• Lorem ipsum

Kwaliteit staat centraal

De wereld van koffie zit vol met diverse aroma's en smaken. Uit deze wereld hebben we onze kostbare melanges gehaald, zorgvuldig geselecteerd voor thuisconsumptie. Elke blend onderscheidt zich van de andere, met zijn eigen karakter, ontworpen om alle sma

Musetti Musetti Cremissimo koffiebonen 1kg
Musetti
Musetti Cremissimo koffiebonen 1kg
Fijne cacao nuances worden gecombineerd met een verleidelijk vleugje hazelnoot om een harmonieuze smaak te creëren die je zintuigen zal betoveren.
€22,99
Musetti Musetti Paradiso koffiebonen 1kg
Musetti
Musetti Paradiso koffiebonen 1kg
De Musetti Paradiso blend kenmerkt zich door prominente hints van vanille en gedroogd fruit, waardoor het een uniek karakter krijgt. Elke kop van deze koffie is een feest voor de zintuigen en transporteert je direct naar een wereld van puur koffieplezier.
€23,99
Kwaliteit staat centraal

Musetti is een Italiaans koffiemerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1934

Toen het werd opgericht door Luigi Musetti in Piacenza, Italië. De Musetti-familie was gepassioneerd door koffie en begon met het branden en verkopen van hoogwaardige koffiebonen, waardoor ze al snel bekendheid verwierven in de regio.

In de loop der jaren heeft Musetti zich gevestigd als een vooraanstaande speler op de internationale koffiemarkt, met een focus op het produceren van premiumkwaliteit koffieproducten. Het bedrijf heeft voortdurend geïnnoveerd om aan de veranderende behoeften en smaken van koffieliefhebbers te voldoen, terwijl het trouw blijft aan zijn traditionele ambachtelijke benadering van koffiebranden.

Musetti heeft een breed assortiment aan koffieproducten ontwikkeld, waaronder verschillende blends, single-origin koffiesoorten en espressomachines. De koffie van Musetti wordt geroemd om zijn uitgebalanceerde smaakprofielen, rijke aroma's en zijdezachte textuur.

Naarmate Musetti groeide, breidde het zijn distributienetwerk uit naar verschillende landen over de hele wereld, waardoor liefhebbers van hoogwaardige koffie overal toegang kregen tot hun producten. Het merk heeft een sterke aanwezigheid opgebouwd in de horeca, gastronomie en detailhandel, waar het wordt gewaardeerd om zijn consistente kwaliteit en toewijding aan excellentie.

Musetti blijft een toonaangevende speler in de wereld van koffie, voortbouwend op zijn erfgoed van vakmanschap en passie voor het leveren van buitengewone koffie-ervaringen aan zijn klanten over de hele wereld.