gewoon in de machine en geniet van heerlijke crema. Heerlijk uitgebalanceerd met een fijne smaak. Deze koffiepads zijn ontworpen om compatibel te zijn met verschillende koffiepad machines, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor koffieliefhebbers.

Met Alberto koffiepads kun je thuis genieten van een heerlijke kop koffie met de gewenste intensiteit en smaak. De pads zijn individueel verpakt om de versheid te behouden en bieden een handige en consistente manier om telkens weer van een smaakvolle koffie-ervaring te genieten.