• Lorem ipsum

Joerges Gorilla koffiebonen

Sinds het midden van de 19e eeuw wijdt de koffiebranderij A. Joerges zich aan de favoriete drank van de Duitsers. In 2004 ontwikkelden zij hun eigen huismerk, Gorilla Coffee. Vanaf 2004 waren zij meer dan alleen een importeur en groothandel in koffie.

-2%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Kaffeehaus melange bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Kaffeehaus melange bonen 1kg
Een melange van geselecteerde variëteiten, speciaal gebrand voor de Duitse smaak. Een volle, milde smaak met een aangename crema. Volmondig koffiegenot verfijnd met tonen van chocolade en noten.
€13,99€13,69
-8%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Bar Crema bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Bar Crema bonen 1kg
De speciale melange zorgt voor een pittig karakter en een kracht die de espressosmaak uitstekend tot zijn recht laat komen, zelfs in een caffè latte. Met een crema als fijn marmer.
€12,99€11,99
-8%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Superbar Crema bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Superbar Crema bonen 1kg
Een espresso voor die speciale momenten. Met een aromatische geur, een onvergelijkbare nootachtige smaak en een bijzonder stevige crema.
€13,99€12,89
-7%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Espresso Delicato bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Espresso Delicato bonen 1kg
Geroosterd volgens Noord-Italiaanse traditie. Harmonieuze, heilzame, romige smaak. De Delicato smaakt echter niet alleen fantastisch als espresso, maar ook met melk als cappuccino, latte of latte macchiato.
€14,99€13,95
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Café Creme bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Café Creme bonen 1kg
Uiterst fijn in de kop, edel, sterk en zeer aromatisch. Ideaal voor koffie uit het volautomatische koffiezetapparaat.
€13,25
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla Crema No.1  bonen 1kg
Joerges Gorilla koffie
Gorilla Crema No.1 bonen 1kg
Een hoogwaardige samenstelling van de beste Arabica-koffiesoorten uit het hoogland. De fijnste smaakzuren strelen het gehemelte, de stevige crema streelt het.
€14,99€14,39
-4%
Joerges Gorilla koffie  Gorilla proefpakket koffiebonen
Joerges Gorilla koffie
Gorilla proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Gorilla proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€83,64€79,99
Joerges Gorilla koffiebonen

Gorilla-koffie van A. Joerges: alles voor de beste koffie in volautomaten

De koffie-import en -branderij A. Joerges KG bestaat al sinds 1847, eerst in Gießen, daarna in Frankfurt am Main, tot de broers Andreas en Peter Hühsam het bedrijf in 1982 overnamen. Onder hun leiding bleef de onderneming zich gestaag ontwikkelen. Niet alleen het aantal liefhebbers, die de kwaliteit van de hier gebrande koffie herkenden, waarmee uitstekende dranken konden worden bereid, maar ook het aantal klanten uit de horeca groeide jaar na jaar. De twee eigenaars bleven ook nieuwe wegen inslaan, ontwikkelden nieuwe koffiespecialiteiten en nieuwe distributiekanalen en werkten samen met partners buiten de gebruikelijke leveranciers en kopers op de koffiemarkt. Het succes bleef niet uit, en zo besloten zij in 2004 hun eigen koffiemerk te creëren: Eigen Gorilla-koffies voor volautomaten, Portafilters en klassieke filterkoffie waren geboren. Koffie met dit label veroverde al snel de smaakpapillen en harten van talloze koffiedrinkers in Duitsland en Europa en bracht de huidige Kaffegroßrösterei A. Joerges GmbH binnen enkele jaren tot de topgroep van Duitse privébranderijen. De productie breidde zich uit en in 2012 werd het noodzakelijk te verhuizen naar een nieuwe locatie in Obertshausen.

Gorilla koffie is plezier
Individualiteit, wensen van de klant en een hoogwaardige samenstelling van de beste koffie- en espressobonen zijn de kenmerken van Gorilla-koffie. De koffie trendsetter komt van het huis van Kaffee Joerges. Kenners waarderen de verschillende Gorilla-koffievariaties om hun speciale aroma en karakteristieke smaak. Een ander speciaal kenmerk van de Joerges Gorilla-koffies: ze zijn van één enkele oorsprong. Ras zuiverheid betekent dat alleen partijen van één ras met het ideale brandingsprofiel worden verwerkt. Pas dan worden de verschillende koffiebonen samengevoegd tot evenwichtige en optimaal op elkaar afgestemde melanges. Op die manier ontwikkelt elke blend zijn eigen, volle aroma's en een individuele smaak.