• Lorem ipsum

Mövenpick gemalen koffie

Al meer dan 70 jaar staat Mövenpick voor de Zwitserse -klasse onder de koffies. Mövenpick of Switzerland wordt geproduceerd volgens een origineel Zwitsers recept in de kwaliteitsbranderijen van de J.J. Darboven groep van bedrijven.

Mövenpick Mövenpick Der Himmlische gemalen 500 gram
Mövenpick
Mövenpick Der Himmlische gemalen 500 gram
100% Arabica gemalen koffie, uit de beste teeltgebieden. Koffie per kopje koffie is 7 tot 9 gram. Der Himmlische gemalen koffie, gemaakt van de allerbeste Arabicabonen.
€4,59
Mövenpick Mövenpick El Autentico gemalen 500 gram
Mövenpick
Mövenpick El Autentico gemalen 500 gram
Mövenpick el Autentico; gemalen koffie is 100% gemaakt door Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. El Autentico heeft een volle en substantiële smaak.
€4,99
Mövenpick Mövenpick Edle Komposition gemalen 500 gram
Mövenpick
Mövenpick Edle Komposition gemalen 500 gram
Mövenpick Edle Komposition; gemalen koffie deze lekkere Mövenpick-mix, samengesteld uit geselecteerde koffie van fijne koffie-aanbouwgebieden, biedt een harmonieuze genot door een intens en aromatische smaak.
€4,39
Mövenpick gemalen koffie

Mövenpick is al tientallen jaren een van de premium koffies. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar gehandhaafd, omdat alleen een hoge kwaliteit van de bonen resulteert in een hoge kwaliteit in de beker. Voor onze koffiemelanges selecteren Mövenpick-experts her komsten uit de beste teeltgebieden. Dankzij het gelijkmatig en zorgvuldig langdurig roosteren van de bonen ontstaat een bijzonder vol aroma.

Mövenpick koffie waar te koop? Mövenpick koffie aanbieding kopen? Koffiezone heeft een uitgebreid assortiment van Movenpick koffiebonen, gemalen koffie en koffiepads. En altijd een aanbieding als u 1 hele doos koffie koopt, kijk zelf bij uw favoriete Mövenpick koffie.


De topkoffies worden gekenmerkt door de uitgelezen selectie en de edele melange van koffiebonen van hoge kwaliteit. De bijzonder rijke aromatische stoffen van de bonen, in combinatie met de speciale maling en de temperatuur gecontroleerde branding, geven de koffie zijn onmiskenbare aroma.