• Lorem ipsum

Café Intención koffiepads

Eerlijk verhandelde koffie is afkomstig van kleine boerenfamilies en wordt rechtstreeks geïmporteerd uit de producerende landen, met uitsluiting van tussenhandelaren.

Café intención Café Intención Ecológico 36 pads
Café intención
Café Intención Ecológico 36 pads
Café Intención ecológico koffie pads; 36 Fairtrade koffiepads van Darboven. Eerlijk verhandelde koffie van biologische kwaliteit.
€4,99
Café Intención koffiepads

Heerlijk, goudbruin schuim maakt de Cremoso van Café Intención tot een koffiegenot in de stijl van een Café Crema. Geschikt voor alle in de handel verkrijgbare koffiepad machines.

Fairtrade koffiepads van Intencion

Sinds 1993 heeft onze koffiebrander J.J. Darboven Fairtrade koffie in zijn assortiment - en was een van de eersten die dit consequent op grote schaal ondersteunde. Fairtrade koffie is afkomstig van kleine boerenfamilies en wordt rechtstreeks geïmporteerd uit de producerende landen, zonder tussenhandel. Via de vereniging TransFair e. V. wordt een minimumprijs gegarandeerd voor de oogsten en een eerlijke prijs komt ten goede aan de koffieboeren. Maar Cafe Intencion is niet alleen eerlijk, het is ook extreem aromatisch, omdat we alleen de allerbeste groene koffie uit hooglanden gebruiken, die we direct na levering in Hamburg volgens ons speciale proces vers branden. Cafe Intencion koffieproducten worden altijd vers gebrand met de beste expertise in de branderijen van onze eigen J.J. Darboven groep van bedrijven.

Vakmanschap van Intencion koffiebranders.

De brandmeesters van Intencion worden beschouwd als de best getrainde in hun vakgebied en blinken uit door hun uitstekende kennis van koffie en voorbeeldige beheersing van hun vak. We zijn bijzonder trots op ons succes in de internationale topgastronomie. Namelijk waar kwaliteit alles is en geen compromissen worden gesloten met betrekking tot de tevredenheid van de gasten. Wie daar al meer dan 130 jaar een van de meest succesvolle partners van hotels en restaurants is, garandeert jou ook het lekkerste kopje koffie thuis!